Vakıfbank Haberleri

Vakıfbank Haberleri

Son dakika VakıfBank haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VakıfBank haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VakıfBank haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıfbank Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıfbank haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 vakıfbank haberleri haberi bulunmuştur. Tüm vakıfbank haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
VakıfBank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre 199,5 milyon dolar ve 738,7 milyon avro olmak üzere toplam 1 milyar dolar tutarında sendikasyon kredisi temin edildi. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Sendikasyon kredisi dışında, post-finansman ve bilateral krediler olmak üzere farklı yapılarla 2022 yılının başından bugüne ülkemize 500 milyon doların üzerinde taze kaynak getirdik. Bu rakam büyüklüğü bir eurobond ihraç büyüklüğüne denk gelmesi bakımından da oldukça önemli." dedi.
9.05.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşteriler...
VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşteriler... VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm bireysel müşterileri ilgilendiriyor. Harekete geçildi. Kur korumalı TL mevduat hesabına ilişkin açıklama yapıldı. Banka, birikimlerini Türk Lirası mevduat olarak değerlendirenlerin kurlardaki değişikliklerden etkilenmesinin önüne geçmeyi amaçlayan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat ürününü hayata geçirdi. Tüm vakıfBank şubelerinden kolaylıkla kur korumalı vadeli hesap açılabilecek. VakıfBank’ın Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, avantajlı faiz oranlarıyla 92, 181, 272 ve 366 gün vade seçenekleri ile açılabiliyor.
24.12.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve mevduat hesabı açıklaması... VakıfBank resmen duyurdu. Kredi ve mevduat hesapları ile ilgili açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşterileri ilgilendiriyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamada nakdi ve gayrı nakdi krediler yoluyla ülke ekonomisine sağlanan finansman desteğinin yıllık bazda yüzde 21 artarak 614 milyar TL’yi aştığı bildirildi. Öte yandan banka 2021 yılının 9 aylık döneminde 2 milyar 178 milyon TL net kâr elde etti. Mevduat hesapları ile ilgili de yapılan diğer bir açıklamada, müşteriler için uygun mevduat ürünleri geliştirildiği belirtilerek günlük mevduat ürünü Arı hesabı, Sky Mevduat Hesabı ve dijital kanallardan sunulan kampanyalar sayesinde toplam tasarruf mevduatının yüzde 31 arttığı belirtildi.
5.11.2021 Ekonomi
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Bankada hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olanları ilgilendiriyor. Faiz oranları ve vadeli mevduat ile ilgili açıklama yapıldı. Dev banka özel mevduat kampanyalarını duyurdu. Vadeli mevduat hesabı açan tüm yeni müşteriler, vade sonu gelmeden para çekebiliyor. Paranın vadesi bozulmuyor ve kalan miktar üzerinden hesap açılış faizi işlemeye devam ediyor. Aynı zamanda avantajlı faiz oranlarından da yararlanılabiliyor.
22.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes...
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olan herkes... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi yakından ilgilendiriyor. 30 Haziran'a kadar geçerli. Dev banka fırsatı tüm müşterilere açıkladı. VakıfBank, alışveriş kampanyası başlattı; farklı günlerde yapılan 10 alışverişten tutarı en düşük olan hediye ediliyor. Kart sahipleri 20 liradan 100 liraya kadar alışverişte ödediği en düşük tutarlı parayı geri alabilecek. 20 Temmuz'da paralar kartlara yüklenecek. İşte VakıfBank kampanyasının detayları...
18.06.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Artık herkes...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Artık herkes... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olsun olmasın herkes için geçerli olan yeni uygulamayı açıkladı. VakıfBank'tan yapılan açıklamada artık herkes kolayca mobilden çekteki garanti tutarı ve geçerlilik tarihini sorgulayabiliyor. Çeki alan kişi, müşteri olmasa bile çekin üzerindeki karekodu VakıfBank Mobil'de okutarak bilgileri görebiliyor. Çeki keşide eden müşteriler de limitleri dahilinde istedikleri garanti tutarını anında belirleyebiliyor.
8.06.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kartlarla ilgili flaş açıklama
VakıfBank resmen duyurdu! Kartlarla ilgili flaş açıklama VakıfBank resmen duyurdu. Kartlar ile ilgili yüz binleri ilgilendiren açıklama yapıldı. Şubeye gitmeye gerek yok. Herhangi bir ücret de ödenmiyor. Anında teslim ediliyor ve hemen para yüklemesi yapılıp kullanılabiliyor. ATM'lerde nakit çekim ve POS'larda alışveriş yapılabiliyor. Kart oluşturma, kayıp kart, çalıntı kart, kart iptali, kart yenileme ve bakiye yükleme gibi işlemler ise zamandan bağımsız ve kesintisiz gerçekleştiriliyor. Hızlı ve güvenli şekilde çalışan ön ödemeli kartlara ilişkin VakıfBank'tan önemli açıklama geldi.
22.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine kararı SMS ile duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada değişikliğe gidildiği bildirildi. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. Karar dün itibariyle uygulanmaya başlandı. İşte VakıfBank'ın yeni açılış ve kapanış saatleri...
15.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarda... VakıfBank resmen duyurdu! Kredi ve vadesiz mevduatlarla ilgili açıklama yapıldı. Yüz binlerce müşteriyi kapsıyor. VakıfBank'tan yapılan açıklamaya göre toplam mevduatlar yıllık yüzde 43 arttı. Vadesiz mevduatlar ise yıllık bazda yüzde 81 oranında artırarak 146 milyar TL seviyesine yükseldi. Nakdi ve gayrı nakdi kredilerini bir önceki yıla göre yüzde 46 oranında artıran VakıfBank, 2021 yılında ulaştığı 5 milyar 296 milyon TL brüt karından 1 milyar 120 milyon TL vergi karşılığı ayırarak, 4 milyar 175 milyon TL net kar elde etti.
15.02.2022 Ekonomi
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı
Kredi faiz oranları düştü! Yeni taksit tutarları ve toplam ödeme... Kuruşu kuruşuna hesaplandı Kredi çekmek isteyenler dikkat! Kredi faiz oranları düştü. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Kredi çekecekler için faiz oranlarına ve rakama göre taksitler ve geri ödenecek tutarlar belli oldu. Ev almak isteyen herkes için geçerli. Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank kredi faizlerini düşürdü, konut kredilerinde büyük indirim geldi. 500 bin liralık kredide 102 bin 794 lira, 1 milyon 100 bin lira kredide ise 139 bin lira avantaj oluştu. İşte yeni kredi tutarları...
20.11.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Yüz binlerce müşteriyi ilgilendiriyor. Dev banka açıkladı ve hayata geçirildi. Haftanın her günü, mesai saati derdi olmadan hızlı ve kolay şekilde yapılabiliyor. Toplu Ödeme Sistemi (TÖS) ile Fonların Anlık Sürekli Transferi (FAST) birbirine entegre edildi. Böylelikle toplu ödemeler her an hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Müşteriler tüm ödemeleri tek merkezden yönetiyor.
7.10.2021 Ekonomi
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı...
Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu, flaş kredi kararı... Faiz oranları değişti! Bankalar resmen duyurdu. Kredi çekmek isteyen herkesi ilgilendiriyor. İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde güncel faiz oranları merak ediliyor. Ziraat Bankası, , Halkbank, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, ING ve diğer bankalar kredi faiz oranlarını açıkladı. Çeşitli ihtiyaçları için kredi çekmek isteyenler kendilerine en uygun faiz oranlarını araştırıyor. İşte güncel kredi faiz oranları
25.09.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk kez...
VakıfBank resmen duyurdu! Türkiye'de ilk kez... VakıfBank gelişmeyi resmen duyurdu. Bir ilk yaşandı. Dev banka yaptığı açıklamada, genel müdürlük birimleri ve tüm şubelerinde Entegre Yönetim Sistemi'ni kuran kuran ve denetim sonunda sertifikayı alan ilk banka olduğunu duyurdu.
27.04.2021 Ekonomi
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları...
Akbank, İş Bankası, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti BBVA duyurdu! Yeni faiz oranları... Bankada parası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar da tek tek duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Halkbank, Garanti, Akbank gibi bankaların ihtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranlarında değişiklik yapıldı. İşte bankaların yeni faiz oranları...
24.04.2021 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi...
Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi... Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu bankaları tarafından tarihin en uygun faizli kredileri vatandaşlara sunulmuş, ev satışlarında büyük artış sağlanmıştı. Peki, Bankaların güncel kredi faiz oranları ne kadar oldu? Konut kredisinde son durum ne? En uygun konut kredisi hangi bankada? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarınsa son durum... İşte 2 Kasım konut kredisi faiz oranları...
2.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıfbank Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıfbank haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.