100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar
Kredi, kredi kartı ve banka hesabı... Herkesi ilgilendiriyor! Flaş karar Kredi, kredi kartı ve banka hesapları ile ilgili flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor. Yeni düzenleme hayata geçirildi. QNB Finansbank resmen duyurdu. Artık bankaya gitmeye gerek yok. Banka müşterisi olmak isteyen kişilere yönelik yeni adım atıldı. İşlemler uzaktan gerçekleştiriliyor. Bu yöntemle müşteri olanlara avantajlı kredi fırsatı da sunuldu. QNB Finansbank tüm detayları paylaştı. Öte yandan VakıfBank'tan da bir duyuru yapıldı. Limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması geldi.
11.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri...
VakıfBank resmen duyurdu! Flaş açıklama, kart sahipleri... VakıfBank resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Hizmete sunuldu. VakıfBank'tan yapılan duyuruda yeni dijital kart müşterilere tanıtıldı. Üstünde sadece isim ve soyisim yer alıyor. Kart numarası, son kullanım tarihi ve CVV bilgileri yazmıyor. Bu nedenle güvenlik açısından da çalınması durumunda büyük bir risk engellenmiş oluyor. Kart anında kullanılabiliyor. Öte yandan ilk kez kredi kartı alacaklar için de bir açıklama yapıldı.
5.05.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi kartına...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi kartına... VakıfBank resmen duyurdu. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren haber. Dev bankadan yapılan açıklamada salgın sürecinde yaşanan tedirginlikleri ortadan kaldıran ve müşterilere kolaylık sağlayan uygulamadan bahsedildi. VakıfBank Mobil Temassız Ödeme ile cep telefonunuz kredi kartı yerine geçiyor. Kart şifresinin girilmesine gerek kalmadan Android işletim sistemli telefonu POS cihazına yaklaştırarak alışverişler kolay bir şekilde tamamlanabiliyor. Aynı zamanda Vakıfbank, aynı anda tasarruf etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterileri için de yeni bir ürün geliştirdi. Artık müşteriler, tasarruflarını kazanç kaybı yaşamadan, vadeleri bozulmadan belirli periyotlarla kullanabilecek. Bir diğer yenilik ise VakıfBank müşterileri QR kodla başka banka ATM'lerinden para çekebilecek.
2.11.2020 Ekonomi