Maaşlar yüzde 68 artıyor, 5700 liraya yükseldi! Çalışan yüz binleri kapsıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Maaşlar yüzde 68 artıyor, 5700 liraya yükseldi! Çalışan yüz binleri kapsıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alınan yeni kararları Kabine toplantısının ardından açıkladı. Müjdeleri peş peşe duyuran Erdoğan, ücretli çalışan öğretmenlere ve usta öğreticilere yönelik açıklamada bulundu. Ek ders karşılığı görev yapan öğretmenlere her 5 ders için 1 saat ek ders ödemesi yapılacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftada 30 saat derse giren bir öğretmenin alacağı ücretin 3400 liradan yüzde 68 artışla 5700 liraya yükseleceğini söyledi.
18.07.2022 Çalışma Hayatı
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu!
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu! üz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ücretli öğretmen görevlendirme kriterlerini açıkladı. MEB tüm illere yolladığı yazıda, yönetici ve öğretmenler dışındaki resmi görevliler ile sınıf öğretmenleri ne ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarında haftada 8 saat, geçici eğitim merkezlerinde haftada 30 saate kadar ek ders görevi verilecebilecek. Ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilecekler e-Devlet sistemi üzerinden başvuranlar üzerinden belirlenecek. Peki, ücretli öğretmen başvuruları nasıl yapılır? Ücretli öğretmen başvuru şartları ne? İşte MEB ücretli öğretmen görevlendirme kriterleri...
21.06.2021 Eğitim
Muğla'daki sınav iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldı...
Muğla'daki sınav iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Muğla Olgunlaşma Enstitüsü'nün 'Usta Öğretici Sınavı' hakkındaki iddialarla ilgili inceleme-soruşturma başlatıldığını bildirdi.
15.09.2020 Eğitim
Ücretli öğretmenlere müjde!
Ücretli öğretmenlere müjde! Birçok okulda öğretmenler ek ders ücret karşılığında öğrencilere ders veriyor.Ek ders ücreti karşılığında okullarda öğretmenlik yapanların primleri yatırılıyor. Usta öğretici ile ücretli öğretmenlerin gün sayıları hesaplanırken iki ayrı formül uygulanıyor.
26.03.2019 Eğitim