Üreticilere Destek

Üreticilere Destek

Son dakika üreticilere destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üreticilere destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üreticilere destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üreticilere Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üreticilere destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 üreticilere destek haberi bulunmuştur. Tüm üreticilere destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu varlık seçimidir. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var milletimiz. " dedi.
6.05.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: Kadın üreticilerin ürünlerini alacağız
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: Kadın üreticilerin ürünlerini alacağız Depremin vurduğu kentlerde sanayi siteleri de büyük darbe aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, bölgeye verilen ve verilmesi planlanan destekleri CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e açıkladı. Bölgedeki sanayicilerin yalnız bırakılmayacağını açıklayan Varank, "kadın üreticilere destek olmak için onların ürünlerini alacağız" dedi.
23.03.2023 Ekonomi
Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi markete kasap reyonu açılacak
Bakan açıkladı, bin 300 tarım kredi markete kasap reyonu açılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Bin 300 tane tarım kerdi market var. Bu marketlerde inşallah özellikle kasap reyonunu et süt kurumu tabelasıyla donatacağız. Kardeş kuruluş kardeş organizasyon olarak tarım kredi marketlerde de bu etlerin satışını sağlayacağız, hem et süt kurumunu, hem üreticimizi, hem de tüketicimiz lehine bir adım atmış olacağız" dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Hesaba bugün yatıyor! Bakan resmen duyurdu...
Hesaba bugün yatıyor! Bakan resmen duyurdu... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren ödeme açıklaması geldi. Bakan resmen duyurdu. Bakan Pakdemirli üreticilerin mazot, gübre, mısır destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.
8.10.2021 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere ödeme yapılacak.
24.09.2021 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bu akşam yapılmaya başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Pakdemirli duyurdu. Tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 22 milyon liralık ödeme yapılacak.
17.09.2021 Ekonomi
Para ödemesi yapılıyor! Bugün başladı, yüz binlerce kişi bekliyordu...
Para ödemesi yapılıyor! Bugün başladı, yüz binlerce kişi bekliyordu... Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler bugün yapılmaya başlandı. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Bakan güzel haberi duyurdu. Destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması geldi. Bakan Pakdemirli, 2 milyar 563 milyon 770 bin 722 TL'lik destekleme ödemelerini üreticilerin hesaplarına aktarmaya başladıklarını duyurdu.
18.06.2021 Ekonomi
Yeni destek müjdesi! Harekete geçildi, yüz binleri ilgilendiriyor...
Yeni destek müjdesi! Harekete geçildi, yüz binleri ilgilendiriyor... Kredi borçlarının erteleneceği açıklanmıştı. Bir destek müjdesi daha geldi. Yüz binleri ilgilendiriyor. Harekete geçildi ve çalışmalar başladı. Kuraklık nedeniyle ürünü tarlada kalan çiftçilere tohum ve gübre desteği verilmesi formülü tartışılıyor. Kuraklık boyutunu tespit etmek için illerde çalışma başlatıldı. Bu çalışmalardan elde edilecek sonuca göre zarara ilişkin envanter çıkarılacak. Tarlada kalan ürünün miktarı üzerinden zarar hesabı yapılıp tohum ve gübrenin bir bölümü karşılanacak.
27.05.2021 Ekonomi
Afyonkarahisar yöresel ürünleri dijital pazarda! Elde edilen gelir burs olacak!
Afyonkarahisar yöresel ürünleri dijital pazarda! Elde edilen gelir burs olacak! Afyonkarahisar Valiliği ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Afyon Eğitim Vakfı bünyesinde kurulan "albikere.com" sitesinde, yerel ve ulusal 400'ün üzerinde firmanın yaklaşık 3 bin ürününün satışı yapılmaya başlandı. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerinin de satıldığı siteden sağlanacak gelir öğrencilere burs olacak.
25.05.2021 Ekonomi
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödemeler başladı, bugün...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Ödemeler başladı, bugün... Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor. Ödemeler başladı. Bakan güzel haberi duyurdu. On binlerce kişi bekliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Çiftçilerimiz için müjdemiz var, bugün yaklaşık 427,5 milyon TL'lik destek ödemelerini üreticilerimizin hesaplarına aktarmaya başlayacağız. Hububat, baklagil, dane mısır desteği için 61 bin 496 üreticimize 289 milyon 48 bin TL ödenecek. Mazot gübre desteği kapsamında 130 milyon 510 bin 158 TL, kırsal kalkınma destekleri kapsamında da 7 milyon 904 bin 951 TL ödenecek." dedi.
21.05.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile...
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile... TEB resmen duyurdu. Kredilerle ilgili açıklama geldi. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Aynı zamanda sıfır faiz ve 5 aya varan vade fırsatından da yararlanılabiliyor. TEB'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. Üreticiler için TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuluyor. Öte yandan üreticiler, TEB’in sektörün öncü kurumları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde beş aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.
13.05.2021 Ekonomi
Ödemeler başladı, hesaplara yatıyor! Milyonlar bekliyordu...
Ödemeler başladı, hesaplara yatıyor! Milyonlar bekliyordu... Emekli, memur, işçi, çalışan, engelli milyonlarca kişi bekliyordu, güzel haber geldi! Açıklamalar peş peşe yapıldı, harekete geçildi, bayram öncesinde tamamı hesaplara yatırılıyor. Bazı ödemeler yapıldı, bazıları ise bugün ödenecek. Hangi ödemeler banka hesaplarına yattı, hangileri bugün yapılacak? İşte tüm bilgiler...
10.05.2021 Ekonomi
Üreticilere destek ödemesi! Pazartesi...
Üreticilere destek ödemesi! Pazartesi... Yüz binlerce kişinin beklediği haber geldi! Bayram öncesinde hesaplara tek seferde yatacak. Bakan duyurdu. Bugün saat 18.00 itibariyle ödemeler başlıyor. Pazartesi de devam edecek. Paralar TC kimlik numarasının son hanesine göre bugün ve pazartesi günü hesaplara aktarılacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Üreticilerimize bayram öncesinde toplamda 1 milyar 524 milyon 264 bin 577 liralık destek ödemesi yapmış olacağız." ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Ekonomi
Üreticilere destek! Ücretsiz dağıtılıyor
Üreticilere destek! Ücretsiz dağıtılıyor Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında hizmete sunduğu Yerel Tohum Üretim Merkezi'nde çoğaltılan yerel tohumları ilçelerde düzenlediği etkinlikler ile üreticilere ulaştırıyor.
27.03.2021 Ekonomi
Demir fiyatlarında tedirginlik yaratan artış! Bir haftada 800 TL eklendi...
Demir fiyatlarında tedirginlik yaratan artış! Bir haftada 800 TL eklendi... Sanayi ve inşaatta demir fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesi, sanayicileri ve inşaatçıları endişelendiriyor. Hammadde ihtiyacının temini ve iç piyasada bir kontrol mekanizmasının oluşturulmasına yönelik talepler var
22.12.2020 Ekonomi
Yeni iş fırsatı! Vergi yok, indirim var
Yeni iş fırsatı! Vergi yok, indirim var Herkes yapabilir. Para ödenmesi yapılmıyor. Çok az sermeye yaterli oluyor. Ofis açmaya gerek yok. Çalışanlar da ikinci bir iş olarak yapabilirler. Yeni başlayanlar için pek çok avantaj sağlanıyor. Vergiden muafiyet söz konusu. Burada 22o bin TL sınırı bulunuyor. Talep ise bir hayli fazla. Korona virüs salgını nedeniyle evde geçirilen süreler arttı. Evde geçen zaman artarken ek iş fırsatları da gündeme geldi. Bunlardan öne çıkanı evde üretilen ürünlerin internet siteleri üzerinden ülkenin dört bir yanına pazarlanması. Son yapılan yasal düzenlemeler de bu anlamda aile bütçesine katkı sağlayan girişimleri destekliyor. İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
10.12.2020 Ekonomi
Bakan duyurdu! Saat 18.00'de hesaba yatıyor
Bakan duyurdu! Saat 18.00'de hesaba yatıyor Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Çiğ süt destekleme ödemeleri kapsamında 353 milyon 849 bin lira, malak desteği ödemesi kapsamında 2 milyon 670 bin lira ve Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 58 milyon 235 bin lira olmak üzere toplam 414 milyon 754 bin lira destekleme ödemesini bugün saat 18.00'den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırmaya başlayacağız." ifadelerini kullandı.
23.10.2020 Ekonomi
Japonya’da bir salkım üzüme rekor fiyat
Japonya’da bir salkım üzüme rekor fiyat Japonya'da düzenlenen açık artırmada bir salkım üzüm, 83 bin liralık rekor fiyata alıcı buldu.
17.07.2020 Dünya
Çiftçiye destek paraları ödemeleri başladı! Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne?
Çiftçiye destek paraları ödemeleri başladı! Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne? Corona virüs salgınının ekonomiye etkisini azaltmak için hükümet tarafından destek paketleri hayata geçiriliyor. Corona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler ve bazı iş kollarında yapılan destek ödemeleri de gündeme geliyor. Peki, Pancar çiftçisi destekleme parası ne zaman yatırılacak? Çiftçi desteği ödemelerinde son durum ne? İşte çiftçi avansları ve destek ödemeleri hakkındaki son durum...
3.04.2020 Ekonomi
Avustralya neden yanıyor, yangının sebebi ne? 24 kişi hayatını kaybetti, 480 milyon hayvan öldü!
Avustralya neden yanıyor, yangının sebebi ne? 24 kişi hayatını kaybetti, 480 milyon hayvan öldü! Avustralya haftalardır yanıyor. Tarihinin en büyük orman yangınlarından birini yaşayan Avustural’ya yaklaşık 6 milyon hektarı yandı. İstanbul yüz ölçümünün yaklaşık 12 katına denk gelen Avusturalya yangınında 24 kişi hayatını kaybetti, 480 milyon hayvan ise yangındaki çeşitli nedenlerden öldü. Peki, Avusturalya’da birçok bölgeyi etkileyen yangınların sebebi ne? Avusturalya yangını neden çıktı?
6.01.2020 Gündem
Bakan Pakdemirli açıkladı: 284 milyon liralık destek
Bakan Pakdemirli açıkladı: 284 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarımsal destek ödemeleri kapsamında, çiğ süt, malak, kırsal kalkınma ve tohum-fidan desteği adı altında üreticilere toplam 284 milyon liralık ödeme yapacaklarını bildirdi.
8.11.2019 Ekonomi
Üretim ortamları eski işletim sistemlerini kullanıyor
Üretim ortamları eski işletim sistemlerini kullanıyor Trend Micro’nun yaptığı son araştırma, fikri haklar ve üretim süreçlerine yönelik riskler de dahil, hala kullanım ömrünü tamamlamış teknolojileri kullanan üretim ağlarının karşı karşıya kaldığı tehditleri göz önüne seriyor.
4.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Aracını satıp bu işe girdi!
Aracını satıp bu işe girdi! Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde veteriner teknisyeni olan evli ve 2 çocuk babası Güner Özer (32), projeleri görev yaptığı birliklerde kabul edilmeyince, aracını 30 bin liraya satarak Mahmudiye Çifteler Han Süt Üreticileri Birliğini kurdu. Dört yılda günlük süt üretimini 50 ton kadar çıkaran Özer, çoğunluğu kadın olan bin 500 kadar süt üreticisine de gelir kapısı sağladı.
21.04.2019 Yaşam
100 km'de 1.4 TL yakıyor! Testi için Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor
100 km'de 1.4 TL yakıyor! Testi için Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor Rize’de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri, 28 metrekarelik atölyede yüksek verimliliğe sahip elektromobil araç üretti.
12.11.2017 Yaşam
Kredi kartlarıyla ilgili yeni düzenlemeler!
Kredi kartlarıyla ilgili yeni düzenlemeler! Ekonomi Koordinasyon Kurulunda (EKK) alınan kararlara göre, kredi kartlarında genel taksit sınırı 9 aydan 12 aya çıkarıldı, kredi kartlarının mevcut borç bakiyeleri bir defaya mahsus en fazla 72 ay ile sınırlı olmak üzere bankalar tarafından taksitlendirilecek...
21.09.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Üreticilere Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üreticilere destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.