United Airlines

United Airlines

Son dakika United Airlines haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan United Airlines ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını United Airlines haber sayfamızda bulabilirsiniz.

United Airlines

haberleri sayfasında son dakika yaşanan united airlines gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 united airlines haberi bulunmuştur. Tüm united airlines haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu...
Seyir halindeki yolcu uçağında büyük panik! Acil çıkış kapısını açmaya çalışınca olanlar oldu... ABD'de seyir halindeki yolcu uçağında yaşanan korku dolu anlar aksiyon filmlerini aratmadı. Los Angeles- Bouston seferini yapan uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalışan ve daha sonra uçuş ekibine kırık bir kaşıkla saldıran adam yolcuların müdahalesi ile etkisiz hale getirildi. ABD'nin konuştuğu olayın detayları bugün belli oldu...
8.03.2023 Dünya
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi ABD Federal Havacılık İdaresi'nde (FAA) bilgisayar sistemlerinin devre dışı kalması sonucu ülkenin çeşitli bölgelerinde yüzlerce uçuşun aksadığını duyurdu.
11.01.2023 Ekonomi
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı
THY 3 stratejik adımla dünya devlerine fark attı Dünyada herkesten daha hızlı toparlandık" diyen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 735 milyon dolarlık net kârla pandemi öncesi dönemin dahi önüne geçtiklerini söyledi. Aycı, bunun sırrını 3 başlıkta sıraladı: 1-Yolcuya güven verdik, kimseyi mağdur etmedik. 2-Kargo ve yolcuyu bir arada taşıdık. 3-Ankara'nın desteğini aldık.
5.11.2021 Ekonomi
Dev havayolu şirketinden flaş karar: Yüzlerce çalışanını işten çıkarıyor
Dev havayolu şirketinden flaş karar: Yüzlerce çalışanını işten çıkarıyor United Airlines, koronavirüs aşısı olmayı reddeden 593 çalışanının işten çıkarma işlemlerini başlattığını duyurdu.
29.09.2021 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Dünyada en fazla can kaybının yaşandığı terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırıları, yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
10.09.2021 Dünya
Koronavirüsle mücadelede flaş hamle! Artık zorunlu oldu
Koronavirüsle mücadelede flaş hamle! Artık zorunlu oldu Koronavirüs salgınında Delta varyantı panik yaratmaya devam ediyor. Yayılma devam ederken, tüm dünya sıkı tedbirler almaya hazırlanıyor. Bazı ülkeler kapalı mekanlar için aşı ve test zorunluluğu getirirken, önemli şirketler de çalışanlarına aşıyı zorunlu kılmaya başladı. İlk adımı atan ise ABD’li dev havayolu şirketi oldu.
7.08.2021 Dünya
Koronavirüs aşısı olmadıkları için 3 çalışan işten çıkarıldı
Koronavirüs aşısı olmadıkları için 3 çalışan işten çıkarıldı ABD'de Amazon, BlackRock gibi birçok dev firma, koronavirüs delta varyantı sebebiyle ofise dönüş tarihlerini ertelemeye başladı. ABD'nin havayolu şirketi United Airlines ise, çalışanlarına aşı yapmayı zorunlu kılan ilk büyük havayolu şirketi oldu. Öte yandan CNN, aşı olmadan ofise gelen 3 çalışanını işten çıkardı.
6.08.2021 Ekonomi
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti ABD'li büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, Delta Air Lines ve American Airlines, Tel Aviv'e uçuşlarını iptal etme kararı aldı.
12.05.2021 Dünya
United Airlines, 2020'de 7 milyar dolar zarar etti
United Airlines, 2020'de 7 milyar dolar zarar etti ABD'nin büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle geçen yıl 7,1 milyar dolarlık zarar ettiğini duyurdu.
21.01.2021 Ekonomi
Yurt dışı seyahatleri için aşı zorunlu mu olacak? Dijital sağlık pasaportu geliyor!
Yurt dışı seyahatleri için aşı zorunlu mu olacak? Dijital sağlık pasaportu geliyor! Ülkemizde koronavirüs aşılarıyla ilgili tartışmalar sürerken, uluslararası seyahatler için aşı ve sağlık pasaportu gibi zorunluluklar getirilmesi yönünde çalışmalar hızlandı. Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) Covid-19 test ve aşı bilgilerinin yer aldığı dijital sağlık pasaportu hazırlıklarını hızlandırdığını söyledi.
26.12.2020 Ekonomi
'Aşı pasaportu' tartışma yarattı!
'Aşı pasaportu' tartışma yarattı! Aşı pasaportu konusu tartışmalara yol alçı. Aşı pasaportu uygulamasına göre aşı yoluyla ya da hastalığı geçirerek koronavirüs bağışıklığı kazanan ve bunu belgeleyen kişiler ek haklara sahip olabilir ya da bazı kısıtlamalardan muaf tutulabilir.
20.12.2020 Dünya
ABD’de Pfizer/BioNTech aşının ilk parti dağıtımına başlandı
ABD’de Pfizer/BioNTech aşının ilk parti dağıtımına başlandı United Havayolları, ABD'li ilaç firması Pfizer ile BioNTech ortaklığında koronavirüs karşı geliştirilen aşısının ilk partilerini soğutulmuş özel çantalarda ABD içinde charter uçuşlarıyla dağıtımına başlandığı açıklandı.
28.11.2020 Dünya
ABD’de Pfizer/BioNTech aşının ilk parti dağıtımına başlandı
ABD’de Pfizer/BioNTech aşının ilk parti dağıtımına başlandı United Havayolları, ABD'li ilaç firması Pfizer ile BioNTech ortaklığında koronavirüs karşı geliştirilen aşısının ilk partilerini soğutulmuş özel çantalarda ABD içinde charter uçuşlarıyla dağıtımına başlandığı açıklandı.
28.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Dünyada ilk ‘Covid pasaport’ uygulaması İngiltere’de başlıyor
Dünyada ilk ‘Covid pasaport’ uygulaması İngiltere’de başlıyor Covid pasaport uygulaması için denemeler, karantinaya alınma riski olmadan uluslararası seyahate izin verecek teknolojiyi test etmek için bu hafta Londra’daki Heathrow Havalimanı’nda yapılacak.
7.10.2020 Dünya
Kötü haber geldi! 32 bin kişiyi işten çıkaracaklar...
Kötü haber geldi! 32 bin kişiyi işten çıkaracaklar... Dünya Covid-19'dan etkilenirken Amerika'da da işten çıkarmalar devam ediyor. CNN International'ın havacılık tarihindeki en kötü iş kayıpları günü olarak belirttiği habere göre American Airlines ve United Airlines, 32 bin kişiyi işten çıkaracak.
1.10.2020 Ekonomi
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
ABD'li hava yolu şirketinin 25 bin çalışanının işi riske girdi!
ABD'li hava yolu şirketinin 25 bin çalışanının işi riske girdi! ABD'li hava yolu şirketi American Airlines, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileri nedeniyle 25 bin çalışanını zorunlu izne çıkarabileceğini bildirdi.
16.07.2020 Ekonomi
ABD'li dev şirket Brooks Brothers iflas etti
ABD'li dev şirket Brooks Brothers iflas etti ABD'de başkanları ve ünlü bankerleri giydirmesiyle bilinen, geçen yıl 1 milyar dolara yakın ciro yapan Brooks Brothers iflas etti.
9.07.2020 Ekonomi
Dünya devine corona virüs darbesi! Çalışanlara zorunlu izin gündemde
Dünya devine corona virüs darbesi! Çalışanlara zorunlu izin gündemde ABD’nin en büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının sektörü olumsuz etkilemesi nedeniyle 36 bin çalışanını zorunlu izne çıkarabileceğini duyurdu.
9.07.2020 Ekonomi
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var Dünyanın en güçlü ve önde gelen hava yolu şirketleri de corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiriyor. Sefer iptalleri ve yolcu kayıpları hava yolu şirketlerinin gelirlerinde büyük düşüşe yol açması istihdamı da vurdu. ABD'de dahil birçok taşıyıcı, nasıl küçüleceklerini düşünmeye başladı. Uçakların yere inmesiyle beraber şirketlerde işten çıkarmalar, ücretsiz izinler ve erken emeklilik teklifleri arttı. Alman Lufthansa yan kuruluşu Germanwings Havayolunu da kapatırken dev şirkette 10 bin personel fazlalığı olduğu konuşulmaya başlandı.
27.04.2020 Ekonomi
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor...
‘Virüs’ alarmı! Uçuşlar durdu, Uluslararası markalar kapanıyor... İş dünyası koronavirüsteki gelişmeleri endişeyle takip ediyor. Sürecin uzaması durumunda başta cep telefonları olmak üzere pek çok sektörün etkilenmesi bekleniyor. Ülkedeki fuarlar askıya alınırken, turizmde de iptaller sürüyor
30.01.2020 Ekonomi
THY İsrail pazarında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı
THY İsrail pazarında tüm zamanların yolcu rekorunu kırdı TÜRK Hava Yolları (THY) İsrail pazarında 8 ayda taşıdığı 862 bin yolcu ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 6.76 İsrail pazarında yolcusu artan ve özellikle transit yolcu sayısı ile dikkat çeken THY, İsrail havayolu şirketlerini de geride bıraktı. İsrail'den en çok yolcuların uçtuğu ülke de Türkiye oldu.
24.10.2019 Ekonomi
ABD'de alarm! Uçuşlar durduruldu
ABD'de alarm! Uçuşlar durduruldu New Jersey'deki Newark Havalimanı'nda uçakların havalanması veya inmesine izin verilmiyor. Havalimanındaki acil durumun sebebi henüz bilinmiyor.
29.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

United Airlines ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki united airlines haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.