American Airlines

American Airlines

Son dakika american airlines haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan american airlines ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını american airlines haber sayfamızda bulabilirsiniz.

American Airlines

haberleri sayfasında son dakika yaşanan american airlines gelişmeleri de dahil olmak üzere 124 american airlines haberi bulunmuştur. Tüm american airlines haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi
ABD'de sistem kilitlendi, tüm uçuşlar iptal edildi ABD Federal Havacılık İdaresi'nde (FAA) bilgisayar sistemlerinin devre dışı kalması sonucu ülkenin çeşitli bölgelerinde yüzlerce uçuşun aksadığını duyurdu.
11.01.2023 Ekonomi
ABD'de omicron alarmı! 5 bini aşan uçuş iptal edildi!
ABD'de omicron alarmı! 5 bini aşan uçuş iptal edildi! ABD’de hava yolu şirketleri, Omicron vakalarındaki artış nedeniyle hafta sonu boyunca yapılan 5 bini aşan uçuş iptalinin ardından yaklaşık 740 uçuşu daha iptal etti.
27.12.2021 Dünya
Dünya devi hava yolu şirketinden kötü haber! 2 bin uçuş iptal!
Dünya devi hava yolu şirketinden kötü haber! 2 bin uçuş iptal! ABD’nin en büyük hava yolu şirketlerinden American Airlines, kötü hava şartları ve personel yetersizliği nedeniyle 250'si bugün olmak üzere cuma gününden bu yana yaklaşık 2 bin uçuşu iptal ettiğini duyurdu.
1.11.2021 Ekonomi
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti
11 Eylül saldırısının üzerinden 20 yıl geçti ABD’de 11 Eylül 2001’de düzenlenen terör saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Dünyada en fazla can kaybının yaşandığı terör saldırılarından biri olan 11 Eylül saldırıları, yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
10.09.2021 Dünya
İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? Aşısız çalışan tartışması devam ediyor!
İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? Aşısız çalışan tartışması devam ediyor! Türkiye'de aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık Bakanlığı aşılama takvimindeki yaş gruplarının kapsamını genişletti. Ancak aşılama istenen seviyelere ulaşılamadı. Öte yandan çalışma hayatında son günlerde en çok tartışılan konuların başında ‘Aşısız çalışan işten çıkarılabilir mi?’ geliyor. Sosyal Güvenlik Uzmanlarına göre, henüz bu konuda bir içtihat oluşmamakla birlikte, gerekli durumlarda ‘geçerli sebeple fesih’ mümkün olabilir. Ancak geçerli sebep olup olmayacağına dair tartışmalar da var. Peki, İşveren aşısız çalışanını işten çıkarabilir mi? İşte aşısız çalışan tartışması ve uzmanların konu ile ilgili görüşleri...
18.08.2021 Çalışma Hayatı
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti
ABD'li hava yolu şirketleri Tel Aviv'e uçuşları iptal etti ABD'li büyük hava yolu şirketlerinden United Airlines, Delta Air Lines ve American Airlines, Tel Aviv'e uçuşlarını iptal etme kararı aldı.
12.05.2021 Dünya
Miami Heat galibiyet serisini 5 maça çıkardı
Miami Heat galibiyet serisini 5 maça çıkardı Miami Heat, Batı Konferansı lideri Utah Jazz'i 124-116 mağlup etti.
27.02.2021 NBA
Uçakta taşkınlık yapan Trump destekçilerini şoke eden anons!
Uçakta taşkınlık yapan Trump destekçilerini şoke eden anons! ABD’de başkent Washington DC’den Phoenix'e giden American Airlines’ın uçuşu sırasında ABD Başkanı Donald Trump’ın destekçilerinin taşkınlık çıkarması sonucu pilot yaptığı anonsla, yolcuları uçağı bilinmeyen bir yere indirmekle tehdit edip, "Bu uçağı Kansas'ın ortasına indirir ve hepinizi bırakırım. Umurumda da olmaz. Yaparım bunu. Eğer gereken buysa! Uslu durun!" dedi.
10.01.2021 Dünya
Kötü haber geldi! 32 bin kişiyi işten çıkaracaklar...
Kötü haber geldi! 32 bin kişiyi işten çıkaracaklar... Dünya Covid-19'dan etkilenirken Amerika'da da işten çıkarmalar devam ediyor. CNN International'ın havacılık tarihindeki en kötü iş kayıpları günü olarak belirttiği habere göre American Airlines ve United Airlines, 32 bin kişiyi işten çıkaracak.
1.10.2020 Ekonomi
Hava yolu devi açıkladı! 19 bin çalışanının işine son verecek
Hava yolu devi açıkladı! 19 bin çalışanının işine son verecek ABD'li hava yolu şirketi American Airlines, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının havacılık sektörünü olumsuz etkilemesi sonucu 19 bin çalışanının işine ekim ayında son vereceğini duyurdu.
25.08.2020 Dünya
ABD’de maske takmayı reddeden kadın yolcu uçaktan indirildi
ABD’de maske takmayı reddeden kadın yolcu uçaktan indirildi ABD’nin Ohio eyaletinden North Carolina’ya giden uçakta, bir kadın yolcu maske takmadığı için uçaktan indirildi. O anları bir başka yolcu görüntüledi. 19 Temmuz’da gerçekleşen olayda, maske takmayan yolcu uçaktan ayrılırken diğer yolcular alkışlayarak tepki gösterdi.
24.07.2020 Dünya
ABD'li hava yolu şirketinin 25 bin çalışanının işi riske girdi!
ABD'li hava yolu şirketinin 25 bin çalışanının işi riske girdi! ABD'li hava yolu şirketi American Airlines, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileri nedeniyle 25 bin çalışanını zorunlu izne çıkarabileceğini bildirdi.
16.07.2020 Ekonomi
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var
Dev şirket kapattı! 10 bin personel fazlalığı var Dünyanın en güçlü ve önde gelen hava yolu şirketleri de corona virüs salgını nedeniyle zor günler geçiriyor. Sefer iptalleri ve yolcu kayıpları hava yolu şirketlerinin gelirlerinde büyük düşüşe yol açması istihdamı da vurdu. ABD'de dahil birçok taşıyıcı, nasıl küçüleceklerini düşünmeye başladı. Uçakların yere inmesiyle beraber şirketlerde işten çıkarmalar, ücretsiz izinler ve erken emeklilik teklifleri arttı. Alman Lufthansa yan kuruluşu Germanwings Havayolunu da kapatırken dev şirkette 10 bin personel fazlalığı olduğu konuşulmaya başlandı.
27.04.2020 Ekonomi
Dünya alarmda! Ölü sayısı giderek artıyor
Dünya alarmda! Ölü sayısı giderek artıyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen kişi sayısı Bahreyn'de 47'ye, Irak'ta 19'a çıktı.
1.03.2020 Dünya
ABD'de 12'nci koronavirüs vakası tespit edildi
ABD'de 12'nci koronavirüs vakası tespit edildi ABD’de yeni tip koronavirüs taşıdığı tespit edilen hasta sayısının 12’ye ulaştığı bildirildi.
5.02.2020 Dünya
'Tuvalette sifonu iki kez çekti', uçuş iptal edildi
'Tuvalette sifonu iki kez çekti', uçuş iptal edildi ABD'de 'kabin görevlilerinin endişesi' nedeniyle uçuşları iptal edilen iki Müslüman yolcu, ırkçı ve dini ayrımcılığa maruz kaldıklarını söyleyerek soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.
20.09.2019 Dünya
New York-Londra seferini yapan uçak acil iniş yaptı
New York-Londra seferini yapan uçak acil iniş yaptı New York-Londra seferini yapan Virgin Atlantic uçağı, dün gece yangın nedeniyle ABD'nin Boston kentine acil iniş yaptı.
5.07.2019 Dünya
Dünyayı şoke eden olayda gizli ses kaydı ortaya çıktı
Dünyayı şoke eden olayda gizli ses kaydı ortaya çıktı Amerikan basın kuruluşları, American Airlines pilotlarının, 737 Max'in ekim ayında Endonezya'daki ilk ölümcül kazasından bir ay sonra Boeing yöneticileriyle bir araya geldiğini ve bu toplantıda "Manevra Karakteristiği Takviye Sistemi"ne ilişkin kaygılarını dile getirdiğini duyurdu.
15.05.2019 Dünya
Dwyane Wade'den son saniye üçlüğü!
Dwyane Wade'den son saniye üçlüğü! NBA'de Miami Heat, Dwyane Wade'in son saniye üçlüğüyle deplasmanda Golden State Warriors'u 126-125 mağlup etti.
28.02.2019 NBA
Uçakta tecavüz etti!
Uçakta tecavüz etti! Amerika Birleşik Devletleri bir uçakta yaşanan tecavüz olayıyla çalkalanıyor.
3.11.2018 Dünya
Uçağın kargo bölümünde sızıp kalan görevli bir saat uçtu
Uçağın kargo bölümünde sızıp kalan görevli bir saat uçtu ABD'de bir havayolu şirketinde çalışan işçi, alkolden sızdığı uçağın kargo bölümünde bir saat yolculuk yaptı.
1.11.2018 Dünya
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar!
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar! Bu günden tam 17 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri, 11 Eylül 2001 sabahı dünyanın en büyük terör saldırılarından birine uyandı.
11.09.2018 Dünya
Seferi iptal edilen uçağın pilotu yolculara pizza ısmarladı
Seferi iptal edilen uçağın pilotu yolculara pizza ısmarladı ABD'de seferi fırtına nedeniyle iptal edilen uçağın pilotu, yolculara pizza ısmarladı.
7.09.2018 Dünya
ABD havayolu şirketleri Tayvan'ı 'ülke' listesinden çıkardı
ABD havayolu şirketleri Tayvan'ı 'ülke' listesinden çıkardı ABD havayolu şirketleri, Çin'in isteği üzerine internet sitelerindeki "ülkeler" bölümünden Tayvan'ı çıkararak, varış noktasını Tayvan'ın başkenti "Taipei" olarak gösterdi.
25.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

American Airlines ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki american airlines haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.