Un Fiyatları

Un Fiyatları

Son dakika un fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan un fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını un fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Un Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan un fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.709 un fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm un fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
TOGG zamlandı mı, TOGG T10x fiyatlarına zam geldi mi? TOGG zamlı fiyat listesi
TOGG zamlandı mı, TOGG T10x fiyatlarına zam geldi mi? TOGG zamlı fiyat listesi Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg alımları yoğunlaştı. Togg için fiyat düzenlemesi yapıldı. Peki, TOGG zamlandı mı, TOGG fiyatlarına zam geldi mi? İşte TOGG fiyat listesi 2023…
1.12.2023 Gündem
Togg fiyatlarına zam geldi! İşte yeni liste fiyatları...
Togg fiyatlarına zam geldi! İşte yeni liste fiyatları... Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a yollarda sıkça rastlanmaya başladı. İlgi odağı haline gelen Togg için fiyat düzenlemesi yapıldı.
1.12.2023 Ekonomi
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek
Bakanlıktan zeytinyağı açıklaması: Fiyatlar geriye çekilecek Ticaret Bakanlığı'nca, "Bolluk döneminde zeytinyağı ihracatımızın katma değerli ve yüksek fiyatlı olmasından memnuniyet duyarız. Ancak iç tüketimde vatandaşımızın yüksek fiyatla mağdur edilmesine de göz yummayız. Nitekim varili ve dökme zeytinyağının ihracatını kısıtlama kararımız, kısa sürede iç piyasadaki yükselmiş fiyatları geriye çekecektir" açıklaması yapıldı.
5.08.2023 Ekonomi
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
Bir ilde daha ekmek 5 lira oldu
Bir ilde daha ekmek 5 lira oldu Bolu Lokantacılar Aşçılar ve Pastacılar Odası Başkanı Murat Abak, 200 gram ekmeğin 210 grama çıkarılarak 5 liradan satılacağını açıkladı.
3.01.2023 Ekonomi
Fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı
Fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı Tokat'ın Zile ilçesinde fırıncılar arasındaki rekabet vatandaşa yaradı.
28.11.2022 Yaşam
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi
Togg fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’un Gemlik’te inşa edilen fabrikasının zemin yükseltme aşamasında sona gelindi. ABS Yapı, üstlendiği proje kapsamında yaptığı yazılı açıklamada, “Tesis genelinde doğal zeminin, geri dönüşümlü plastikten imal edilen ABS Dolgu Kör Kalıpları kullanılarak inşa edilen betonarme yükseltilmiş döşeme sayesinde en ekonomik ve hızlı şekilde yükseltilmesi sağlandı” ifadelerine yer verdi.
23.09.2022 Otomobil
Balık fiyatları dibi gördü! Kilo fiyatı herkesi şaşırttı
Balık fiyatları dibi gördü! Kilo fiyatı herkesi şaşırttı Balık fiyatları yüzleri güldürüyor. Trabzon'da faaliyet gösteren deniz ürünleri ihracatçısı Turgay Özsandıkçı, balık avı sezonunun çok bereketli geçtiğini, halkın avın böyle gitmesi halinde bu sene bol ve iyi balık yiyeceğini belirterek "Palamut bu yıl kasapları ve tavukçuları üzecek" dedi.
20.09.2022 Ekonomi
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor'
Turistler akın etti, kiralar 50 bin liraya çıktı: 'Sürekli birileri arıyor' Bulgaristan vatandaşlarına sağlanan 'pasaportsuz geçiş hakkı' sonrası, Edirne'ye günübirlik alışveriş için gelenlerin sayısı daha da arttı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Bulgar turistlerin gelişinde yüzde 30 artış olduğunu belirterek, son 1 yıl içinde 57 firmanın kentte yatırım yaptığını söyledi. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker ise kentin önemli caddelerindeki iş yeri kiralarının 10-15 bin liradan 50 bin liraya çıktığını belirtti.
8.09.2022 Ekonomi
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var
Market fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlar arası uçurum var Market fiyatlarıyla ilgili son flaş gelişme. Market fiyatları ve üretici fiyatları arasındaki uçurum göze çarptı. Market ile üretici arasındaki fiyat farkları tek tek açıklandı. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Vatandaşlar ise "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
2.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu
Ayçiçek yağı, şeker, un, yumurta, sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Tek tek açıklandı, yeni fiyatlar belli oldu Ayçiçek yağı, şeker, un, sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Market fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, un, şeker, meyve ve sebze fiyatlarıyla fark belirtildi. Üretici ile market fiyatları arasında büyük fark göze çarptı. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını yaptığı görüntülü basın açıklamasında değerlendirdi. Ağustos ayında üretici ile market arasında en fazla fiyat farkının elmada görüldüğünü kaydeden Bayraktar, “Ağustos ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 719,5 ile elmada görüldü” dedi. Öte yandan Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. İşte market fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
1.09.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı
Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında büyük indirim! Tek tek yeni fiyatları açıklandı Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim gerçekleşti. Yeni market fiyatları tek tek açıklandı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler listesi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdelediği 15 Ağustos Pazartesi tarihinde başlayan indirimlerin ardından vatandaşlar "Tarım ve Kredi Kooperatif marketleri indirimli ürünler listesinde neler var?" ve "30 Ağustos yumurta, ayçiçek yağı, zeytinyağı, un, şeker ve süt fiyatları ne kadar, kaç TL?" sorularına yanıt arıyor. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimli ürünler...
30.08.2022 Ekonomi
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira
Lahmacun fiyatları tartışma yarattı! Bağcılar'da 15, Sultanahmet'te 40 lira Lahmacun fiyatları tartışmaya neden oldu! Ekonomik ve dışarıda hızlıca tüketilebilecek lezzetlerden biri olması nedeniyle daha sık tercih edilen lahmacunun fiyatı İstanbul'un ilçelerinde farklılık gösteriyor. Bağcılar'da 15 liradan satılan lahmacunun fiyatı Fatih Sultanahmet'te 40 lirayı buluyor. Konuyla ilgili konuşan Emir Koca, "Hile karıştırmasa 10 liraya, 15 liraya lahmacun satamazlar. Mesela tavuk etini kıyma olarak çekip, lohusa şerbetiyle kırmızı et haline getirebilirler" dedi. Ucuza lahmacun satan Hüseyin Erdem ise, "Fiyat farkı kiradan, elemanından, giderinden kaynaklanıyor" ifadelerini kullandı.
12.08.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Ekmek fiyatları değişti. Zam geldi. Samsun'da ekmeğe yüzde 33,3 zam yapıldı. 3 TL olan 200 gram ekmek, 30 Temmuz Cumartesi gününden itibaren 4 TL’den satılacak.
28.07.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi
Ekmek fiyatlarına zam! Fırıncılardan açıklama geldi Ekmek fiyatladıklarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. İstanbul’da 210 gram ekmek fiyatı 4 lira olarak belirlendi. Fırıncılar artan un, maya ve enerji fiyatlarından dolayı gelen fiyat artışını normal karşılıyor.
8.07.2022 Ekonomi
Un fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen açıkladı: 500 lira...
Un fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen açıkladı: 500 lira... Un fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Resmen açıkladı. Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, ekmek ve et fiyatlarındaki artışı frenleyebilmek için yapılan un ve yem regülasyonunun yani un ve yem fiyatları için yapılan düzenlemenin Mayıs 2023'e kadar devam edeceğini söyledi. Öte yandan 2022 alım fiyatlarının açıklandığını da hatırlatan Güldal, ekmeklik ve makarnalık buğdayda 1000 TL, arpada da 500 TL hububat alım primlerinin, Ekim ayında yani hasat döneminin bitimiyle birlikte ödeneceğini açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması!
Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması! Ekmek fiyatlarıyla ilgili flaş zam açıklaması! Ekmek fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Ekmek fiyatlarına zam ile ilgili beklenen açıklama geldi. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, 2021 Eylül ayından itibaren un regülasyonunu yürüttüklerini hatırlatarak, "Ekmekteki unun maliyeti yüzde 30’u geçmez. Bu yüzde 30’luk kısmın minimum seviyede etkilenmesini, ekmek fiyatlarına yansımasını en az seviyede tutmak maksadı ile un regülasyonu çalışması yapıyoruz. Haziran, temmuz, ağustos ayında da devam edilmesi talimatı verildi. Kesintisiz devam ediyoruz şu anda. Haliyle undan kaynaklanan fiyat artışlarının ekmek fiyatlarını çok fazla etkilemeyeceğini değerlendiriyoruz. Regülasyon yaptığımız un fiyatları, un sanayicilerinin fırıncılara sattığı fiyatlar en makul fiyatlar. Ekmeklik un fiyatlarının makul fiyatta tutulması için gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.
10.06.2022 Ekonomi
Un fiyatları- TMO un zammı Un fiyatlarına zam mı geldi, gelecek mi? Un fiyatları ne kadar olacak, artacak mı?
Un fiyatları- TMO un zammı Un fiyatlarına zam mı geldi, gelecek mi? Un fiyatları ne kadar olacak, artacak mı? Un fiyatlarına zam mı gelecek, un fiyatları ne kadar olacak? Uluslararası Un Sanayicileri ve Hububatçılar Birliği Avrasya Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy un fiyatlarına zam geleceğini açıkladı. Un fiyatlarına gelecek zammın 31 Mayıs sonrası geleceği öngörülüyor. İşte TMO un zammı açıklaması ve Un fiyatları hakkında merak edilenler…
1.06.2022 Ekonomi
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları...
Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022! Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi? İstanbul, Ankara, İzmir güncel ekmek fiyatları... Uluslararası Un Sanayicileri ve Hububatçılar Birliği Avrasya Başkanı Dr. Eren Günhan Ulusoy, un fiyatları üzerindeki TMO'nun sınırlamasının yarından itibaren kalkacağını ve çuvalı 260 TL olan unun artık mevcut piyasa fiyatları göz önüne bulundurulduğunda kaba bir hesapla 400 TL civarında satılacağını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından “Ekmeğe zam mı geldi, ekmek zammı gelecek mi?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Ekmek fiyatı 1 Haziran 2022…
1.06.2022 Ekonomi
Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünü fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Harekete geçildi...
Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünü fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Harekete geçildi... Yağ, un, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik ürünleri fiyatlarında yeni gelişme! Harekete geçiliyor. Enflasyonla mücadele kapsamında AK Parti'nin ekonomi kurmayları yeni bir adım atmak için çalışmalara başladı. Un, yağ, şeker, bakliyat, bebek bezi, temizlik maddeleri gibi ürünlerde yıl sonuna kadar fiyatlar sabitlenebilir. Ürünler, enflasyon sepetinde bulunan ve dar gelirli vatandaşların sıkça tükettikleri arasından seçilecek. Bununla ilgili zincir marketlerle de görüşmeler yapılacak.
7.04.2022 Ekonomi
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam
Samsun'da ekmeğe yüzde 25 zam Samsun'da ekmek fiyatına yüzde 25 zam yapıldı. 2 TL'den satılan 200 gram ekmek, yeni tarifeyle birlikte 2,5 TL oldu. 23 Kasım 2021 tarihinde 2 TL’den satılan 230 gram ekmeğin gramı 30 gram düşürülmüş, 200 gramı 2 TL’den satılmaya başlanmıştı. Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu ve Samsun Fırıncılar Odası tarafından yapılan son toplantıdan yeni bir zam kararı çıktı. Alınan karara göre Samsun’da 200 gram ekmeğin fiyatının 2,5 TL olması kararlaştırıldı.
21.01.2022 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar?
Ekmeğe zam geldi mi? Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Yaklaşık 1 ay önce ekmeğe zam yapılmış, kamuoyunda gündem olmuştu. Fırınlar, aradan 1 ay geçmesine rağmen zam üzerine zam yapmaya devam ediyor. Ekmeğe yapılan zammın gerekçesi ise geçen sene 106 liraya alınan unun bu sene 320 lira olması. Gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Peki, Ekmek fiyatı kaç lira oldu? İstanbul’da ekmek fiyatı ne kadar? Normal ekmek kaç gram? İşte tüm detaylar…
11.12.2021 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına büyük zam!
Ekmek fiyatlarına büyük zam! Ekmek fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Zam geldi. Fırıncılar Odası'nın 230 gram olan ekmek fiyatının 2 TL'den 2,5 liraya çıkarılmasını içeren talebi İstanbul Ticaret Odası'nca (İTO) 10 Kasım'da kabul edildi. Ancak fırınlar aradan 1 ay geçmesine rağmen zam üzerine zam yaptı. Geçtiğimiz hafta gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Kentte birçok fırın gramajını düşürdüğü ekmeği 3,5 liraya satmaya başladı. Kadıköy'de fırın işleten Vedat Yılmaz, "Geçen sene 106 liraya aldığım un bu sene 320 lira. Şu anda ekmeğin 5-6 lira olması gerekiyor" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Ekmek ve simit fiyatlarına gizli zam! Hem fiyatı hem gramajı değişti
Ekmek ve simit fiyatlarına gizli zam! Hem fiyatı hem gramajı değişti Ekmek ve simit fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul, (DHA) - İSTANBUL Ticaret Odası'nın (İTO) 10 Kasım'da aldığı karar ile 230 gram ekmek 2,5 TL'den satılmaya başladı. Aradan kısa süre geçmesine rağmen bazı ilçelerde fırınlar ekmeğin fiyatını 3 liraya çıkardı. 3 liraya ekmek satan fırınlardan birçoğu gramajı da 210'a düşürdü. Ekmeğin 3 liradan satıldığı ilçelerden biri de Ümraniye. Fırıncılar zammı maliyetlere bağlarken vatandaşlar ise tepki gösterdi.
5.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Un Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki un fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.