Umut Oran

Umut Oran

Son dakika Umut Oran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Oran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Oran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Oran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut oran gelişmeleri de dahil olmak üzere 833 umut oran haberi bulunmuştur. Tüm umut oran haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP kulislerinde sürpriz isimler
CHP kulislerinde sürpriz isimler CHP’de il kongreleri devam ederken, kulislerde genel başkanlık için Umut Oran ve Fikri Sağlar’ın yanı sıra sürpriz bir isim olarak İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin de adı geçiyor.
20.02.2020 Gündem
Eski Bakan Fikret Ünlü'yü son yolculuğuna 5 bin kişi uğurladı
Eski Bakan Fikret Ünlü'yü son yolculuğuna 5 bin kişi uğurladı İstanbul'daki evinde geçen çarşamba kanserden hayatını kaybeden Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü (75), memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaklaşık 5 bin kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
22.02.2019 Gündem
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı! Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti
Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi üzeirnde çalışmalar tüm hızıyla sürerken CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tüm programlarını iptal ederek sadece liste üzerine yoğunlaştığı öğrenildi.
17.05.2018 Siyaset
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu
CHP'de 24 il başkanı istifa edip aday adayı oldu Aralarında Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Adana İl Başkanı Adnan Barut'un da bulunduğu 24 il başkanı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu.
10.05.2018 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan adaylık ve ittifak açıklaması İttifak ve adaylık ile ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İttifak yapacak mısınız?" sorusu üzerine, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız. Adaylığa ben değil partinin yetkili organları karar verir" dedi.
19.04.2018 Siyaset
Umut Oran'dan Sosyalist Enternasyonel'e tepki istifası!
Umut Oran'dan Sosyalist Enternasyonel'e tepki istifası! CHP'li Umut Oran, 3 yıldır sürdürdüğü Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcılığı görevinden, "SE, Suriye'deki Yeni İnsani Felaket Konusunda Uyarıyor" başlıklı açıklama nedeniyle istifa etti.
27.01.2018 Siyaset
‘Elimiz hiçbir zaman şiddete kalkmayacak’
‘Elimiz hiçbir zaman şiddete kalkmayacak’ İstanbul’a yürüyüşünü sürdüren CHP lideri Kılıçdaroğlu “Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız” dedi ve protestolara karşı asla şiddet kullanılmayacağını vurguladı
29.09.2021 Gündem
Dünya solu Kolombiya'da buluşuyor!
Dünya solu Kolombiya'da buluşuyor! Sosyalist Enternasyonal'in (SE) seçimli 25. Genel Kurulu Kolombiya'nın Cartagena kentinde yapılacak.
17.06.2021 Dünya
‘Temizlik görev ama hukuk çiğnenmemeli’
‘Temizlik görev ama hukuk çiğnenmemeli’ Türkiye’nin 15 Temmuz’dan sonra çok tehlikeli bir süreç yaşadığını kaydeden CHP yönetimi, “Hepimize düşen görev temizlik yapmaktır, ancak bilim insanlarını, öğrencileri kimsenin çiğnemeye hakkı yoktur” açıklaması yaptı.
29.09.2021 Gündem
Dünyanın en etkili 100 ismi Bodrum'da buluşuyor
Dünyanın en etkili 100 ismi Bodrum'da buluşuyor Yunanistan eski Başbakanı Yorgo Papandreu'nun tüm dünyadan etkili 100 isimle her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Symi toplantısının kapanış programı bu akşam Bodrum'da gerçekleşecek...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu hakkında şok iddia
Kılıçdaroğlu hakkında şok iddia Savcı Sayan, Paralel Yapı'nın Amerika'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na kaset izlettiğini belirtti
29.09.2021 Gündem
CHP'de flaş gelişme! Baykal sürprizi...
CHP'de flaş gelişme! Baykal sürprizi... 35. Olağan CHP Kurultayı’nın ardından Orc Araştırma Şirketi’nin yaptığı ankete göre CHP seçmenin yüzde 44,5’ü Deniz Baykal’ı, yüzde 30,7 Kemal Kılıçdaroğlu’nu daha başarılı bulurken, seçmen “bugün seçim olsa yüzde 64,0 ile AK Parti tek başına iktidar olur” dedi.
29.09.2021 Gündem
Umut Oran talimatla ifade verdi
Umut Oran talimatla ifade verdi Eski CHP milletvekili Umut Oran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "hakaret ve tehdit" iddiasıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına talimatla ifade verdi...
29.09.2021 Gündem
CHP'de Kılıçdaroğlu "rakipsiz"
CHP'de Kılıçdaroğlu "rakipsiz" CHP 35. Kurultayı'nı düzenliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa tek aday oldu. Kurultayda İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, adaylık için 92 imza toplayabildi ve aday olamadı. Bunun yanında kurultayda 3 maddelik bir tüzük değişikliği de yapılacak.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia! 'İstihbarat biliyordu'
Kılıçdaroğlu'ndan flaş iddia! 'İstihbarat biliyordu' CHP Genel Başkanlığı koltuğunu devraldığı günden bu yana üç olağanüstü, bir olağan kurultay geçiren; üç genel seçim, bir yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, bir kez de anayasa referandumunda partinin başında yer alan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın başlayacak olan partinin 35. Olağan Kurultayı’na hazır.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu’na tek rakip Balbay olacak
Kılıçdaroğlu’na tek rakip Balbay olacak Muharrem İnce’den sonra Umut Oran da CHP kurultayında genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. 120 imza toplayan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay adaylığa hazırlanıyor. Kurultayda blok değil çarşaf liste uygulanacak
29.09.2021 Gündem
Umut Oran da adaylığını geri çekti
Umut Oran da adaylığını geri çekti CHP 35. Olağan Kurultayı'na sayılı günler kala 1 Kasım seçimlerinin ardından Genel Başkanlık adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin ardından İstanbul eski Milletvekili Umut Oran da adaylıktan çekildi.
29.09.2021 Gündem
CHP'de Muharrem İnce sürprizi
CHP'de Muharrem İnce sürprizi Genel başkan adayları arasında adı geçen ve olağanüstü kurultay çağrısı yapan Yalova Milletvekili Muharrem İnce aday olmayacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak CHP’nin 16-17 Ocak’taki kurultayında aday olmaya hazırlanan Mustafa Balbay, “200 delegenin imzasıyla genel başkanlığa aday olmayı planlıyorum” dedi. Muharrem İnce ve Umut Oran da yakında kararlarını açıklayacak
29.09.2021 Gündem
CHP'de gençlik aşısı! PM ve MYK'da değişim rüzgarı
CHP'de gençlik aşısı! PM ve MYK'da değişim rüzgarı Kılıçdaroğlu 1 Kasım akşamı verdiği “değişim” sinyalini gerçekleştirmek için Parti Meclisi (PM) seçimlerine odaklandı. PM genç ve yeni yüzlerle takviye edilecek, MYK’nın büyük bölümü değişecek. Yerleri garantili iki isim Böke ve Tezcan.
29.09.2021 Gündem
‘Nobelli ülküdaşımız adayımız olabilir...’
‘Nobelli ülküdaşımız adayımız olabilir...’ Bahçeli’ye karşı mücadeleye girişen MHP’li Oğan genel başkan seçilmesi halinde, “Nobel ödüllü ülküdaşımız” dediği Aziz Sancar’ın cumhurbaşkanı adayları olabileceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Enternasyonal’de PYD tepkisi
Enternasyonal’de PYD tepkisi Sosyalist Enternasyonal (SE) Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP’nin her zemindeki karşı görüşlerine rağmen, PYD’nin Enternasyonal’e alt statü üyesi olarak oy hakkı olmaksızın ve özel koşulla kabul edildiğini açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umut Oran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut oran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.