Umut Kurt

Umut Kurt

Son dakika Umut Kurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Umut Kurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Umut Kurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umut Kurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umut kurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 835 umut kurt haberi bulunmuştur. Tüm umut kurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım”
Melisa İnci ve Umut Kurt'tan romantik kutlama: “Canım karım” 'Beynelmilel' filmi ve 'Hatırla Sevgili' dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Umut Kurt Umut Kurt, uzun zamandır aşk yaşadığı sanat yönetmeni Melisa İnci'yle geçtiğimiz yıl nikah masasını oturmuştu. Çift evliliklerinin birinci yılını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kutladı.
14.09.2023 Magazin
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar? Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?
6.12.2022 Kültür Sanat
Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Kurt ile evlenen Melisa İnci hakkında merak edilenler
Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli? Umut Kurt ile evlenen Melisa İnci hakkında merak edilenler Geçen yıl nişanlanan Melisa İnci ve Umut Kurt çifti evlendi. Ünlü oyuncuyla evlenmesinin ardından Melisa İnci'nin hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Melisa İnci kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.09.2022 Televizyon
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Umut Kurt'tan düğün sorusuna yanıt!
Umut Kurt'tan düğün sorusuna yanıt! Oyuncu Umut Kurt ve sanat yönetmeni sevgilisi Melisa İnci, önceki gün Cihangir’de objektiflere takıldı. Market alışverişi yaptıktan sonra ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ikili, evlilik planlarından bahsetti.
24.07.2021 Magazin
Cem Yılmaz’dan 'Karakomik Filmler' eleştirilerine yanıt
Cem Yılmaz’dan 'Karakomik Filmler' eleştirilerine yanıt Komedyen Cem Yılmaz, 'Karakomik Filmler' serisinin ilk filmleri '2 Arada' ve 'Kaçamak'ın Eskişehir’deki gösteriminde sevenleriyle bir araya gelirken, sosyal medyadan yapılan eleştirilere yanıt verdi.
23.10.2019 Magazin
Vizyon tarihi belli oldu
Vizyon tarihi belli oldu Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk iki hikayesi ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın vizyon tarihi belli oldu.
1.03.2019 Magazin
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor
Arabesk 30. yıl dönümünü kutluyor 37. İstanbul Film Festivali, Türk sinemasının en tanınmış yapıtlarından birinin yıldönümünü kutluyor. Arabesk, yapımından 30 yıl sonra, yeniden beyazperdede izleyicisiyle buluşuyor. Film gösteriminin ardından ise izleyicileri %100 Arabesk bir konser bekliyor
1.04.2018 Magazin
İlişkimizi saklamıyoruz
İlişkimizi saklamıyoruz Umut Kurt önceki gece Cihangir sokaklarında tek başına gezerken objektiflere yansıdı.
30.01.2018 Magazin
Sessiz kaldı
Sessiz kaldı Oyuncu Ekin Türkmen önceki akşam meslektaşı Umut Kurt’la Cihangir’deydi.
17.08.2017 Magazin
Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Sultan Abdülhamid'in planı ne olacak?
Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Sultan Abdülhamid'in planı ne olacak? Payitaht "Abdülhamid" yoluna dolu dizgin devam ediyor. TRT 1 ekranlarının tarih temalı senaryosu ile yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümde Osmanlı’ya hâkimiyet kurmaya ve yok etmeye çalışan dış güçler, yine yılmadan sinsi planlarına devam ediyor. Payitaht "Abdülhamid" 8. bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...
29.09.2021 Gündem
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler?
Payitaht Abdülhamid dizisinin konusu ve oyuncusu kimler? TRT 1 ekranlarında Payitaht Abdülhamid isimli yeni bir dizi başlayacak. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Payitaht Abdülhamid için tanıtım videosu da hazırladı. Payitaht Abdülhamid ile ilgili tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kural tanımadı
Kural tanımadı Umut Kurt önceki akşam Cihangir’de yeni aldığı motosikletine kasksız binerken görüntülendi...
25.11.2016 Magazin
Sahalara döndü!
Sahalara döndü! Yılmaz Erdoğan, yeni gösterisi ‘Münakaşa’ ile 12 yıl aradan sonra ‘İstanbul Komedi Festivali’ kapsamında sahneye çıktı. “Sahalara döndüğüm için mutluyum” dedi
21.11.2016 Magazin
Anneden aldılar
Anneden aldılar İstanbul Esenyurt’ta Ebru Memiş isimli kadının servisi kaçıran oğlunu arabanın arkasına iple bağlayarak çekmesinin ardından küçük çocuk devlet korumasına alındı. Ardından savcılık çocuğun geçici velayetini babaya verdi.
4.11.2016 Yaşam
Sözde anne! Ceza olsun diye...
Sözde anne! Ceza olsun diye... Esenyurt'ta bir annenin çocuğunu ceza için otomobilin arkasının bağlamasının ardından, mahkemeye başvuran baba Umut Kurt'a çocuğun geçici velayeti verildi.
4.11.2016 Yaşam
Yeniden beraberler
Yeniden beraberler Umut Kurt ve oyuncu sevgilisi Şafak Pekdemir, önceki gece Cihangir’deydi...
30.08.2016 Magazin
Küs müyüz?
Küs müyüz? Umut Kurt, önceki akşam Cihangir’deydi. Oyuncu “Uzun süredir kimse beni görüntülemiyordu. Şaşırdım, küs müyüz?” dedi....
15.08.2016 Magazin
Kendi paketiyle geldi
Kendi paketiyle geldi Beşiktaş’ın Senegalli futbolcusuna Demba Ba’ya geçen sene yaptığı besteyle konuşulan Zafer Algöz, Umut Kurt ile önceki gün Rumelihisarı’ndaydı...
5.02.2016 Magazin
Suriyeli çocukların ablukası
Suriyeli çocukların ablukası Oyuncu Umut Kurt, sevgili si Şafak Pakdemir’le önceki akşam Taksim’deydi...
19.10.2015 Magazin
Sabah yürüyüşü
Sabah yürüyüşü Zafer Algöz ve Umut Kurt, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi...
15.09.2015 Magazin
Carina’nın yazısından MADIMAK
Carina’nın yazısından MADIMAK MADIMAK olayında 2 Temmuz 1993 yılında hayatını kaybeden tek yabancı olan Hollandalı Carina Cuanna’nın hayatı film oluyor...
20.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Umut Kurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umut kurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.