Gazete Vatan Logo
Magazin Sahalara döndü!

Sahalara döndü!

Yılmaz Erdoğan, yeni gösterisi ‘Münakaşa’ ile 12 yıl aradan sonra ‘İstanbul Komedi Festivali’ kapsamında sahneye çıktı. “Sahalara döndüğüm için mutluyum” dedi

Sahalara döndü!

İstanbul Komedi Festivali’nin kapanışı önceki gün Uniq Hall’de Yılmaz Erdoğan’ın yeni gösterisi ‘Münaşaka’ ile yapıldı. 12 yıl aradan sonra sahnelere dönen Erdoğan’ı ailesinden kardeşi Deniz, ağabeyi Mustafa, annesi Sühayla ve babası Nazım, eşi Belçim Bilgin’in annesi Emine Bilgin yalnız bırakmadı. Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, Sıla, Suzan Kardeş, Ahmet Mümtaz Taylan, Nursel Köse ile sevgilisi Ulrick Mertin, Umut Kurt, Erdil Yaşaroğlu ve Erdal Tosun gibi ünlü isimler de Erdoğan’ı izlemeye gelenler arasındaydı.

Gösteri sonrası basın mensuplarının karşısına geçen Yılmaz Erdoğan, “Eğer komedyensen esas ihtiyacın güldürmek. O yüzden sahalara döndüğüm için mutluyum” dedi. Bahara doğru turnelerle şehir dışı gösterimlerinin olacağının da müjdesini verdi.

Geceye eşi Beren Saat’le katılan Kenan Doğulu, “Yılmaz’ı sahnede görmeyi özlemiştik” dedi. Saat, muhabirlerin “Kenan Bey’i komik buluyor musunuz?” sorusuna “Eh beş senedir birlikteyiz, tabii ki” yanıtını verdi.