Uluslararası Olimpiyat Komitesi

Uluslararası Olimpiyat Komitesi

Son dakika Uluslararası Olimpiyat Komitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Olimpiyat Komitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası olimpiyat komitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 uluslararası olimpiyat komitesi haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası olimpiyat komitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner
Paris 2024 öncesi Uluslararası Olimpiyat Komitesi’ne Türk partner E-ticaret platformu Trendyol, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin resmi “E-Ticaret Hizmetleri Partner”i Trendyol oldu. İşbirliğinin, Türkiye’yle birlikte Avrupa ülkelerini de kapsayacağı belirtildi.
20.12.2023 Diğer Sporlar
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne?
Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var, hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? "Siyah İnci", "Futbolun Kralı", "Kral Pele" lakaplarıyla tanınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele’nin sağlık durumunun ağırlaştığı, kanserinin ilerlediği duyuruldu. Futbolun efsanesi Pele ile ilgili gelişmeler yakından takip edilirken futbol geçmişi ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki, Pele kimdir, kaç yaşında? Pele’nin kaç golü var? Pele hangi takımlarda oynadı? Pele’nin hastalığı ne? İşte Pele’nin son hali ve hakkında merak edilenler…
22.12.2022 Şampiy10
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA,  Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor
Starbucks, Pizza Hut, Mcdonald’s, IKEA, Apple ve onlarca firma tek tek duyurdu! Dünya devleri çekiliyor Onlarca firma tek tek açıkladı. Dünya devleri birer birer çekiliyor. Rusya’ya uygulanan yaptırımlar ülkeyi adeta bir zaman tünelinden geçirerek 32 yıl geriye taşıdı. İlk kez 31 Aralık 1990’da Moskova’da Rus halkına kapılarını açan McDonald’s ülkedeki 850 şubesini kapatma kararı aldı. Rusya’ya yaptırım uygulayan şirketler arasında Starbucks, Pizza Hut ve KFC gibi birçok dünyaca ünlü zincir restoran ile Coca Cola ve Pepsi gibi sembolik markalar da bulunuyor.
10.03.2022 Ekonomi
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de!
Pekin Olimpiyatları'nda gündeme damga vuran açıklamalar! Dünyanın gözü Pekin'de! Koronavirüs salgını ve diplomatik boykot kararlarının gölgesinde başlayan Pekin Kış Olimpiyatları bu kez de sporculara sürekli olarak uygulanan karantina kuralları, yeme-içme ve barınma şartlarındaki sorunlar ve Çin'in yılın bu zamanında sahip olduğu ağır hava koşulları nedeniyle gündemde. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını ağlayarak anlatan Belçikalı sporcu Kim Meylemans ise olimpiyat gündemine damgasını vurdu.
8.02.2022 Diğer Sporlar
'Sıfır Kovid-19 riski mümkün değil' vurgusu
'Sıfır Kovid-19 riski mümkün değil' vurgusu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Tokyo Olimpiyatlarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) riskini sıfıra indirmenin mümkün olmadığını, turnuvanın başarısının, vaka seyrinin ele alınma düzeyiyle ölçülmesi gerektiğini söyledi.
21.07.2021 Sağlık
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi
PRP ve PRGF tedavilerinde amaç vücudun kendisini iyileştirmesi İnsanın kendinden elde edilen iki ürün olan PRP ve PRGF'nin ortopedide kullanım alanlarını anlatan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Köken, “PRP ve PRGF, eklemlerin yüzeylerindeki kıkırdak adı verilen yumuşak dokunun harabiyetinin iyileştirilmesi ve tendon hasarlarının tedavisinde önemli yöntemler olarak öne çıktı" dedi.
29.06.2021 Sağlık
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Corona virüs salgınının 100 günü: İşte tüm detaylar
Corona virüs salgınının 100 günü: İşte tüm detaylar Dünya, yeni tip corona virüs salgınından ilk kez, Çin'in 31 Aralık 2019'da Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde kaynağı bilinmeyen gizemli bir solunum yolu rahatsızlığının ortaya çıktığını Dünya Sağlık Örgütüne bildirmesiyle haberdar oldu. İşte tüm corona virüs gelişmeleri ve dönüm noktaları...
9.04.2020 Corona Virüsü
Ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nın düzenleneceği tarih açıklandı!
Ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nın düzenleneceği tarih açıklandı! Ertelenen Tokyo Olimpiyatları'nın 23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenleneceği açıklandı.
30.03.2020 Şampiy10
Tokyo 2020 Olimpiyat oyunları 1 yıl ertelendi!
Tokyo 2020 Olimpiyat oyunları 1 yıl ertelendi! Yeni tip corona virüs salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları 1 yıl ertelendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
TEMA’nın kurucu Toprak Dede lakaplı Hayrettin Karaca kimdir?
TEMA’nın kurucu Toprak Dede lakaplı Hayrettin Karaca kimdir? 'Toprak dede' diye bilinen Hayrettin Karaca 97 yaşında yaşamını kaybetti. TEMA Vakfı'nın kurucusu, sayısız ödülün sahibi Hayrettin Karaca Birleşmiş Milletler (BM) tarafından da 'Orman Kahramanı' unvanına da layık görülmüştü. İşte, Hayrettin Karaca hakkında tüm ayrıntılar...
20.01.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti
IOC üyesi el-Sabah görevinden 'geçici' olarak istifa etti Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Üyesi Şeyh Ahmed el-Fahad el-Sabah, İsviçre'de hakkında başlatılan "belgede sahtecilik" soruşturması nedeniyle görevinden "geçici" olarak istifa etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
FIBA Genel Sekreteri Baumann hayatını kaybetti
FIBA Genel Sekreteri Baumann hayatını kaybetti Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
14.10.2018 Basketbol
Senegal 2022 Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak
Senegal 2022 Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak IOC, son dönemde inşa edilen ve edilecek spor komplekslerini göz önüne alarak Senegal'in 2022 Yaz Gençlik Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmasına karar verdi. Senegal, Afrika'da bir olimpiyat etkinliğine ev sahipliği yapacak ilk ülke olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eczacıbaşı'na Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden Büyük Ödül
Eczacıbaşı'na Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden Büyük Ödül Uluslararası Olimpiyat Komitesi, ‘Kadınlar ve Spor Dünya Ödülü’ne Eczacıbaşı Spor Kulübü’nü layık gördü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ömer Gürsoy: Engelli futbolunda yeni bir dönem başlattık
Ömer Gürsoy: Engelli futbolunda yeni bir dönem başlattık Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Engelliler Koordinasyon Kurulu Başkanı Ömer Gürsoy, engelli futbolunda yeni bir dönem başlattıklarını belirtti.
21.08.2018 Futbol
Sina Afra: Espor gençlerin geleceğin sporu
Sina Afra: Espor gençlerin geleceğin sporu DÜNYADA artık temelleri sağlamlaşmış olan Espor, Türkiye'de de hızla yükselmeye devam ediyor. 1907 Fenerbahçe Derneği, InGame Group tarafından yaratılan ve tamamen Türk yapımı bir oyun olan Zula ile iş birliğine imza attı.
25.07.2018 Fenerbahçe
İsviçre, 2026 Kış Olimpiyatları'na aday olmayacak
İsviçre, 2026 Kış Olimpiyatları'na aday olmayacak İsviçre'nin Sion kenti, referandumdan ret oyu çıkması nedeniyle 2026 Kış Olimpiyatları'nı düzenlemeye aday olmayacağını duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Google'da Paralimpik oyunları Doodle oldu! Paralimpik nedir?
Google'da Paralimpik oyunları Doodle oldu! Paralimpik nedir? Google, Doodle sayfasına bugün Paralimpik oyunlarını taşıdı. Bunu gören internet kullanıcıları ise Paralimpik nedir? Sorusunun yanıtını merak etmeye ve gündemde sıkça araştırmaya başladı. İşte Paralimpik oyunları hakkındaki tüm bilgiler...
9.03.2018 Gündem
IOC, Rusya'nın üyeliğini yeniden başlattı
IOC, Rusya'nın üyeliğini yeniden başlattı Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), askıya alınan Rusya'nın üyeliğini yeniden başlattı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kuzey Kore heyeti Güney Kore'de
Kuzey Kore heyeti Güney Kore'de Kuzey Koreli üst düzey yetkililerden oluşan heyet, Güney Kore'de Kış Olimpiyatları'nın kapanış törenine katılacak.
25.02.2018 Dünya
Rus sporcu doping yüzünden diskalifiye edildi
Rus sporcu doping yüzünden diskalifiye edildi 2018 Kış Olimpiyatları'nda curling karışık çiftler kategorisinde bronz madalya alan Rus sporculardan Krushelnitckii'nin, doping yaptığı gerekçesiyle derecesi silindi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Adem Kılıçcı kimdir?
Adem Kılıçcı kimdir? Adem Kılıçcı kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Survivor 2018 All Star'da yarışan Adem Kılıçcı ile ilgili merak edilenleri derledik. İşte dikkat çeken yarışmacı Adem Kılıçcı'ya dair tüm bilgiler...
13.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası olimpiyat komitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.