Ulusal Cephe

Ulusal Cephe

Son dakika ulusal cephe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulusal cephe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulusal cephe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulusal Cephe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulusal cephe gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 ulusal cephe haberi bulunmuştur. Tüm ulusal cephe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen...
Fransa'da tarihi seçim! İlk sonuçlar geldi: Macron ve Marine Le Pen... Fransa’da sandık çıkış anketlerine göre mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron oyların yüzde 57,60‘ını alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
24.04.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu
Vatiyye yenilgisi BAE'nin Libya hesaplarını bozdu Stratejik Vatiyye askeri üssünün Libya'nın meşru hükümetine bağlı güçler tarafından ele geçirilmesi, savaşın dinamiklerini kökten değiştirebilecek bir dönüm noktasına işaret ediyor. BAE’nin Libya savaşını, kesin bir zaferle noktalamak istediği oldukça açıktı ancak bugün gelinen noktada bu seçenek olasılıklar arasında görünmüyor.
20.05.2020 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan cami saldırısına ilişkin açıklama! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa’nın Bayonne kentindeki cami önünde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin, "Cumhuriyet nefreti asla tolere etmeyecek" dedi.
29.10.2019 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yardım istedi: Sarayında saklanma!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron yardım istedi: Sarayında saklanma! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Sarı Yelekler’in eylemlerini durdurması için tüm parti liderlerinden çağrı yapmaları talebinde bulundu. Muhalefet lideri Marine Le Pen ise, Cumhurbaşkanın halkla konuşması gerektiğini söyleyerek, “Sarayında saklanma” dedi.
5.12.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa'da işler değişti! İlk kez oluyor
Son dakika... Avrupa'da işler değişti! İlk kez oluyor Fransa'nın aşırı sağcı partisi Ulusal Cephe (RN) anketlerde ilk kez Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un partisi Yürüyen Cumhuriyet (LAREM) partisinin önüne geçti.
5.11.2018 Dünya
Fransa’da Benalla krizi büyüyor
Fransa’da Benalla krizi büyüyor Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Güvenlik Sorumlusu olarak görevlendirdiği Alexandre Benalla’nın ortaya çıkan skandal 1 Mayıs görüntülerinden sonra, Benalla’ya kimseye verilmeyen ayrıcalıklar sağlandığı öğrenildi.
21.07.2018 Dünya
Aşırı sağcı Le Pen bir daha seçildi
Aşırı sağcı Le Pen bir daha seçildi Fransa'da aşırı sağ görüşlü Ulusal Cephe (FN) partisinin başkanlığına Marine Le Pen yeniden seçildi.
11.03.2018 Dünya
İslamı en büyük tehdit ilan etti
İslamı en büyük tehdit ilan etti ABD’de düzenlenen ‘Muhafazakar Siyasi Hareket Konferansı’nda konuşan Fransız aşırı sağcı siyasetçi Marion Maréchal-Le Pen, İslamiyetin Fransa için en büyük tehdit olduğunu öne sürdü
23.02.2018 Dünya
Macron’dan İslam açılımı
Macron’dan İslam açılımı Fransa Cumhurbaşkanı Macron ülkedeki Müslümanların yaşam ve örgütlenmelerini yeniden düzenleyecek köklü adımlar atmaya hazırlandıklarını açıkladı
13.02.2018 Dünya
AP aşırı sağcı Fransız üyenin dokunulmazlığını kaldırdı
AP aşırı sağcı Fransız üyenin dokunulmazlığını kaldırdı Avrupa Parlamentosu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan bazı kişilere hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan aşırı sağ görüşlü Ulusal Cephe partisinin Genel Sekreteri Briois'in dokunulmazlığını kaldırdı.
6.02.2018 Dünya
Le Pen'in partisi isim değiştiriyor
Le Pen'in partisi isim değiştiriyor Fransa'da aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin (FN) lideri Marine Le Pen, partisinin yeniden yapılanma çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.01.2018 Dünya
Fransa'da bir köy kadın şarkıcılara karşı ayaklandı
Fransa'da bir köy kadın şarkıcılara karşı ayaklandı Fransa'da, sadece maden suyuyla ünlü sakin bir köy olan La Salvetat-sur-Agout, kadınlardan oluşan aşırı sağcı müzik grubu Les Brigandes'ın üyelerinin köye yerleşmesine karşı ayaklandı.
3.01.2018 Dünya
Aşırı sağcı Le Pen'in partisine adli soruşturma
Aşırı sağcı Le Pen'in partisine adli soruşturma Fransız aşırı sağı Ulusal Cephe'ye, Avrupa Parlamentosu'nda usulsüz danışman çalıştırma davası kapsamında adli soruşturma açıldığı ortaya çıktı.
12.12.2017 Dünya
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu
En büyük İslam karşıtı ödülleri sahiplerini buldu İslami İnsan Hakları Komisyonunun her yıl ver verdiği "İslamofobi ödüllerinin" bu yılki sahipleri belli oldu. Dünya çapında en büyük İslam karşıtı Arakanlı Müslümanlara yönelik katliama karşı sessiz kalan Myanmar Dışişleri Bakanı ve Devlet Başkanlığından Sorumlu Aung San Suu Çi oldu.
27.11.2017 Dünya
İkinci sevgilisiyle kaçamak yapmak için kaçırıldığını söyledi
İkinci sevgilisiyle kaçamak yapmak için kaçırıldığını söyledi Sevgilisinden habersiz başka birisiyle buluşmaya çalışan kadın, filmleri aratmayan bir senaryoya imza attı ancak bazı detayları atladı.
10.11.2017 Dünya
Irkçı liderden şoke eden itiraf
Irkçı liderden şoke eden itiraf İngiltere’de faaliyet gösteren neo-Nazi örgütü ‘Ulusal Cephe’nin liderlerinden Kevin Wilshaw, grupla tüm bağlarını koparttığını açıkladı.
19.10.2017 Dünya
Fransızların yüzde 38'i otoriter bir hükümet istiyor
Fransızların yüzde 38'i otoriter bir hükümet istiyor Fransızların yüzde 38'inin otoriter bir hükümetten yana olduğu bildirildi.
16.10.2017 Dünya
Fransa'da OHAL kalıcı hale geliyor!
Fransa'da OHAL kalıcı hale geliyor! Fransa Ulusal Meclisinin onayladığı ve ülkede yaklaşık iki yıldır devam eden olağanüstü hal uygulaması (OHAL) kalktıktan sonra yürürlüğe girecek terörle mücadele yasa tasarısı OHAL'i neredeyse kalıcı hale getiren düzenlemeler içeriyor.
5.10.2017 Dünya
Fransa'da terörle mücadele yasa tasarısı onaylandı
Fransa'da terörle mücadele yasa tasarısı onaylandı Fransa Ulusal Meclisi, olağanüstü hal uygulaması (OHAL) kalktıktan sonra yürürlüğe girecek terörle mücadele yasa tasarısını onayladı
3.10.2017 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a senato seçiminde şok!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a senato seçiminde şok! Ülkedeki kısmi seçimin sonucuna göre, iktidardaki Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketinin sandalye sayısı 29'dan 23'e düştü. Merkez sağ partiler senato seçiminden güçlenerek çıktı. Tek Türk aday Metin Yavuz seçilemedi
24.09.2017 Dünya
Deutsche Bank 'kriz'e yol açabilecek olayları sıraladı
Deutsche Bank 'kriz'e yol açabilecek olayları sıraladı Deutsche Bank 'finansal krize' neden olabilecek gelişmeleri bir bir sıraladı. Artık uzmanlar 'kredi balonu patlar mı'dan ziyade 'ne zaman' patlayacağını tartışıyor.
19.09.2017 Ekonomi
Le Pen hakkında soruşturma açıldı
Le Pen hakkında soruşturma açıldı Fransa'da aşırı sağcı Marine Le Pen hakkında Avrupa Birliği'nden (AB) aldığı fonu, partisi Ulusal Cephe'nin çalışanları için usulsüz şekilde kullandığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.
30.06.2017 Dünya
Fransa'da yeni kabine yarın kuruluyor!
Fransa'da yeni kabine yarın kuruluyor! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, genel seçim sonrası istifasını veren Başbakan Edouard Philippe'i yeniden kabine kurmakla görevlendirdi.
20.06.2017 Dünya
Le Pen ilk kez milletvekili seçildi
Le Pen ilk kez milletvekili seçildi Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kurduğu Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi, genel seçimlerden büyük zaferle çıkarken aşırı sağın temsilcisi Ulusal Cephe'nin (FN) lideri Marine Le Pen, siyasi kariyerinde ilk kez milletvekili seçilmeyi başararak Ulusal Meclis'e girdi.
19.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ulusal Cephe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulusal cephe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.