Uluç Bayraktar

Uluç Bayraktar

Son dakika uluç bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uluç bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uluç bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluç Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluç bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 uluç bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm uluç bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yönetmene sulu şaka!
Yönetmene sulu şaka! Yönetmen Uluç Bayraktar, eşi Alara Hamamcıoğlu ve arkadaşları ile önceki gün Çeşme’de bir beach’te görüntülendi.
10.08.2021 Magazin
Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar ile Alara Hamamcıoğlu evlendi
Ünlü yönetmen Uluç Bayraktar ile Alara Hamamcıoğlu evlendi Yönetmen Uluç Bayraktar ile Alara Hamamcıoğlu, Emirgan'daki bir mekanda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Çiftin mutlu gününden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.
20.06.2021 Magazin
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Babil dizisi ne zaman başlıyor? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu?
Babil dizisi ne zaman başlıyor? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu? Yayınlanan 1. bölüm fragmanları ile izleyiciden tam not alan Babil dizisi, Oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Kadrosunda Ozan Güven, Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay gibi birbirinden usta isimler yer alıyor. Peki Babil dizisi 1. bölüm ile ne zaman ekrana gelecek? 1. Bölüm yayın tarihi belli oldu mu? İlk bölüm ne zaman? İşte detaylar…
9.01.2020 Gündem
Babil dizisinin konusu nedir?  Babil dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Babil dizisinin konusu nedir? Babil dizisinin oyuncuları kimlerdir? Drama tarih dizi olarak seyirci karşısına çıkacak Babil filminin tanıtım fragmanın yayınlanmasının ardından, Babil dizisinin konusu nedir? Babil dizisinin oyuncular kimlerdir? Merak konusu oldu.
15.10.2019 Yaşam
Rıza Kocaoğlu'na 12 yaş küçük sevgili
Rıza Kocaoğlu'na 12 yaş küçük sevgili Oyuncu Rıza Kocaoğlu ile komedyen Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Merve Çağıran'ın, yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor.
10.01.2019 Magazin
Rıza’dan dans!
Rıza’dan dans! Şarkıcı Baran Bayraktar, önceki gün Çeşme Spiaggia Grande Beach Club’ta gerçekleştirilen Happy Hour Party’de sahne aldı.
20.07.2018 Magazin
İçerde geri dönüyor
İçerde geri dönüyor Show TV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran fenomen dizisi İçerde tekrar bölümleriyle geri dönüyor
19.06.2018 Televizyon
VIP Aliço
VIP Aliço ‘Çukur’ dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, sevgilisi Zeynep Bastık ve yönetmen Uluç Bayraktar’la önceki akşam Arnavutköy Sur Balık’ta yemek yedi.
20.04.2018 Magazin
Sevgili ile yemek
Sevgili ile yemek ‘Çukur’ dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Cihangir’deydi.
26.03.2018 Magazin
Hamamda yaş günü
Hamamda yaş günü ‘Bizim Hikaye’ dizisinin başrol oyuncusu Burak Deniz, 28’inci yaş gününü Cağaloğlu Tarihi Hamam’da düzenlediği partiyle kutladı
22.02.2018 Magazin
İrem dağıttı!
İrem dağıttı! İREM Derici, önceki akşam Nişantaşı’nda bir partiye katıldıktan sonra Cihangir’deki Hayat Meyhanesi’ne gitti.
2.02.2018 Magazin
Eğlence tam gaz
Eğlence tam gaz ‘İçerde’ dizisinin final yapmasıyla soluğu Bodrum’da alan Rıza Kocaoğlu ve Uluç Bayraktar önceki gün Türkbükü Çilek Beach’de eğlenirken görüntülendi.
20.07.2017 Magazin
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak?
İçerde'nin Coşkun'u bakın hangi projede yer alacak? İçerde'de Coşkun rolüne hayat veren Nebil Sayın'ın yeni projesi belli oldu. Bakın hangi karakterde oynayacak?
6.07.2017 Televizyon
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi?
İçerde final bölümde kim hayatta kalacak? Mert ölecek mi? İçerde nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Show Tv ekranlarının bu sezon başında başlayan ve fenomen haline gelen dizisi İçerde 1. sezon sonunda final yapıyor. Sarp ve Mert Yılmaz kardeşler ile Kebapçı Celal son hesaplaşmalarını final bölümünde yaşayacaklar. İşte İçerde final fragmanları ve özeti...
29.09.2021 Gündem
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor?
Heyecanlandıran paylaşım! İçerde 'mutlu son'la mı bitiyor? İçerde dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar'ın Instagram'dan paylaştığı bir fotoğraf dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
16.06.2017 Televizyon
İçerde'de beklenen en duygusal sahne!
İçerde'de beklenen en duygusal sahne! Ay Yapım imzalı 'İçerde'nin 37. bölüm tanıtımı yayınlandı. Yeni fragmanda Mert ile annesi Füsun'un kavuşma anı herkesi duygulandırdı. İşte 37. bölüm fragmanı...
2.06.2017 Televizyon
Çağatay Ulusoy'dan sürpriz imza! İşte yeni projesi...
Çağatay Ulusoy'dan sürpriz imza! İşte yeni projesi... 'İçerde' dizisinin Sarp'i Çağatay Ulusoy, İçerde'den sonra sürpriz bir yapımla geri dönecek. İşte Ulusoy'un yeni projesi...
26.04.2017 Magazin
İçerde 27. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret Mustafa’ya ne yapacak?
İçerde 27. Bölüm fragmanı yayınlandı! Kudret Mustafa’ya ne yapacak? Show Tv’nin adeta bir fenomen halini almış dizisi İçerde’nin nihayet 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde diri diri mezara gömülmüş olan Kudret Sönmez’in kurtarıldığı görülüyor. Üstelik Kudret Sönmez Celal’den intikam almak için Celal’in oğlunu kaçırıyor. Herkes bu olayın şokunu yaşarken izleyenlerin merak ettiği en önemli soru Kudret Sönmez’in Celal’in oğlu Mustafa’yı öldürüp öldürmeyeceği. İçerde dizisinin 27. bölüm fragmanına ve yeni bölümüne dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek?
İçerde 25. bölümden ilk sahne yayında! Sarp hapse mi girecek? Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde dün akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İçerde'nin 25. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Kudret Sönmez karakterinin de katılmasıyla dizi çok daha heyecanlı bölümleriyle bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
'İçerde'ye bomba transfer!
'İçerde'ye bomba transfer! Ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin kadrosuna Uğur Yücel de dahil oldu. İçerde'nin yeni oyuncusu hangi rolde oynayacak?
3.03.2017 Magazin
'İçerde'de nefes kesen sahne!
'İçerde'de nefes kesen sahne! Show TV'de dün gece 20'inci bölümü yayınlanan 'İçerde' dizisi, reytingde zirveye adını yazdırdı.
7.02.2017 Televizyon
İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı!
İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı! İçerde son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi İçerde son bölümde Mert, Sarp'ı tutuklayacak mı? Son bölümün hemen ardından izleyiciler tarafından merakla beklenen İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı...
29.09.2021 Gündem
'İçerde'den ters köşe!
'İçerde'den ters köşe! Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi "İçerde"nin 19. bölüm 2.fragmanı yayınlandı
28.01.2017 Televizyon
'İçerde'de yeni bölüm nefes kesti!
'İçerde'de yeni bölüm nefes kesti! Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan 'İçerde' dizisinde, Bensu Soral'ın hayat verdiği 'Melek' karakterinin başına silah dayadığı sahne çok konuşuldu.
24.01.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Uluç Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluç bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.