Uğur Gökçe

Uğur Gökçe

Son dakika uğur gökçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uğur gökçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uğur gökçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Gökçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur gökçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 uğur gökçe haberi bulunmuştur. Tüm uğur gökçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu!
Survivor'da Nagihan Karadere gözyaşlarına boğuldu! Merakla beklenen birleşme partisi önceki gün yapıldı. Bir süre ada hayatından uzaklaşan yarışmacılar zorlu parkurlara dün akşam geri döndü. Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu ve iletişim ödülünü Ünlüler takımı kazandı. Uzun zamandır kızından haber alamayan Nagihan kızının eski fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğuldu.
30.03.2022 Magazin
Bir Deli Rüzgar 2. bölümde neler olacak?
Bir Deli Rüzgar 2. bölümde neler olacak? Bir Deli Rüzgar 2. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İlk bölümü ile herkesi ekran başına kilitleyen Bir Deli Rüzgar'ın yeni bölümü ile de büyük bir merakla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler olacak?
22.09.2018 Gündem
Survivor'da kaybeden Nagihan aşkta kazandı
Survivor'da kaybeden Nagihan aşkta kazandı Survivor 2018'in şampiyonluğunu Adem Kılıççı'ya kaptıran milli atlet özel hayatında oldukça mutlu.
15.08.2018 Magazin
Survivor Nagihan Karadere kimdir?
Survivor Nagihan Karadere kimdir? Survivor Nagihan Karadere kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Survivor'da yaşanan önemli değişikler arasında Nagihan Karadere'nin takım değiştirmesi de yer aldı. Bomba etkisi yaratan bu gelişmeden sonra Survivor Nagihan Karadere hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
12.03.2018 Gündem
Nagihan Karadere kimdir?
Nagihan Karadere kimdir? Nagihan Karadere kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Survivor yarışmasının en gözde yarışmacılarından biri olan Nagihan Karadere'nin hayatı merak konusu oldu. İşte Nagihan Karadere hakkında merak edilen tüm bilgiler...
13.02.2018 Gündem
Eşini bıçaklayan Nagihan'ın cezası belli oldu!
Eşini bıçaklayan Nagihan'ın cezası belli oldu! Çıplak fotoğraf skandallarıyla gündeme gelen Milli Atlet Nagihan Karadere, eşini bıçakla yaralamak suçundan 3 bin lira para cezasına çarptırıldı.
22.11.2017 Magazin
Çıplak fotoğraf krizinde ikinci perde
Çıplak fotoğraf krizinde ikinci perde Survivor yarışması ile tanınan milli atlet Nagihan Karadere, internette ortaya çıkan çıplak fotoğraflarının eski eşi tarafından internette paylaşıldığını belirterek savcılığa şikayette bulundu.
31.10.2017 Magazin
Survivor Nagihan, ünlü şarkıcının eski eşiyle aşk yaşıyor
Survivor Nagihan, ünlü şarkıcının eski eşiyle aşk yaşıyor Survivor Nagihan, şarkıcı Hatice'nin eski eşi Ramiz Özbay ile aşk yaşadığını Instagram'dan duyurdu. Zamanında Hatice, Seda Sayan'ın programında eski eşinden şiddet gördüğünü söylemişti. İşte Nagihan Karadere'nin o görüntüleri...
17.07.2017 Magazin
İşte Survivor Nagihan'ın oyuncu sevgilisi!
İşte Survivor Nagihan'ın oyuncu sevgilisi! Survivor 2016'nın en iddialı kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere, aradığı mutluluğu oyuncu Tolga Yüce'de buldu.
24.01.2018 Magazin
Nagihan Karadere resmen boşandı
Nagihan Karadere resmen boşandı Survivor 2016 yarışmacılarından Nagihan Karadere uğradığı ihanet sonrası eşi Uğur Gökçe'den boşandı. Nagihan Karadere, Uğur Gökçe'den boşanmasının ardından açıklama yaptı.
21.04.2017 Magazin
Yeni hali eşini pişman ettirecek!
Yeni hali eşini pişman ettirecek! Survivor 2016'da yarışırken eşi Uğur Gökçe tarafından aldatılan Nagihan'ın yeni halini görenler "eşi çok pişman olacak" yorumunda bulundu.
16.03.2017 Magazin
'Çıplak koca' olayı kötü bitti!
'Çıplak koca' olayı kötü bitti! Eşinin çıplak fotoğraflarının çıkması üzerine boşanıp boşanmayacağı merak edilen Nagihan Karadere, "Evet, boşanıyoruz. Eşim gitti boşanma davasını açtı. Artık kararımızı verdik" dedi.
17.10.2016 Magazin
Nagihan eşinin çıplak fotoğrafları hakkında konuştu!
Nagihan eşinin çıplak fotoğrafları hakkında konuştu! Survivor Nagihan Karadere, kocasının çıplak fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
10.10.2016 Magazin
Survivor Nagihan'a büyük şok!
Survivor Nagihan'a büyük şok! Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere Survivor'da yarışırken eşi İstanbul'da başka işler peşindeymiş.
7.10.2016 Magazin
Dimdik durdu ve...
Dimdik durdu ve... Şehit polisin oğlunun İstiklal Marşı'nı okuması törende bulunan herkesi duygulandırdı...
29.09.2021 Gündem
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Oğuzhan Uğur'un acı günü!
Oğuzhan Uğur'un acı günü! Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem diğer çevre illeri de derinden etkiledi. Deprem bölgesindekilerin yardımına koşan isimlerden biri de Oğuzhan Uğur oldu. Sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapan Oğuzhan Uğur şimdi ise depremde arkadaşının vefat ettiğini duyurdu.
17.02.2023 Magazin
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan romantik paylaşım! Eşi de tanıdık çıktı!
Yargı'nın Eren'i Uğur Aslan'dan romantik paylaşım! Eşi de tanıdık çıktı! Yargı'da komiser Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan eşi Sema Ergenekon ile verdiği pozu paylaştı. Kalp emojisi koyduğu romantik poza beğeni yağan Aslan'ın eşi de tanıdık çıktı. Sema Ergenekon Yargı dizisinde senarist olarak yer alıyor.
9.01.2022 Magazin
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 28. yılında anıldı Araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. O günden bugüne suikastın failleri bulunamadı. Usta gazeteci Uğur Mumcu ölümünün 28. yılında anıldı.
24.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Gökçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur gökçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.