18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama!
18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama! “Uçak seferleri iptal mi? ve “18 Mart iptal olan uçuşlar hangileri?” sorularının yanıtı araştırılıyor. Meteorolojinin kar uyarısı yapmasının ardından vatandaşlar uçak seferlerinin iptal edilip edilmediğini sorguluyor. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşları olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve 18 Mart iptal edilen uçak seferleri araştırmasına başladı. TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  
17.03.2022 Gündem
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler!
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler! Rusya, Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına cevaben, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı. Bu kararın ardından THY, Ukrayna ve Moldova'ya uçuş durdurma kararı aldı. Peki, Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Avrupa’ya uçuşlar iptal mi? Uçuşlar ertelendi mi? Uçak seferleri iptal mi? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
Uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zaman kadar ertelendi? 26 Ocak uçuşlar iptal mi? İşte THY-Pegasus uçuş takip sistemi!
Uçuşlar başladı mı, uçuşlar ne zaman kadar ertelendi? 26 Ocak uçuşlar iptal mi? İşte THY-Pegasus uçuş takip sistemi! THY ve Pegasus uçuş sistemi sorgulanıyor, vatandaşlar uçuşlar iptal mi, başladı mı? sorularına yanıt arıyor. Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak uçuşlarına başladığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Huston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu. Peki, bugün uçuş var mı?
26.01.2022 Gündem
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?
Uçuşlar iptal mi 26 Ocak? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de iptal edilen uçuşlar hangileri, THY, Anadolu Jet, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu? Uçuşlar iptal mi 25-26 Ocak, İstanbul Havalimanı uçuşlar ne zaman açılacak? Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı uçak seferlerinin de iptal olmasına neden oldu. Yolculuğu olan binlerce vatandaş ise şimdi uçak seferleri hakkında aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, uçuşlar ne zaman başlayacak? 26 Ocak uçuşlar durduruldu mu? İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal mi edildi?
25.01.2022 Gündem