Uçuş Yasağı

Uçuş Yasağı

Son dakika uçuş yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçuş yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçuş yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçuş Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçuş yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 uçuş yasağı haberi bulunmuştur. Tüm uçuş yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Rusya-Ukrayna krizinde çözüm için 5 madde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli Ukrayna-Rusya savaşında Putin'in haksız olduğunu belirtip 5 madde halinde yapılması gerekenleri sıralayarak "Rusya ve Ukrayna ile masaya oturabilecek tek ülke Türkiye'dir." dedi.
3.03.2022 Siyaset
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı!
Başak Sayan-Azra Kohen davası pandemiye takıldı! Oyuncu Başak Sayan ‘Bağlanma Korkusu’ adlı kitabını 2011 yılında, Azra Kohen ise ‘Fi’ isimli kitabını 2013'te yayımladı. Kohen’in kitabı aynı isimle diziye uyarlandıktan sonra Sayan, kitabın kendi eserinden çalıntı olduğunu iddia etti. Kohen de kendisine 1.5 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı.
15.12.2021 Magazin
Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler?
Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler? Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) duyurdu. Yeni vartyant tüm dünyada paniğe neden oldu. DSÖ, Güney Afrika'da tespit edilen yeni koronavirüs varyantına "Omicron" adını verdi. Omicron varyantı, Güney Afrika ve Botsvana'dan yayıldı ve yüksek bulaşma riski bulunuyor. Koronavirüste yeni varyant omicron endişelere neden olurken Türkiye’den de 5 ülkeye seyahat kısıtlaması geldi. Peki, Omicron varyantı nedir? Omicron varyantı belirtileri neler? İşte omciron varyantı hakkında bilmeniz gerekenler…
27.11.2021 Sağlık
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine  konuştu
İbrahim Kalın, Alman Der Spiegel dergisine konuştu Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu söyledi.
1.10.2021 Gündem
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak...
Bilet fiyatlarına büyük zam! Otobüs, uçak... Bilet fiyatlarıyla ilgili son dakika zam açıklaması. Kurban Bayramı öncesi uçak ve otobüs bilet fiyatları uçuşa geçti. Uçakta 450 TL olarak belirlenen tavan fiyat aşılırken, tek yön ekonomi sınıfı bir bilet 514 TL’ye çıktı. Bu aktarmalı seferde 875 lirayı buluyor. Kapasite sınırı nedeniyle iki katına çıkan otobüs biletleri de kalkan yasağa rağmen değişmedi
26.06.2021 Ekonomi
Rusya Türkiye'ye kapıları kapattı mı? Rusya Türkiye uçuşları kapandı mı? Rusya uçuş yasağı…
Rusya Türkiye'ye kapıları kapattı mı? Rusya Türkiye uçuşları kapandı mı? Rusya uçuş yasağı… Rusya, artan corona virüsü vaka sayıları nedeniyle Türkiye'ye seyahati 15 Nisan’dan 1 Haziran’a kadar sınırlandırılmasına karar verdiğini duyurdu. “Rusya’nın uluslararası havalimanlarından Türkiye Cumhuriyeti havalimanlarına düzenli ve charter seferleri kısıtlama kararı aldık” dedi.
14.04.2021 Gündem
THY'nin ilk '737 Max' uçağı 2 yıldan sonra yeniden havalandı
THY'nin ilk '737 Max' uçağı 2 yıldan sonra yeniden havalandı Türk Hava Yolları (THY), uçuş emniyeti gerekçesiyle iki yılı aşkın süredir yerde olan Boeing 737 MAX tipi uçaklarıyla test uçuşlarına başladı. Uçuşa elverişlilik koşulları sağlanan filodaki 'MAX'lerden TC-LCE tescilli THY uçağı bir saatlik test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi.
9.04.2021 Ekonomi
İran, 31 ülkeye uçak seferlerini durdurdu
İran, 31 ülkeye uçak seferlerini durdurdu İran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında 31 ülkeyle olan uçak seferlerini durdurdu.
28.02.2021 Dünya
AB'den flaş karar! İzin verildi
AB'den flaş karar! İzin verildi Avrupa Birliği (AB), meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen Boeing 737 Max tipi yolcu uçaklarına gelecek hafta uçuş izni vermeyi planlıyor.
19.01.2021 Dünya
Çin, Kovid-19 mutasyonuna karşı İngiltere'ye uçuş yasağı getirdi
Çin, Kovid-19 mutasyonuna karşı İngiltere'ye uçuş yasağı getirdi Çin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) mutasyonunun yayılmasını önlemek için İngiltere ve Çin arasındaki uçuşlara yasak getirdi.
24.12.2020 Dünya
İngiltere'ye uçuşlar kapandı mı? Türkiye’den İngiltere'ye uçuşlar var mı?
İngiltere'ye uçuşlar kapandı mı? Türkiye’den İngiltere'ye uçuşlar var mı? İngiltere'ye uçuşlar var mı? İngiltere koronavirüsün mutasyona uğradığını açıklamasının ardından salgının seyrinin değiştiğini belirten İngiltere ile ilgili diğer ülkeler uçuş yasağı kararı aldı. Peki, Türkiye İngiltere uçuşları var mı? İşte İngiltere'ye uçuş yasağı olan ülkeler.
21.12.2020 Gündem
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri  onayladı
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri onayladı Kanada, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarında yapılan değişiklikleri onayladığını açıkladı.
17.12.2020 Dünya
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi ABD, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarına yeniden izin verdi.
18.11.2020 Ekonomi
Bakan Koca'dan bayram öncesi önemli açıklamalar
Bakan Koca'dan bayram öncesi önemli açıklamalar Bilim Kurulu Toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında haftalık olarak gerçekleşti. Bakan Koca Kurban Bayramı'nda kısıtlama olmayacağını belirterek uyulması gereken kuralları madde madde açıkladı. Okulların 31 Ağustos'ta açılacağını söyleyen Sağlık Bakanı Koca, 'Eğitimin nasıl yapılacağı önümüzdeki 1-2 hafta içinde belirlenecek' dedi.
29.07.2020 Gündem
Rusya Türkiye uçuşları ne zaman başlayacak? Rusya uçuş yasağı ne zaman kalkıyor?
Rusya Türkiye uçuşları ne zaman başlayacak? Rusya uçuş yasağı ne zaman kalkıyor? Rusya Federal Havacılık Kurumu'nun (Rosaviatsiya), corona virüs salgını nedeniyle uluslararası tarifeli ve charter seferlerine uygulanan yasağın tarihini uzattı. Peki, Rusya Türkiye uçuşları ne zaman başlayacak? Rusya uçuş yasağı ne zaman kalkıyor? İşte Rusya - Türkiye uçuşları ile ilgili son gelişmeler...
3.07.2020 Gündem
Almanya uçuşları ne zaman açılacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
Almanya uçuşları ne zaman açılacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Almanya Türkiye uçuş yasağının kalkacağı tarih merakla bekleniyordu. Türkiye Almanya uçuşları ne zaman açılıyor? sorusuna cevap aranıyordu. Corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında iptal edilen yurt dışı uçuşları hakkında hava yolu şirketlerinden peşe peşe açıklama yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu da geçtiğimiz günlerde, 10 Haziran'dan itibaren kademeli olarak 40 ülkeye uçak seferlerini başlatmayı planladıklarını ifade etmişti. Almanya Türkiye uçuş yasağı kalktı mı? Almanya uçuşları ne zaman açıldı mı? THY, Pegasus, AtlasJet’in Almanya uçuşları başladı mı?
11.06.2020 Gündem
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Türkiye Almanya seferleri ne zaman başlayacak? Almanya’dan Türkiye’ye uçuş seferi var mı? 1 Haziran itibariyle atılan normalleşme adımları uçak seferlerinin akıbetini gündeme getirdi. Corona virüsü kapsamında alınan önlemler nedeniyle iptal edilen yurt dışı uçak seferleri ile ilgili hava yolu şirketlerinden peşe peşe açıklamalar geliyor. Yurt dışı seferlerinin açılacağı tarih araştırılırken, yaz tatili Türkiye’de geçirmek isteyen özellikle Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları Almanya Türkiye arası uçuşlar ne zaman başlayacak? Sorusuna cevap arıyor. Peki, Türkiye Almanya uçuşları ne zaman başlayacak? Almanya Türkiye uçuş yasağı ne zaman kalkacak?
10.06.2020 Gündem
Tatil için paket tur alanların ücret iadeleri nasıl yapılacak? Paket tur sözleşmeleri yönetmeliği yayınlandı!
Tatil için paket tur alanların ücret iadeleri nasıl yapılacak? Paket tur sözleşmeleri yönetmeliği yayınlandı! Ticaret Bakanlığı, paket tur alanlara ilişkin Resmi Gazete’de yönetmelik değişikliği yayınladı. Buna göre, corona virüs pandemisi nedeniyle paket tur alıp tatile gitmekten vazgeçenlere ödeme yapılacak. Peki, Tatil için paket tur alanların ücret iadeleri nasıl yapılacak? Tatile gitmekten vazgeçenler için süreç nasıl işleyecek? İşte Paket Tur Sözleşmeleri Yönetmeliği'nin detayları...
15.05.2020 Gündem
Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? İlk uçuş ne zaman? İşte uçak seferleri ile ilgili son açıklamalar!
Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? İlk uçuş ne zaman? İşte uçak seferleri ile ilgili son açıklamalar! Türkiye’nin corona virüs ile ilgili normalleşme sürecinin planları yapılıyor. Kamuoyunda sürecin Ramazan Bayramı’na kadar bitirilmesi ile ilgili beklentiler var. Pek çok kişi de Ramazan Bayramı’ndaki kadar seyahat düzenlemesi ile ilgili kararları yakından takip ediyor. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlar ne zaman başlayacak? soruları bayramda seyahat planı yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Yurt içi ve Yurt dışı uçuşları ne zaman, hangi tarihte başlayacak? İşte uçak seferleri ile ilgili son gelişmeler…
29.04.2020 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Para iadesi yapılacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! Para iadesi yapılacak Yeni tip corona virüs tedbirleri kapsamında 5 Şubat 2020 tarihinden itibaren uçuşu iptal edilen yolcular, istediği bir tarih için bilette değişiklik yapma hakkına sahip olacak.
25.03.2020 Gündem
Yurtdışından getirilen öğrenciler Çorlu’da karantina altına alındı
Yurtdışından getirilen öğrenciler Çorlu’da karantina altına alındı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun 7 ülkeden toplam 3 bin 358 öğrencinin Türkiye’ye getirilerek karantina altına alınacağını açıklamasının ardından Türkiye’ye gelen öğrencilerin bir bölümü Çorlu’daki öğrenci yurduna yerleştirildi.
22.03.2020 Gündem
7 ülkeden 3 bin 358 Türk öğrenci getirilerek yurtlarda karantinaya alınacak
7 ülkeden 3 bin 358 Türk öğrenci getirilerek yurtlarda karantinaya alınacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uçuş yasağı konulan ülkelerin 7'sinden 3 bin 358 öğrencinin Türkiye'ye getirilerek Sakarya ve Samsun'daki yurtlarda karantinaya alınacaklarını bildirdi.
21.03.2020 Siyaset
Uçuş yasağı konulan 8 ülkeden dönmek isteyen Türk öğrencilerin  başvuruları sürüyor
Uçuş yasağı konulan 8 ülkeden dönmek isteyen Türk öğrencilerin başvuruları sürüyor Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uçuş yasağı konulan 8 ülkede bulunup Türkiye'ye dönmek isteyen Türk öğrencilerin başvuruları devam ediyor.
21.03.2020 Gündem
Sağlık Bakanı Koca corona virüs ile ilgili son bilgileri Meclis'te açıkladı
Sağlık Bakanı Koca corona virüs ile ilgili son bilgileri Meclis'te açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni tip corona virüs ile mücadele konusunda milletvekillerini bilgilendirdi. Bakan Koca, "Laboratuvar sayımız 25 ilde toplam 36'ya çıkacaktır." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Bakan Koca, "İran virüsün tüm ülkelere yayılmasına sebep oldu." dedi.
19.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan süre verdi ve duyurdu! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Corona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı sona erdi. Erdoğan, Türkiye'deki tedbirlerin salgın riski ortadan kalkana kadar geçici olarak uygulanacağının altını çizerek, 'Hassasiyet gösterirsek evde kalma süresini 3 haftayla sınırlı tutabiliriz' ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Corona virüs toplantısı öncesi yaptığı açıklamada da; "Milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığı sıkı şekilde kontrol altında tutarsak umduğumuzdan da güzel bir tablo bizi bekliyor" dedi.
18.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Uçuş Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçuş yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.