Üçüncü Köprü

Üçüncü Köprü

Son dakika üçüncü köprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üçüncü köprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üçüncü köprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üçüncü Köprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üçüncü köprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 677 üçüncü köprü haberi bulunmuştur. Tüm üçüncü köprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu...
Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi, süt, yeme, içme! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu... Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. 3.5 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, bebek bezi gibi ürünlerin KDV’sini yüzde 18’den 8 indirme kararı aldık. Yeme içme hizmetlerinde KDV oranını yüzde 8 olarak belirliyoruz." dedi.
28.03.2022 Siyaset
Türkiye için sevindiren gelişme! Uzmanlar açıkladı: 5-10 sene sonra buralar uçacak...
Türkiye için sevindiren gelişme! Uzmanlar açıkladı: 5-10 sene sonra buralar uçacak... Türkiye için sevindiren gelişme. Uzmanlar açıkladı. Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan dünyanın en büyük asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü uzmanların da gündeminde. Uzmanların ortak görüşüne göre, köprü ülkeye büyük fayda sağlayacak. Köprünün yatırım miktarının 2,2 milyar euro olduğunu belirten Ulaştırma Profesörü Mustafa Ilıcalı, "Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro, yıllık istihdama 52 bin, üretime 3,2 milyar euro. Yakıttan kazanç yıllık 2,3 milyar lira. Eleştirenlere diyorum ki, buralarının videosunu alsınlar 5, 10 sene sonra baksınlar. Buralar uçacak" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.03.2022 Ekonomi
Uzmanlar 1915 Çanakkale Köprüsü'nü konuştu: Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro...
Uzmanlar 1915 Çanakkale Köprüsü'nü konuştu: Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro... Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan dünyanın en büyük asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü uzmanların da gündeminde. Uzmanların ortak görüşüne göre, köprü ülkeye büyük fayda sağlayacak.
18.03.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Karaismailoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'nın güvenliği ile Uzak Doğu ve Batı arasındaki şu anda 710 milyar dolar olan ve sürekli büyüyen ticaret hacminden daha fazla pay alabilmek için gereklidir çünkü Türkiye, bu ticaretin tam ortasındadır" dedi.
5.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Havalimanı-Gayrettepe arası 35 dakika olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının, Türkiye'nin "ilk hızlı metrosu" unvanını kazanacağını belirterek, "Bu hatla Havalimanı-Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak." dedi. Erdoğan marmaray ile ilgili de konuştu ve "Rakamı az önce aldım 500 milyon kişi kullandı" dedi.
18.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var'
Kanal İstanbul tartışması! 'Eğilip bükülmeye ne gerek var' Yeni parti kuran Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan'ın Kanal İstanbul projesi ile ilgili geçmişte ve günümüzde söyledikleri tartışma yarattı.
30.12.2019 Siyaset
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması
Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul, Karadeniz ile Akdeniz arasında geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak için İstanbul'un Avrupa yakasında Karadeniz ile Marmara Denizi arasında 43 kilometrelik yapay bir suyoluyla açılacak projenin ismidir. Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir" dedi.
24.12.2019 Siyaset
Irak'ta internete erişim durduruldu
Irak'ta internete erişim durduruldu Irak'ın başkenti Bağdat ile orta ve güney kentlerinde internete erişim durduruldu.
4.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi sert oldu: Birilerine peşkeş çekiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisi sert oldu: Birilerine peşkeş çekiyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan, metrobüs hattının Büyükçekmece'ye kadar uzatılacağını açıkladı. Albatros ile ilgili tartışmalara da değinen Erdoğan "Şimdi birisi buralarda tutturmuş bir Albatros Albatros. Birilerine peşkeş çekiliyor, bunlara hala oy verecek misiniz? Ama çok çalışacağız. İnanıyorum ki Büyükçekmece’yi artık bu zulümden kurtaracaksınız" ifadelerini kullandı.
12.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım müjdeyi verdi! 10 Mart'ta açılıyor
Binali Yıldırım müjdeyi verdi! 10 Mart'ta açılıyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım Zeytinburnu'nda yaptığı mitingde "Size bir müjdem var. Gebze'den Halkalı'ya olan tren hattımız tamamlandı, 10 Mart'tan itibaren hizmete açılıyor" dedi.
28.02.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Binali Yıldırım’dan Gece Görüşü’ne özel açıklamalar
Binali Yıldırım’dan Gece Görüşü’ne özel açıklamalar CNN TÜRK’te ekrana gelen Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım özel açıklamalarda bulundu.
24.01.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan o sözlere sert tepki: Biraz izan sahibi ol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Esenler'deki millet bahçesinin açılışında konuştu. Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, "15 Temmuz gecesinde tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin ama bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın, onu bil." dedi.
16.12.2018 Siyaset
İstanbul havalimanı nerede? İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir?
İstanbul havalimanı nerede? İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir? İstanbul Havalimanı'nın açılışı 29 Ekim günü gerçekleşti. Vatandaşları heyecanlandıran bu gelişme sonrasında İstanbul Havalimanı'nın nerede olduğu ve nasıl gidildiği merak edilmeye başlandı. İşte İstanbul Havalimanı hakkında önemli bilgiler...
30.10.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ekonomi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ekonomi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuştu. Erdoğan ekonomik saldırılar hakkında "2 ayı bulmadan durumu kontrol aldık. Tarihin en büyük ekonomik saldırısına maruz kaldık. Her kriz beraberinde fırsatlar da getirir." dedi.
6.10.2018 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Akdeniz’de bu yıl ilk kuyumuzu  açacağız
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Akdeniz’de bu yıl ilk kuyumuzu açacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: Mayısta göreve uğurladığımız Fatih sondaj gemimizle inşallah Akdeniz’de bu yıl ilk kuyumuzu açacağız
26.07.2018 Gündem
Köprüye Çinli ortak geliyor
Köprüye Çinli ortak geliyor İtalyan inşaat şirketi Astaldi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Paolo Astaldi, İstanbul’daki üçüncü köprüde sahip oldukları yüzde 33 payın satışı için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu söyledi.
28.06.2018 Ekonomi
3. köprünün satışı için resmi açıklama!
3. köprünün satışı için resmi açıklama! İtalyanlar üçüncü köprüdeki paylarını satıyor. Astaldi`den yapılan açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü`nün 3`te 1`inin satışı için görüşmelerin ileri aşamada olduğu belirtildi.
28.06.2018 Ekonomi
Bilal Erdoğan'dan bor eleştirisi: Sizin projeniz hangisi?
Bilal Erdoğan'dan bor eleştirisi: Sizin projeniz hangisi? TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi mitinglerde yaptığı konuşmalarda gençlere yönelik projelerden söz edemediğini belirterek, "Bu gençliğin önüne hangi projeyle çıkıyorsunuz? Sizin projeniz hangisi? Dün bir tanesini öğrendik. Borcam projesi var. Evlerimizde kullanıyoruz ya. Bor karışımlı camdan üretilen sıcağa dayanıklı cam" diye konuştu
12.06.2018 Siyaset
Bakan Arslan'dan OGS-HGS açıklaması
Bakan Arslan'dan OGS-HGS açıklaması Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "HGS-OGS'de kaçak geçişlerde 10 kat cezayı 4 kata indiriyoruz" dedi.
12.05.2018 Ekonomi
İstanbul’da huzurun  adresi Başakşehir
İstanbul’da huzurun adresi Başakşehir Başakşehir’in çılgın projesi Kanal İstanbul ile İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden biri haline geldiğini söyleyen Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Gerçekleştirdiğimiz projelerle Başakşehir huzuru arayanların tercih ettiği ilçe konumunda” dedi
8.03.2018 Gündem
Üçüncü köprüye hint keneviri ektiler
Üçüncü köprüye hint keneviri ektiler İstanbul Çekmeköy, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu kenarındaki toprak alanda 50-60 santim boyunda 40 kök hint keneviri ele geçirildi.
13.08.2017 Yaşam
Köprüden atlayan gencin cesedi bulundu
Köprüden atlayan gencin cesedi bulundu Mersin'in Silifke ilçesinde köprüden Göksu ırmağına atlayan ve iki gündür Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik dalgıçları tarafından aranan gencin cesedi bulundu.
11.08.2017 Yaşam
Hem yazlık hem yatırım
Hem yazlık hem yatırım Yaz aylarında gayrimenkule yatırım yapanların rotası yazlık bölgelere kaydı. Bodrum, Çeşme, Kuşadası’nda yeni projelerle rekabet artarken İstanbul’da Silivri ve Şile gözde.
15.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Üçüncü Köprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üçüncü köprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.