E-Devlet’ten halka ücretsiz eğitim! 223 tane dosya var
E-Devlet’ten halka ücretsiz eğitim! 223 tane dosya var E-Devlet'ten yeni hizmet. SGK dökümü, sabıka kaydı, öğrenci belgesi, trafik ceza sorguları, motorlu taşıt vergileri ve IMEI sorgulama gibi yüzlerce hizmetin sunulduğu e-Devlet’te bir süredir ‘ücretsiz’ teknoloji eğitimleri de verilmeye başlandı.
22.07.2023 Gündem
Girişimci Kadın Liderler Programı başvuruları uzatıldı!
Girişimci Kadın Liderler Programı başvuruları uzatıldı! Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2021 dönemi başvuru süreci devam ediyor. Vizyon sahibi girişimci kadınların iş dünyasında yükselmeleri ve küresel pazarda rekabet edebilmelerini desteklemek amacıyla yürütülen programa seçilen girişimciler; bedelsiz olarak eğitim, iş geliştirme, mentorluk ve networking (ağ oluşturma) desteği alıyor. Peki, Girişimci Kadın Liderler Programı başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? Program kadın girişimcilere ne sağlıyor? İşte detaylar…
7.08.2021 Çalışma Hayatı
Amatör denizci sınavı başvuruları başladı! Amatör denizci belgesi nasıl alınır?
Amatör denizci sınavı başvuruları başladı! Amatör denizci belgesi nasıl alınır? Amatör denizci eğitimi, sınavı ve yelkenli teknede uygulama eğitimleri için başvurular başladı. Türkiye Denizcilik Zirvesi kapsamında 1-3 Temmuz’da amatör denizci eğitimi, sınavı ve yelkenli teknede uygulama eğitimleri yapılacak. Peki, Amatör denizci sınavı başvurusu nasıl yapılır? Amatör denizci sınavı başvuru şartları ne? Yelkenli teknede uygulama eğitimleri ve amatör denizci sınavı başvurusu şartları!
28.06.2021 Eğitim
Bakan Pekcan: Sanal Ticaret Akademisi açıyoruz...
Bakan Pekcan: Sanal Ticaret Akademisi açıyoruz... Bakan Pekcan "Ticaret ve ihracat kültürünün tabana yayılması amacıyla Sanal Ticaret Akademisini açıyoruz. Vatandaşlarımıza ücretsiz eğitim vereceğiz" dedi.
5.03.2020 Ekonomi