Ücret Tarifesi

Ücret Tarifesi

Son dakika ücret tarifesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücret tarifesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücret tarifesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücret Tarifesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücret tarifesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 ücret tarifesi haberi bulunmuştur. Tüm ücret tarifesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Uzlaştırıcıların asgari ücret tarifesi belirlendi
Uzlaştırıcıların asgari ücret tarifesi belirlendi Ceza Muhakemesi Kanunu gereğince soruşturma ve kovuşturma makamlarının talebi üzerine görevlendirilen uzlaştırıcıların, 2024'e ait asgari ücret tarifesi belli oldu.
31.12.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek
Ticaret Bakanlığı harekete geçti: Yeni yılda fahiş fiyatın önüne geçecek Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyacak, bazılarının da yürürlük süresini uzatacak.
30.12.2023 Ekonomi
Ev sahibi, kiracılar dikkat! 1 Ocak'ta değişiyor, işte yeni ücret tarifesi
Ev sahibi, kiracılar dikkat! 1 Ocak'ta değişiyor, işte yeni ücret tarifesi Ev sahibi, kiracıları yakından ilgilendiriyor. 1 Eylül’de devreye giren arabuluculuk sistemi ile birçok uyuşmazlık dava yoluna gitmeden çözümlendi. Yeni yılda ise arabuluculuk fiyat tarifeleri güncellendi. Peki arabuluculuğa başvurularda bir ücret ödeniyor mu? İşte detaylar...
30.12.2023 Ekonomi
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı
Ev sahibi ve kiracılara dikkat çeken fiyat uyarısı yapıldı! Yeni tarife açıklandı Milyonlarca kişiyi ilgilendiren arabuluculuk faaliyetlerinde ücret tarifesi belli oldu. Saat ve kişi bazında değişen fiyatlar en çok kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiriyor.
29.12.2023 Ekonomi
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Vekalet ücreti || Yeni avukatlık asgari ücret tarifesine göre vekalet ücreti ne kadar? Vekalet ücreti tarifesi…
Vekalet ücreti || Yeni avukatlık asgari ücret tarifesine göre vekalet ücreti ne kadar? Vekalet ücreti tarifesi… Yeni avukatlık asgari ücret tarifesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Baro başkanlarıyla yaptığı toplantıda, "Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi'ni eylül ayında açıklayacakları" sözünü verdiklerini hatırlattı. Bakan Tunç, "Çalışmalarımızı tamamladık, yeni tarifeyi onayladık. Yayımlanmak üzere Resmi Gazete'ye gönderilen 2023-2024 Avukatlık Asgari Ücreti Tarifesi avukatlarımız için hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.
21.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi
Kredi kartı faizi oranı değişecek mi? Gözler Merkez Bankası'na çevrildi Hafta başında bankalara TL’yi güçlendirmek için yeni KKM talimatları gönderen Merkez Bankası’nın bugünkü PPK kararları merakla bekleniyor. TL’yi güçlendirme yönündeki ekonomi yönetimi demeçlerinden yola çıkan uzmanlar, Merkez’in 250 ila 500 baz puan arasında faiz artışı kararı alacağı tahmininde bulunuyor. Politika faizindeki artış kredi kartı faizi ile gecikme faizini direk etkilediği için vatandaşın gözü de kredi kartı faizlerinde.
21.09.2023 Ekonomi
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.09.2023 Çalışma Hayatı
Marmaray en kısa mesafe ne kadar? Marmaray'da tek basım kaç TL? 2023 Marmaray ücretleri
Marmaray en kısa mesafe ne kadar? Marmaray'da tek basım kaç TL? 2023 Marmaray ücretleri Toplu taşımaya gelen zamlar gündemeki yerini koruyor. 4 yılda toplam yüzde 477 zam gelen ulaşım 8 Ağustos 2023 tarihiyle yeniden fiyatlandırıldı. UKOME toplantısında alınan kararla birlikte Marmaray, Metrobüs, İstanbul Kart ücretlerine yüzde 51 zam geldi. Zam kabul gördü. Aylık akbil 172 TL olurken İstanbul Kart tek basım 15 TL'ye yükseldi. Peki Marmaray en kısa mesafe ne kadar oldu? İşte 2023 Marmaray ücret tarifesi...
8.08.2023 Gündem
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir?
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir? İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi, zam gündemiyle olağanüstü toplanıyor. Temmuz ayında yapılan toplantıda taraflar zam konusunda anlaşmaya varamayınca toplantı ağustos ayına ertelenmişti. Bilet ücretlerine yüzde 50 civarında zam gelmesinin beklenir, UKOME Toplantısının günü ve saati merak edilmeye başlandı. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman Ağustos? İBB 2023 İstanbul UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME Ağustos Toplantısı kararları nedir?
8.08.2023 Gündem
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri
İzmir toplu taşıma ücretleri 2023! İzmir'de ulaşıma zam mı geldi, İzmir toplu taşıma zammı ne kadar oldu? İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN ücertleri İzmir'de toplu taşımaya yüzde 48 zam geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu ulaşım araçlarında uygulanan fiyat tarifesinin güncellenmesi gündemiyle toplandı. İZTAŞIT, ESHOT, İZDENİZ, İzmir Metro, İzmir Tramvay ve İZBAN’da geçerli toplu ulaşım ücret tarifesine zam yapıldı.
31.07.2023 Gündem
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi. Bundan sonra minibüslerde İstanbulkart'ta geçerli olacak.
27.07.2023 Ekonomi
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023!
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023! İç hat uçuşlarında tavan fiyat yükseltildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ilk olarak 2013 yılında iç hatlarda tek yönde tavan ücret 299 TL olarak belirlenmişti. Tavan ücret 2014 yılında 309 TL’ye, 2017 yılından ise 352 TL olarak belirlenmiş ve 2019 yılının Ekim ayına kadar aynı ücret tarifesi devam etmişti. Peki, 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu? İç hat uçak bileti tavan fiyatı…
19.07.2023 Ekonomi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İBB iştirak şirketi İSPARK'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 18'e ulaşan zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İSPARK'ın yeni ücret tarifesi, 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.
13.07.2023 Ekonomi
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
İzmir'de taksilerin yeni ücret tarifesi belli oldu
İzmir'de taksilerin yeni ücret tarifesi belli oldu İzmir’de taksilerin fiyat tarifesinde yeni düzenleme yapılırken, açılış, kilometre başına ve indi-bindi ücretlerinin artırıldığı duyuruldu.
24.01.2023 Ekonomi
Otobüs biletlerine zam mı gelecek? Flaş ÖTV ve KDV talebi
Otobüs biletlerine zam mı gelecek? Flaş ÖTV ve KDV talebi Otobüs biletlerine zam mı gelecek? sorusu merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde otobüs bilet fiyatlarına 2023 yılında zam yapılmayacağına dair TOFED Başkanı tarafından yapılan açıklamanın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Dernek tarafından yapılan açıklamada bilet fiyatlarına zam ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. İşte haberin detayları...
19.01.2023 Ekonomi
CMK ücretlerine rekor artış
CMK ücretlerine rekor artış Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) gereğince soruşturma ve kovuşturma makamlarının talebi üzerine görevlendirilen müdafi veya vekillere yapılacak ödemelere ilişkin 2023 yılı ücret tarifesi, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarife kapsamında, ücretlere yüzde 122.93 oranında artış yapıldı.
28.12.2022 Gündem
2023 yılı tanıklık ücret tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı!
2023 yılı tanıklık ücret tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı! Adalet Bakanlığı 2023 yılı tanıklık ücret tarifesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan tebliğe göre, 2023 yılı için ceza muhakemesi sırasında tanığa verilecek tazminatın miktarı arttırıldı. Peki, Mahkemede şahitlik yapınca para alınır mı? Şahitlik yapanlara ne kadar ödeniyor? 2023 tanıklık ücreti ne kadar? Tanıklık ücretini kim ödüyor? İşte detaylar…
15.12.2022 Ekonomi
2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu! Bilirkişi ücretleri Resmi Gazete’de yayımlandı!
2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu! Bilirkişi ücretleri Resmi Gazete’de yayımlandı! Adalet Bakanlığı duyurdu! 2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesi belli oldu. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla Bilirkişilik Yönetmeliği gereğince bilirkişilere ödenecek ücret ve giderlerin miktarı ile bunların ödenmesine ilişkin usul ve esasları belli oldu. Peki, Bilirkişi ücretleri ne kadar? İşte 2023 yılı bilirkişilik asgari ücret tarifesine göre bilirkişi ücretleri!
14.12.2022 Ekonomi
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında!
Araç muayenesinde yoğunluk başladı! Otomobil sahipleri randevu alma telaşında! 2023 yılında araç muayene ücretlerine zam gelecek. Yeniden değerleme oranının belli olmasıyla birlikte vergi, ceza, harç, tarife ve benzeri kalemlere ilişkin maktu tutarlardaki yıllık artışların yanında araç muayene ücretleri de bu oran referans alınarak yeniden belirlenecek. Milyonlarca araç sahibi yeni yıl öncesi araç muayenelerinin bin liranın üzerine çıkacak olması nedeniyle araç muayene istasyonlarına akın ediyor. Peki, Araç muayene randevusu nasıl alınır? TÜVTÜRK araç muayenede kredi kartı geçerli mi? İşte 2022 araç muayene ücret tarifesi!
30.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ücret Tarifesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücret tarifesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.