Ücret Artışı

Ücret Artışı

Son dakika ücret artışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücret artışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücret artışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücret Artışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücret artışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.026 ücret artışı haberi bulunmuştur. Tüm ücret artışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz
Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı: Uygun olacağını beklemiyoruz Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyonun sürdürülebilir şekilde yüzde 2'ye doğru hareket ettiğinden emin olmadan faiz indirimine gitmeyeceklerini söyledi.
6.03.2024 Ekonomi
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu
Otopark giriş-çıkış ücreti 340 TL'ye yükseltildi! Sosyal medyada gündem oldu İstanbul'un Laleli bölgesinde bulunan bir otel otoparkında yaşanan ücret artışı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Otoparkın bir otele ait olduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte, giriş-çıkış ücretinin 340 TL, 24 saatlik ücretinin ise bin 24 TL olduğu dikkat çekti.
5.02.2024 Ekonomi
Özel sektör maaşları için çarpıcı zam! Tavan oran telaffuz edildi
Özel sektör maaşları için çarpıcı zam! Tavan oran telaffuz edildi Asgari ücret, memur ve emekli maaşları belli oldu. Sıra artık özel sektörde, 1 Şubat itibarıyla özel sektör zamlı maaşlarını alacak. Burada baremler var. Yüzde 49’luk asgari ücret artışı var. Yüzde 49.25’lik memur ve memur emeklisine artış var. Yüzde 42.60 oranında SSK ile Bağkur emeklilerine artış yapıldı. Yıl sonu enflasyonu ise yüzde 64.77 olarak açıklandı. Özel sektör maaşlarıyla ilgili uzmanlardan tavan zam oranı için tahmin yapıldı. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
23.01.2024 Çalışma Hayatı
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak
Rekor zam belli oldu! Yüzde 97+30 oranında artış olacak Türkiye’nin en büyük firmalarının yer aldığı metal sektöründe MESS ile işçi sendikaları Türk Metal, Birleşik Metal-İş ve Özçelik-İş arasında 114 gün süren müzakereler sonrasında anlaşma sağlandı.
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu Emekliye ek zam ve en düşük emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekli kök maaş zammı yüzde 5 refah payı ile yeniden yükselecek. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı da Ocak-Haziran dönemi için 10 bin TL olarak belirlendi. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye refah payı açıklamasını yaptı. İşte 4A, 4B, 4C ek zam ve ek ödeme ile kuruşu kuruşuna emekli kök maaş tabloları...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
Yeni asgari ücret ile değişenler! Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti? Yeni asgari ücret ile değişenler merak ediliyor. Yeni asgari ücret rakamıyla işsizlik maaşı, kıdem tazminatı, GSS primleri, askerlik ve doğum borçlanması, isteğe bağlı sigorta primleri, staj ücretleri, asgari ücretlilerin rapor ücretlerinin de aralarında olduğu birçok kalemde tutarlar değişecek. Peki, Asgari ücret neleri etkileyecek, asgari ücret ile neler değişti?
27.12.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret zammı açıklaması! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Son 5 aylık TÜİK verilerine göre TÜFE, yüzde 33,66 olarak gerçekleşmiştir. Enflasyon farkı ile birlikte 2024 Ocak ayında memur maaşlarının yüzde 50 civarında artacağı tahmin edilmektedir” dedi.
22.12.2023 Ekonomi
Yemek kartı ve ücretiyle ilgili flaş ayrıntı! Büyük risk barındırıyor
Yemek kartı ve ücretiyle ilgili flaş ayrıntı! Büyük risk barındırıyor Asgari ücret artışı ve ekonomik dalgalanmaların gölgesinde, çalışanların ve işverenlerin gündeminde yeni bir konu var: Yemek kartları ve nakit yemek yardımları. Milliyet yazarı Cem Kılıç'ın analizine göre, bu uygulamaların çalışanların beslenme alışkanlıkları ve mali refahı üzerindeki etkileri, iş dünyasında önemli bir tartışma başlattı. Yemek kartlarının sağladığı faydalar ve nakit yardımlarının yarattığı riskler, ekonomik koşulların zorlaştığı bu dönemde daha da belirginleşti. İşte milyonlarca çalışanın merak ettiği detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı masada! Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi
Asgari ücret zammı masada! Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi Asgari ücretle ilgili alınacak zam kararı için milyonlar kitlendi bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'na eşlik edecek. Erdoğan, 'Asgari ücret artışı zaten biliyorsunuz yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter' demişti. Asgari ücret zammı için beklenti ne kadar?
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmiş
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmiş Çocuk hastalara ketamin enjekte ederek "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisi koyan, babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırdığı öne sürülen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı. İddianamede uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, eziyet, iftira, kişiyi hüviyetinden yoksun kılma, şantaj, uyuşturucu madde kullanımına özendirme, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarından 943 yıl 9 ay hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
29.11.2023 Gündem
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek
Merkez Bankası Başkanı Erkan: Enflasyon 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, İSO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kasım ayı öncü göstergeleri de aylık enflasyondaki gerilemenin devam edeceğine işaret etmektedir. Enflasyon Raporu'nda da belirttiğimiz gibi yıllık enflasyon mayıs ayındaki baz etkisiyle tepe noktasına ulaştıktan sonra 2024'ün ikinci yarısında gerileyecek. Baz etkilerinin ötesinde, enflasyondaki düşüş süreci birçok kanalla kendini gösterecek" dedi.
29.11.2023 Gündem
Emekliye 7500 lira üstüne zam ve kök ücret artışı! İşte en düşük emekli maaşı
Emekliye 7500 lira üstüne zam ve kök ücret artışı! İşte en düşük emekli maaşı Emekli kök maaş zammı ve en düşük emekli maaşı düzenlemesi geliyor. 2024 Ocak ayında 6 aylık enflasyon rakamlarının belli olması sonrası refah payı hariç emekli zammı kesinleşecek. Bakan Mehmet Şimşek emekliye zam düzenlemesi başta olmak üzere milyonların alım gücünü artıracak adımlar için bütçe sınırlarını sonuna kadar zorlayacak. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı için emekliye zam düzenlemesi nasıl olacak? İşte hesaplanan rakamlara göre en düşük emekli maaşı dahil ek ödemeli kuruşu kuruşuna maaş tabloları...
29.11.2023 Emekli
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak?
Merkez faiz oranını 500 baz puan artırdı! Karar vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Piyasaların beklediği faiz kararını Merkez Bankası açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor
Asgari ücretli, memur, emekli, özel sektör çalışanı milyonları ilgilendiriyor! Zam oranları belli oluyor Emekli - memur zammı ve asgari ücret artışı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İlk olarak asgari ücret zam oranı belli olacak. Ardından emekliye zam düzenlemesi ve memur zammı kesinleşecek. Bundan sonra en düşük emekli maaşı ve refah payı masaya gelecek. Öte yandan SSK, Bağ-Kur emeklilerinin 4 aylık artışı kesinleşirken memurlar ve memur emeklileri için de fark oluştu. Kim ne kadar alacak? Asgari ücret ne kadar kaç TL olacak? Maaş zammı takvimi ve masaya gelecek rakamlar belli oldu.
8.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret, özel sektör maaşları, emekliye ve memura zam geliyor! Maaş takvimi ve zam oranları açıklandı
Asgari ücret, özel sektör maaşları, emekliye ve memura zam geliyor! Maaş takvimi ve zam oranları açıklandı Emekli ve memur zammı ve asgari ücret artışı ile milyonların alım gücü Ocak 2024'te artacak. İlk adım asgari ücret olacak. Ardından emekliye zam düzenlemesi ve memur zammı kesinleşecek. Bundan sonra en düşük emekli maaşı ve refah payı masaya gelecek. Öte yandan SSK, Bağ-Kur emeklilerinin 4 aylık artışı kesinleşirken memurlar ve memur emeklileri için de fark oluştu. Kim ne kadar alacak? Asgari ücret ne kadar kaç TL olacak? Maaş zammı takvimi ve masaya gelecek rakamlar belli oldu.
7.11.2023 Ekonomi
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam! İşte masadaki son rakamlar
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam! İşte masadaki son rakamlar Emekliye, memura ve asgari ücretliye zam müjdesi! Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca vatandaş için yeni açıklama geldi. Milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli bekliyordu. Öte yandan emekliler ise 100. yıl ikramiyesine kilitlenmiş durumda. Peki yeni dönemde ücret artışı ne kadar olacak? İşte detaylar...
26.09.2023 Çalışma Hayatı
Emekli ve memura büyük zam! Oran verildi tek tek hesaplandı, işte yeni maaşlar...
Emekli ve memura büyük zam! Oran verildi tek tek hesaplandı, işte yeni maaşlar... Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam. Emekli ve memur zammı için zam oranı ortaya çıktı. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan memur ve memur emeklilerine yüzde 50 civarında zam yapılacağını söyledi. Peki bu durumda polis, öğretmen, doktor ne kadar maaş alacak? Asgari ücret artışı ve en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Yeni emekli ve memur maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. İşte yeni zamlı maaşlar...
21.09.2023 Emekli
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor
Trafik sigortasına zam geliyor! Aracı olanları kapsıyor Araç sahibi olanları yakından ilgilendiriyor. Asgari ücretin yüzde 34 oranında artarak net 11 bin 400 TL’ye çıkmasının ardından 26 milyon sürücüyü ilgilendiren trafik sigortasında da fiyatların artması bekleniyor. İşte haberin detayları...
27.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon, faiz, asgari ücret açıklaması: Bu şekilde başarabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ziyarette bulunduğu Azerbaycan'da bir dizi temaslarda bulundu. Erdoğan, Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyon, faiz ve asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
14.06.2023 Gündem
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün
Özel sektör çalışanları için kritik 'zam' detayı! İmzalamadan bir kez daha düşünün Özel sektör çalışanları asgari ücrete yapılması planlanan zammı bekliyor. Asgari ücret üzerinde maaş alan çalışanların zam alıp almayacağı iş sözleşmelerinde yer alan maddelere göre belirleniyor. Eğer sözleşmede belirtilmedi ise zam işverenin inisiyatifine bırakılmış oluyor. Peki zam alamayan çalışanların hukuki hakları neler?
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi'
Karadeniz gazı dünya medyasında! 'Erdoğan'ın kampanyası bir güç gösterisi' Karadeniz gazının karaya ulaşması ABD'den Fransa'ya, Almanya'dan Rusya'ya, Çin'den Yunanistan'a, Hindistan'dan Azerbaycan'a dünyanın her yerinde yankı buldu, uluslararası medya 'Türkiye'nin en önemli projesi' dedi.
21.04.2023 Gündem
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi
İngiltere’de son 10 yılın en büyük grevi! Yarım milyon kişi sokağa indi İngiltere’de yarım milyon kişi enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında maaşlarına zam talebiyle iş bırakarak, ülkedeki son 10 yılın en büyük grevine imza attı.
1.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ücret Artışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücret artışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.