Uçak Düşürme

Uçak Düşürme

Son dakika uçak düşürme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçak düşürme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçak düşürme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Düşürme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak düşürme gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 uçak düşürme haberi bulunmuştur. Tüm uçak düşürme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı!
Rus uçağının düşürülmesi ByLock'tan çıktı! FETÖ’nün kriptolu haberleşme ağı ByLock’ta iki mahrem imamın yazışmalarından, Moskova’yla ilişkileri kopma noktasına getiren Rus uçağının düşürülmesi çıktı: “Konu Rus uçağı. Vuran kişi 2002’li yüzbaşı, uçak Adana’dan kalktı. Fakat personel Balıkesir’in personeli. Eleman oldukça sağlam. Emri hatta Eskişehir’deki patron vermiş. (Hükümet) Sonradan düştükleri tufayı anladılar...”
4.01.2020 Gündem
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık
Dışişleri'nden açıklama: Toplantılara başladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,"Rus vatandaşların ülkemize pasaportsuz, kimlikle gelmesinin önünü açmak için toplantılara başladık" dedi.
25.03.2019 Dünya
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu'ndan vizesiz Rusya açıklaması
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu'ndan vizesiz Rusya açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eskişehir'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, vizesiz Rusya konusuna değindi.
1.03.2019 Dünya
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’
‘Silahları YPG’den ABD toplayacak’ Gündemdeki konularla ilgili değerlendirmeler yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç’ten çıkarılacak olan YPG’lilerdeki silahları ABD’nin toplayacağını söyledi, ‘Biz muhatap olmayız’ dedi.
21.06.2018 Siyaset
Bakan duyurdu: 'Vizeyi aşama aşama kaldıracağız'
Bakan duyurdu: 'Vizeyi aşama aşama kaldıracağız' Uçak düşürme hadisesinden sonra Rusya ile yaşanan sıkıntılı sürecin geride kaldığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Artık hiçbir engel yok diyebiliriz. Tek bir problem var, vize. Vizeyi de aşama aşama kaldıracağız. Bu konuda Rusya ile de mutabakatımız var. Ben inanıyorum ki birkaç sene içinde pasaportsuz seyahatin toplantılarına başlayacağız" dedi.
28.05.2018 Dünya
Son dakika... 'Suudi savaş uçağını düşürdük!'
Son dakika... 'Suudi savaş uçağını düşürdük!' Yemen'de Şii Husiler başkent Sana'da bir Suudi savaş uçağını düşürdüklerini duyurdu. Riyad'a göreyse F-15 teknik arıza sebebiyle düştü.
8.01.2018 Dünya
Putin'in devlet nişanı verdiği iş adamı Cavit Çağlar konuştu!
Putin'in devlet nişanı verdiği iş adamı Cavit Çağlar konuştu! Putin'in devlet nişanı verdiği ünlü iş adamı Cavit Çağlar konuştu. Türkiye ve Rusya arasında yaşanan uçak kiriz ile Çağlar,"Bu bir oyundu. Bu oyun, Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, onlara bu konunun iyi bir şekilde aktarılmasıyla halloldu" ifadesini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Avustralya'da uçağı düşürmeyi planlayan sanıklara ömür boyu ceza
Avustralya'da uçağı düşürmeyi planlayan sanıklara ömür boyu ceza Avustralya'nın Sydney kentinde geçen hafta sonu yapılan terörle mücadele operasyonlarında gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.
4.08.2017 Dünya
Ruslar rekora koşuyor
Ruslar rekora koşuyor Geçen yıl 1 Ocak- 17 Temmuz aralığında 3 milyon 200 turistin geldiği Antalya'ya bu yılın aynı döneminde havayoluyla gelen turist sayısı 4 milyon 372 bin rakamına ulaştı. Rus turist sayısı ise 1 milyon 676 bine yükseldi.
19.07.2017 Ekonomi
Rus ve ABD uçakları arasında tehlikeli yakınlaşma!
Rus ve ABD uçakları arasında tehlikeli yakınlaşma! Rusya'nın Suriye'de ABD ile yaşadığı 'uçak düşürme' gerilimi sürerken, gerginliği arttıracak bir haber de Baltık bölgesinden geldi.
20.06.2017 Dünya
Rusya ile yeni gerilim! Tansiyon yükseliyor!
Rusya ile yeni gerilim! Tansiyon yükseliyor! Rusya-Türkiye arasında gıda gerilimi sürüyor. Türkiye arasında ithalat ihracat gerilimi devam ediyor. Türkiye’nin Rusya’dan yaklaşık 1.3 milyar dolarlık ithalat değeri olan 6 gıda ürününün alımının durdurulmasına ilk tepki Kremlin’den geldi. Rusya Tarım Bakanlığı, "Türkiye’ye bazı yasakların kaldırılması kararını alabilecek bir heyetin nisanda gönderilmesi” planının iptal edildiğini duyurdu.
24.03.2017 Dünya
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi
Erdoğan-Putin görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün görüştü. Kremlin Sarayı'nda saat 14.12'de başlayan görüşme iki buçuk saat sürdü. Putin ilk açıklamasında, "Askeri ve özel servisler arasında yapıcı görüşme sürüyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Rusya ve Türkiye'den 3 yıl sonra bir ilk! Kremlin'den açıklama
Rusya ve Türkiye'den 3 yıl sonra bir ilk! Kremlin'den açıklama Rusya ile 3 yıl sonra ilk toplantısını yapacak. Siyasi başlıkta ikili ve bölgeler gelişmeler ele alınırken ekonomi başlığında ise enerji-savunma sanayi projeleri-turizm ve tarım başlıkları var. Kremlin'den de açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
1.398’den 27 bin 75’e
1.398’den 27 bin 75’e Türkiye ve Rusya arasında ilişkilerin düzelmesi, turizme pozitif yansıdı. Antalya’ya gelen turist sayısı yılın ilk 2 ayında 35 kat arttı. Sezon açılmamasına karşın 27 bin 75 Rus, Türkiye’yi tercih etti
2.03.2017 Ekonomi
Rus turist sayısı yüzde 3 bin 422 arttı
Rus turist sayısı yüzde 3 bin 422 arttı 2016 yılında Rusya turizm pazarında çok büyük düşüş yaşanan Antalya'da, ocak ve şubat aylarındaki artış rekor seviyelere ulaştı.
2.03.2017 Ekonomi
Rusya’dan çifte müjde
Rusya’dan çifte müjde Rus turist sayısı Ocak’ta yüzde 81.5 arttı. Rusya’ya ihracat da 3 yıl sonra ilk kez geçen ay yüzde 59.1 büyüme gösterdi
28.02.2017 Ekonomi
Gökçek: "Moskova'ya başsağlığına gideceğiz"
Gökçek: "Moskova'ya başsağlığına gideceğiz" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Moskova'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un katledilmesi nedeniyle muhtemelen gelecek ay içinde bir heyetle birlikte Moskova'ya başsağlığı ziyareti yapacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Dış politikada 2016 nasıl geçti?
Dış politikada 2016 nasıl geçti? Türkiye, proaktif dış politikası çerçevesinde komşu ülkelerdeki çatışmalar ve uluslararası güvenlik sorunlarına çözüm bulmak için 2016 yılında yoğun bir diplomasi mesaisi yaptı. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İslam Zirvesi ve Dünya İnsani Zirvesi gibi birçok zirveye ev sahipliği yapan Türkiye ayrıca insani yardım konularındaki yoğun çabalarından ötürü büyük takdir topladı.
17.06.2021 Dünya
Rusya uçağın düşürme emrini kimin verdiğini açıkladı
Rusya uçağın düşürme emrini kimin verdiğini açıkladı Rusya Bilimler Akademisi Şarkiyat Enstitüsü Araştırma Görevlisi Ruslan Kurbanov, Rus uçağını düşürme emrini FETÖ'ye bağlı albayın verdiğini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Turistin harcaması 686 dolara düştü
Turistin harcaması 686 dolara düştü Türkiye’nin turizm geliri, bu yılın üçüncü çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32.7 azalarak 8 milyar 277 milyon 9 bin dolara geriledi. Geçen yıl 706 dolar olan ziyaretçilerin kişi başına ortalama harcaması da bu yıl aynı dönemde 686 dolara indi.
31.10.2016 Ekonomi
Musul operasyonu tavukçuları vurdu
Musul operasyonu tavukçuları vurdu HATAY, Adana ve Mersin bölgelerinde faaliyet gösteren Beyza Tavukçuluk Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan, Musul'a yönelik başlatılan operasyonla birlikte, Irak'a yapılan tavukçuluk ürünleri ihracatının tamamen durduğunu açıkladı.
21.10.2016 Ekonomi
Putin, 100 milyar dolarla geliyor
Putin, 100 milyar dolarla geliyor Rusya lideri Putin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün bir araya gelecek. İki lider görüşmede 100 milyar dolarlık ticaret hacmini canlandıracak başlıkları masaya yatıracak.
10.10.2016 Ekonomi
Putin'in Özel Temsilcisi: 14 Temmuz'da Türk ordusunda hareketlilik var uyarısı yaptım
Putin'in Özel Temsilcisi: 14 Temmuz'da Türk ordusunda hareketlilik var uyarısı yaptım Rusya Dış Politika Danışmanı ve Rusya Federasyon Başkanı Vladimir Putin'in Özel Temsilcisi Aleksandr Dugin, Türk jetleri tarafından düşürülen SU-24 uçağının Erdoğan'ın emri ile düşürülmediğini daha Aralık 2015'te bildiklerini söyledi...
17.06.2021 Dünya
Suriye'nin uçak düşürme iddiasını İsrail yalanladı
Suriye'nin uçak düşürme iddiasını İsrail yalanladı Suriye'nin, Golan Tepeleri'nde İsrail'e ait bir savaş uçağının düşürüldüğü yönündeki açıklamasını İsrail yalanladı.
17.06.2021 Dünya
Rusya ile üç ayaklı mekanizma
Rusya ile üç ayaklı mekanizma Rusya ile Türkiye arasında Suriye konusunda işbirliğinin artırılacağını söyleyen Çavuşoğlu, askerler, bakanlıklar ve istihbarat arasında üçlü bir mekanizmanın kurulacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Düşürme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak düşürme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.