Uçak Düştü

Uçak Düştü

Son dakika Uçak düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uçak düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uçak düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.373 uçak düştü haberi bulunmuştur. Tüm uçak düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Konya'da eğitim uçağı düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler
Konya'da eğitim uçağı düştü! İşte olay yerinden ilk görüntüler Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Vatan TV
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var
Rus askeri nakliye uçağı düştü, onlarca ölü var   Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı.
24.01.2024 Dünya
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü
İtalyan ordusuna ait gösteri uçağı düştü: 1 ölü İtalya’da hava akrobasi takımı Frecce Tricolori'ye ait uçağın düşerek parçalarının bir araca isabet etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti.
16.09.2023 Dünya
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp'
Avusturya Konsolosluğu’ndan depremzede akademisyene skandal vize reddi! 'Ret gerekçesi çok ayıp' Depremde ailesinden yedi kişiyi kaybeden akademisyen Yusuf Karlı, annesine vize alamadı. Avusturya Innsbruck Üniversitesi’nde kuantum fiziği üzerine doktora çalışmasını ve araştırmalarını sürdüren Yusuf Karlı, gerekçe olarak, “Dul kalmışsın, evini kaybetmişsin, geri dönmeyebilirsin” dediklerini iddia ettti.
24.08.2023 Gündem
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.
15.01.2023 Dünya
Bursa'da tek motorlu uçak düştü!
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Bursa' nın merkez Osmangazi  ilçesi'nde Ovaakça termik santrali yakınlarına tek motorlu uçak düştüğü ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevkedildi.
1.12.2022 Gündem
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü! Acı haberi vali duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye, tek motorlu uçak düştü. Kazada uçaktaki Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam (22) hayatını kaybetti.
1.12.2022 Gündem
İran’da SU-22 tipi savaş uçağı düştü
İran’da SU-22 tipi savaş uçağı düştü İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun Havacılık ve Uzay Kuvvetleri’ne bağlı SU-22 tipi savaş uçağının teknik bir arıza nedeniyle düştüğü bildirildi.
18.09.2022 Dünya
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı...
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı... ABD'nin Seattle şehrinde biri çocuk 10 kişiyi taşıyan deniz uçağı Mutiny Körfezi'ne düştü. Arama kurtarma ekipleri bir yolcunun cansız bedenine ulaştı. Diğer yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor.
5.09.2022 Dünya
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü!
İspanya'dan kalkan özel jet Letonya'da düştü! İspanya’dan kalkış yapan Cessna Citation 551 tipi özel jetin Letonya açıklarında düştüğü bildirildi.
4.09.2022 Dünya
Yunanistan'da uçak düştü
Yunanistan'da uçak düştü Yunanistan’ın Kavala şehrine bağlı Paleochori bölgesine bir kargo uçağı düştü. Uçakta kaç kişinin olduğu henüz bilinmiyor.
16.07.2022 Dünya
Düşen uçakta hayatını kaybeden öğrenci pilot, Mersin'de toprağa verildi
Düşen uçakta hayatını kaybeden öğrenci pilot, Mersin'de toprağa verildi Bursa'nın Osmangazi ilçesinde düşen tek motorlu eğitim uçağında hayatını kaybeden öğrenci pilot Murat Avşar'ın (31) cenazesi, memleketi Mersin'de toprağa verildi.
27.04.2022 Gündem
Tek motorlu uçağın düşme anı kamerada!
Tek motorlu uçağın düşme anı kamerada! Bursa'da tek motorlu uçağın sokak arasına düşmesi sonucu pilot Furkan Otkum ile eğitim alan Murat Avşar'ın hayatını kaybettiği kaza anı bir güvenlik kamerasınca kaydedildi.
25.04.2022 Gündem
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti Bursa'da tek motorlu uçak, sokak arasına düştü. Olayda uçaktaki 2 kişinin yaşamını yitirdiği belirtilirken, alev alan 5 araç hasar gördü.
25.04.2022 Gündem
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 pilot hayatını kaybetti Bursa Valisi Yakup Canbolat, tek motorlu eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiğini açıkladı. Canbolat, ilk belirlemelere göre yaralı olmadığını söyledi.
25.04.2022 Yaşam
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü!
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü! Bursa'da Yunuseli Havalimanı yakınlarında tek motorlu uçak düştü. Çok sayıda ekip sevk edildi. Çevresinde bulunan 4 araç da alev alev yandı. 
25.04.2022 Yaşam
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü! 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da tek motorlu uçak evlerin arasına düştü! 2 pilot hayatını kaybetti Alınan son dakika haberine göre Bursa'da merkez Osmangazi ilçesinde, Yunuseli havaalanına yakın bir bölgede tek motorlu uçağın evlerin arasına düştüğü bildirildi. Çok sayıda ekip sevk edildi. Bursa'da tek motorlu çağın düşmesi sonucu pilot Furkan Otkum ve eğitim alan Murat Avşa hayatını kaybetti. Düşen uçağın çevresinde bulunan araçlar ve bazı evler hasar gördü.
25.04.2022 Yaşam
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var...
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var... Ukrayna'ya ait Antonov-26 tipi nakliye uçağı, teknik arıza nedeniyle Zaporijya'da düştü, can kayıpları var.
22.04.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Johnson'dan Zelenskiy ve ailesine sığınma teklifi!
İngiltere Başbakanı Johnson'dan Zelenskiy ve ailesine sığınma teklifi! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ve ailesine İngiltere’ye sığınması için teklifte bulunduğunu fakat Zelenskiy’nin bunu reddettiğini ifade etti.
21.03.2022 Dünya
Çin'de yolcu uçağının düşme anı görüntüsü ortaya çıktı
Çin'de yolcu uçağının düşme anı görüntüsü ortaya çıktı Çin medyasından Global Times’ın haberine göre 133 kişiyi taşıyan Boeing tipi yolcu uçağı, ülkenin güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi’nde düştü. Kazada can kaybı ya da yaralı sayısına ilişkin bilgi henüz paylaşılmadı. Yolcu uçağının düşme nedeninin henüz bilinmediği aktarıldı. Çin medyası, 133 olan yolcu sayısını 132 olarak güncelledi. Uçağın ülkenin Kunming kentinde bulunan Kunming Changshui Uluslararası Havalimanı’ndan kalkış yaptığı ve ülkenin Guangdong eyaletindeki Guangzhou kentine sefer yaptığı belirtildi. Çin Doğu Havayolları’na ait uçağın Haziran 2015’te servise başladığı ve 6 yıldan fazladır kullanıldığı aktarıldı.
21.03.2022 Dünya
Çin'de 133 kişiyi taşıyan uçak düştü!
Çin'de 133 kişiyi taşıyan uçak düştü! Çin'de 133 yolcu taşıyan uçağın Guangxi bölgesinde düştüğü açıklandı. Uçağın dağlık alana çakıldığı ve yangın çıktığı bildiriliyor. Kurtarma ekipleri kaza bölgesine ulaşmaya çalışırken, ölü ya da yaralı sayısına ilişkin bir açıklama henüz yok.
21.03.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağını düşürdü! Çok sayıda ölü var
Rusya, Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağını düşürdü! Çok sayıda ölü var Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından son dakika haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağının düşürüldüğü ve 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
24.02.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Acil Servisi: Ukrayna uçağı düşürüldü, 5 kişi hayatını kaybetti.
Ukrayna Devlet Acil Servisi: Ukrayna uçağı düşürüldü, 5 kişi hayatını kaybetti. Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine ait, 14 kişinin içinde bulunduğu askeri uçak başkent Kievin güneyinde düştü.
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.