Üç Kuruş

Üç Kuruş

Son dakika Üç kuruş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Üç kuruş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Üç kuruş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üç Kuruş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üç kuruş gelişmeleri de dahil olmak üzere 698 üç kuruş haberi bulunmuştur. Tüm üç kuruş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor?
Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç neden hiç değişmiyor? Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.
12.03.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu
Masterchef Eda'dan elendikten sonra sert açıklama! 'Üç kuruş' mesajı soru işaretlerine neden oldu 'MasterChef All Star'da veda eden son isim yaptığı büyük hata ile Eda Karabulut oldu. Yarışma boyunca birçok arkadaşıyla tartışma yaşayan MasterChef Eda, elendikten sonra yaptığı paylaşımla da çok konuşuldu. Karabulut'un, All Star'da mücadele edip elenen Rıfat'a cevabı çok konuşuldu.
9.10.2023 Magazin
Balat Sahilinde hırsızlar yatlara dadandı
Balat Sahilinde hırsızlar yatlara dadandı Fatih Balat Sahili'ndeki yat sahipleri son dönemde artan hırsızlıklardan dolayı şikayetçi. Hırsızların son mağdurlarından Ersin Kutlu, "Hırsızlık olayı ilk kez yaşanmıyor. Daha öncesinde sürekli yaşanan olaylar var. Biz burada sürekli mağdur oluyoruz. Normalde telefon ve para çalıyorlar. Ama en son geldiğinde arkadaş camı açıyor dışarıdan. Kafasını uzatıyor. Liman cüzdanını, gözlüğü, bozuk paraları çalıyor. Bunlar farkına vardığımız şeyler. Ama bıktık artık" dedi. Hırsızlık anları ise yat içerisindeki güvenlik kamerasına yansıdı.
1.08.2023 Gündem
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu?
Alişan Uğur kimdir? Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur kaç yaşında, ne iş yapıyor, oyuncu mu? 69 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesinin ardından ailesinden ilk açıklama geldi. Sanatçının resmi sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur, "Özkan'ımızın uygulanan tedaviler sonucu hastalığı gerilemeye başlamıştı ve umutla güzel haberleri bekliyorduk ama maalesef vücudu tedavilere yeterli yanıt oluşturamamaya başladı ve çok üzülerek bildiriyoruz ki yaşam savaşı bugün sonlandı. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
11.07.2023 Magazin
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu
Nesrin Cavadzade fit haliyle plajı kasıp kavurdu Son olarak 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
20.06.2023 Magazin
Diren Polatoğulları:Erol Taş muamelesi görmekten korkuyordum
Diren Polatoğulları:Erol Taş muamelesi görmekten korkuyordum Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan'ı oynayan Diren Polatoğulları şimdilerde Yalı Çapkını'nda Kazım karakteriyle adından söz ettiriyor. Diren Polatoğulları, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'in konuğu oldu. Genellikle kötü karakterleri canlandıran Polatoğulları, 'Genelde kötü karakterleri sevdirmeyi seviyorum' diye konuştu.
7.04.2023 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı!
Uraz Kaygılaroğlu sosyal medya temizliği yaptı! 'Baba Candır', 'Pis Yedili', 'Sefirin Kızı', 'Üç Kuruş' gibi çok izlenen dizilerde rol olan oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medyada temizliğe gitti. Ünlü oyuncu, 400’e yakın kişiyi arkadaş listesinden sildi. Kaygılaroğlu’nun takibi bıraktığı kişiler arasında çok ünlü isimler de yer aldı.
7.03.2023 Magazin
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!
Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler! O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek isimlerden biri de Aslıhan Malbora oldu. Yılbaşı özel bölümde yer alan sanatçılar arasında merak edilen Aslıhan Malbora’nın hayatı sorgulanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak'
Esra Dermancıoğlu'dan duygusal paylaşım! 'En acı verici tarafı ulaşamamak' Akciğerinde kitle tespit edilen usta oyuncu Civan Canova 67 yaşında hayatını kaybetmişti. Ağustos ayında yaşamını yitiren Canova'nın vefatı sonrası sanatçı dostları duygularını sosyal medyadan paylaşmıştı. Usta ismin yakın dostu Esra Dermancıoğlu arkadaşını aramak için telefona yeltendi. Ünlü oyuncu duygularını sosyal medyada ifade etti.
18.12.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi!
Uraz Kaygılaroğlu kızıyla birlikte eski eşi Melis İşiten'e poz verdi! Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi Melis İşiten'in çektiği kızı Ada ile bu karesini "En güzel fotoğraflarımızı Melis İşiten çeker" notuyla paylaştı.
19.10.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojesiyle sosyal medyayı ikiye böldü!
Uraz Kaygılaroğlu siyah ojesiyle sosyal medyayı ikiye böldü! Final yapan Üç Kuruş dizisinde başrol oynayan Uraz Kaygılaroğlu, son yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü. Asansörde selfie paylaşan Kaygılaroğlu'nun siyah oje sürmesi sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
12.10.2022 Magazin
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak? 'Çiçek Taksi', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Paramparça', 'Karadayı' 'Atiye' ve en son 'Üç Kuruş'ta evlerimize konuk olan Civan Canova’nın cenaze töreni belli oldu. Peki, Civan Canova'nın cenaze töreni ne zaman, cenazesi nereden kalkacak? Mezarı nerede olacak?
22.08.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündemde! Kırmızılar içinde...
Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündemde! Kırmızılar içinde... Son olarak 'Üç Kuruş' dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.
20.06.2023 Magazin
İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkede 700 binin üzerinde Suriyeli dünyaya geldi
İçişleri Bakanı Soylu: Bu ülkede 700 binin üzerinde Suriyeli dünyaya geldi İstanbul'da Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz nasıl bir sınavda olduğumuzu biliyoruz. Kimse bizi bu davranışlara sessiz kalmamızı bekleyemez. 700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi. Bu topraklarda 700 binin üzerinde alem meydana getirdiler. Bu büyük bir zenginliktir" diye konuştu.
10.07.2022 Siyaset
Akşener: Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız
Akşener: Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye olarak, Yunanistan ile davamızda, sonuna kadar haklıyız. Ama Sayın Erdoğan yüzünden, haksız duruma düşmekten kaygılıyız" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? O detay şaşırttı...
Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? O detay şaşırttı... Son olarak Üç Kuruş dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Nesrin Cavadzade yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Gökhan Alkan ile ayrılık iddialarıyla gündeme geldi. 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çiftten Alkan, Cavadzade ile olan fotoğraflarını da sildi. Cavadzade'de ise fotoğraflar duruyor. İşte detaylar...
12.06.2022 Magazin
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler!
'Üç Kuruş'un oyuncuları final bölümünü birlikte izlediler! Final yapan 'Üç Kuruş' dizisinin oyuncuları, önceki akşam son bölümü birlikte seyretmek için bir araya geldi. Asmalımescit'te bir mekanda görüntülenen Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Bora Akkaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
31.05.2022 Televizyon
Ekin Koç-Irina Lankova çifti 9 ay sonra ortaya çıktı
Ekin Koç-Irina Lankova çifti 9 ay sonra ortaya çıktı 'Üç Kuruş' dizisinde 'Efe' karakterine hayat veren Ekin Koç, Eylül 2021'de Ukraynalı model Irina Lunkova ile flört etmeye başlamıştı. İlişkisini gözlerden uzak yaşamaya çalışan 29 yaşındaki oyuncu, aylar sonra Irina ile objektiflere yansıdı.
14.05.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum
Uraz Kaygılaroğlu: Böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarıyla röportajı sırasında ünlü oyuncuyu gören çocukların, “Abi biz seni tanıyoruz ya” diye seslenmesi dikkat çekti.
13.05.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu...
Ünlü oyuncu Nursel Köse'den evlilik açıklaması! Eşiyle tanışma hikayesi konuşuldu... 'Üç Kuruş' dizisinde Neriman rolüyle ekranlarda olan ve daha sonra diziye veda eden ünlü oyuncu Nursel Köse, önceki akşam 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Köse, eşiyle nasıl tanıştığını anlattı.
12.05.2022 Magazin
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi final yapacak. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Üç Kuruş dizisinden gelen final kararı takipçilerini üzdü. Peki, Üç Kuruş ne zaman final olacak? Üç Kuruş finali ne zaman? İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…
10.05.2022 Televizyon
Nesrin Cavadzade'den şaşırtan evlilik yanıtı: Annem bu kadar sormuyor!
Nesrin Cavadzade'den şaşırtan evlilik yanıtı: Annem bu kadar sormuyor! Üç Kuruş dizisiyle ekranlarda olan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te muhabirlerle sohbet etti. Gökhan Alkan ile uzun süredir birlikte olan ve nikah masasına oturması beklenen Cavadzade, hem kariyeri, hem de özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Üç Kuruş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üç kuruş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.