Gazete Vatan Logo

Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!

O Ses Türkiye'de şarkı söyleyecek isimlerden biri de Aslıhan Malbora oldu. Yılbaşı özel bölümde yer alan sanatçılar arasında merak edilen Aslıhan Malbora’nın hayatı sorgulanıyor. Peki, Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi?

Aslıhan Malbora kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Aslıhan Malbora hangi şarkıyı söyledi? Rol aldığı diziler!

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Aslıhan Malbora da bir şarkı söyleyecek. Yılbaşı özel bölümünde sahne alan Aslıhan Malbora hakkında merak edilenler arttı. Aslıhan Malbora kimdir, nereli, kaç yaşında?

ASLIHAN MALBORA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Aslıhan Malbora, 27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da doğan Türk TV dizi oyuncusudur. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İTÜ Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı.

DİZİ VE FİLMLERİ

Darmaduman (Ece) TV Dizisi 2022

Üç Kuruş (Leyla) TV Dizisi 2021

Geçen Yaz (Ebru) Sinema Filmi 2021

Aşk Oluversin Gari (Derya) Sinema Filmi 2021

Her şeye Rağmen (Melahat) Sinema Filmi 2021

Aile Hükümeti (Zeynep) Sinema Filmi 2020

Gel Dese Aşk (Derin) TV Dizisi 2020

Her Yerde Sen (Ayda) TV Dizisi 2019

Haberin Devamı

Ağlama Anne (Zeynep) TV Dizisi 2018

Kalbimin Sultanı (Saliha Sultan) TV Dizisi 2018

Seven Ne Yapmaz (Zeynep) TV Dizisi 2017