Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi!
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi! Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, katıldığı açılış ve programlarla sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Asıl mesleği doktorluk olan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’nın biyografisi merak ediliyor. Peki, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı kimdir? İşte Şadi Yazıcı’nın biyografisi!
25.10.2022 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer’den, Tuzla Belediyesi’ne ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Özer’den, Tuzla Belediyesi’ne ziyaret Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediyesi’nin Tuzla’daki eğitim kalitesinin artırılması konusunda önemli bir paydaş olduğunu belirten Özer, “Belediye Başkanımız Tuzla’da eğitim kalitesinin artması konusunda bizim en önemli paydaşlarımızdan biri. Okul öncesinden, orta öğretime kadar tüm okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda, bilim sanat merkezlerinin çok daha güçlü hale gelmesinde bize çok büyük katkılar sağlıyorlar” dedi.
19.11.2021 Eğitim
Tuzla'da minibüs şoförü yaşlı çift için yolu kesti
Tuzla'da minibüs şoförü yaşlı çift için yolu kesti Tuzla Belediyesi önünde yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen yaşlı çifte yol veren minibüs şoförü diğer araçların durmaması üzerine aracıyla iki şeridi kapatarak çifte yardımcı oldu. Tuzla Belediyesi güvenlik görevlileri tarafından fark edilen olay güvenlik kameralarına yansıdı.
22.10.2020 Yaşam
Üstün yetenekli çocuklar için eğitim köyü
Üstün yetenekli çocuklar için eğitim köyü İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Tuzla Belediyesi tarafından tahsis edilen Akfırat'taki 100 dönümlük araziye, üstün yetenekli çocuklara eğitim verilecek, bilgi ve becerilerini geliştirecek bir merkez kuracak.
8.10.2014 Eğitim