Tüyo

Tüyo

Son dakika tüyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tüyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tüyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 tüyo haberi bulunmuştur. Tüm tüyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı Ev temizliğinde en çok kullanılan makinelerden çamaşır makinesinin uzun ömürlü olması beklenir. Ancak çamaşır yükünün yoğunluğu onu hızlıca bozulmaya başlar. Dolayısıyla da kıyafetler de eskisi gibi temizlenmez.
23.04.2024 Yaşam
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor
Zeytinin yumuşamasını önleyen tüyo - İçerisine bir bardak ekleyin, aylarca taze ve taş gibi kalıyor Kahvaltının en çok tüketilen besini zeytin kısa süre yumuşayıp küfleniyorsa yanlış saklıyorsunuz. İşte aylarca taş gibi kalan zeytinin sırrı...
9.04.2024 Yaşam
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın Gün içerisinde elimizden düşmeyen telefonları yüzde 100'e gelene kadar şarjda kalabiliyor. Ancak telefonun ne kadar sürede şarj edilmesi gerektiğini bilmek mühim. Pil sağlığı için bu bilgi inanılmaz derece önemli. İşte pil süresini 2 kat artırarak dayanıklı hale getiren o yöntem.
27.03.2024 Yaşam
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın!
Türk kahvesinin çabuk bayatlamaması için elzem tüyo - İçine 2 tane atın, aylarca taze kalsın! Türk kültürünün tüm dünyada en önemli belgesi Türk kahvesi, tutkunları tarafından taze tüketilmesine dikkat ediliyor. Ancak Türk kahvesinin tazeliğini korumak için çok zordur. Doğru saklama yöntemini araştırdık.
26.02.2024 Yaşam
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor Giysileri en etkili yıkamaya yaran çamaşır makinesi büyük kolaylık sağlıyor. Sosyal medyada bir kadın çamaşır makinesini en kolay nasıl temizlediğini gösteren bir video yayınladı.
25.02.2024 Yaşam
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor Mutfağın en çok kullanılan aracı tencere ve tavalardır. Ancak bir de bakmışsınız zamanla kararmış. Bir daha kullanmak istemeyeceğiniz yanmış tencere tavayı bir yıkamada eski haline döndüreceğniz bir yöntem var. Ve oldukça basit...
7.02.2024 Yaşam
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız
Kuru fasulyenin gazını alan tüyo- İçerisinde bir damla oligosakkarit kalmıyor! Denedikten sonra kuru fasülyenin tadına varacaksınız Kuru fasülye kış mevsiminin en çok tüketilen besinlerindendir. Gerek proteini gerekse lezzeti zengindir. Ancak gaz yapmasından dolayı pek çok kişi yemek istemez, çekimser kalır. Ancak bu yöntemi denerseniz kuru fasülye yedikten sonra oluşacak gazı azaltabilirsiniz.
6.02.2024 Yaşam
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor!
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor! Hepimizin faydası ve lezzeti konusunda hemfikir olduğumuz tarhana çorbasından bile faydalı olan yeşil mercimek çorbasının şifası ve lezzetini kat kat artıran bir tüyo var.
1.02.2024 Yaşam
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun!
Yeşeren patates yenir mi? Aylarca saklayan yöntem: Patatesler hemen filizleniyorsa yanına bunu koyun! Pazardan aldığınız patatesler haftasına kalmadan yeşerip filizleniyorsa bu yöntemi deneyin.
31.01.2024 Yaşam
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor!
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor! Çok hızlı kirlense de beyaz spor ayakkabı çoğu kişi için vazgeçilmezliğini koruyor. Temizlemek için havluya sarıp çamaşır makinesine atılan beyaz ayakkabılarınızda leke bırakmayan bir tüyo var.
30.01.2024 Yaşam
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi?
Yılmaz Erdoğan'dan tüyo: İnci Taneleri dizisi başlamadan sonu merak ediliyor! İnci Taneleri sonunda ne oluyor, hikayesi gerçek mi? İnci Taneleri dizisi Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıktı. Kanal D'de Perşembe akşamları yayınlanan ve başrollerinde Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Yılmaz Erdoğan, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Uzun zamandır Dilber karakteriyle gündeme gelen İnci Taneleri hikayesinin gerçek olup olmadığı da merak konusu olmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı İnci Taneleri dizisinin sonunda ne oluyor? İşte detaylar...
25.01.2024 Magazin
Patates kızartması tencereye yapışmasını önleyen tüyo - Çıtır çıtır, altın sarısı yapıyor!
Patates kızartması tencereye yapışmasını önleyen tüyo - Çıtır çıtır, altın sarısı yapıyor! Restoranlarda ya da fast foodlarda yediğiniz patates kızartmasını evde de yapmanız mümkün. Bir aşçılık sırrı: bu tüyoyla altın sarısı, çıtır çıtır patates kızartması yapacaksınız.
22.01.2024 Yaşam
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo*
Keki fırına koyduğunuz anda kabarmaya başlıyor - Sevgiliye kek yapacaklara için işe yarayan 3 tüyo* Kekin kabarmaması tam bir hayal kırıklığıdır. Ancak bu bilgiler sayesinde fırına koyduğunuz anda kabarma başlıyor.
16.01.2024 Yaşam
Mutfak pratiği: Mikrodalgayı 3 dakikada pırıl pırıl yapan tüyo!
Mutfak pratiği: Mikrodalgayı 3 dakikada pırıl pırıl yapan tüyo! Mikroldalga temizliği basit gibi görünse de zaman alabiliyor. Zamanla biriken leke ve yağları sökmek uzun bir temizlik süreci gerektiriyor. Ancak bunun için çok basit bir tüyo var..
14.01.2024 Yaşam
Hamuru yoğurun, dolapta bekletin. Püf noktası bu! Damakta dağılan un kurabiyesinin sırrını ustası açıkladı!
11.01.2024 Yaşam
Restoranda cep yakıyor, evde kolayca hazırlanıyor! Kelle paça çorbası için bu tüyo kaçmaz: Lezzetini uçuruyor!
Restoranda cep yakıyor, evde kolayca hazırlanıyor! Kelle paça çorbası için bu tüyo kaçmaz: Lezzetini uçuruyor! Kelle paça çorbası şu sıralar restoranlarda 200 liraya kadar satılmaya başlandı. Hal böyle olunca ev hanımları mutfağa girdi. Lezzetine lezzet katacak baharat tüyosunu da sır gibi saklamaya başladı.
9.01.2024 Yaşam
Kalın telli inatçı saçları 5 dakikada yumuş yumuş yapıyor* Onarıcı maske tarifini ev hanımları gizli tutuyor
Kalın telli inatçı saçları 5 dakikada yumuş yumuş yapıyor* Onarıcı maske tarifini ev hanımları gizli tutuyor Saçlarınız inatçı, kalın telliyse onlarla baş etmek oldukça zordur. Özellikle sabahları onları tarayıp açmak güne iyi başlamanıza engel olur. Ancak bunun basit bir yöntemi var. İşte inatçı saçlarınızı 5 dakikada yumuşacık yapan tüyo...
9.01.2024 Yaşam
Reflü atağını 10 dakikada bitiren tüyo* Yatakta yakalandıysanız bunu yapın!
Reflü atağını 10 dakikada bitiren tüyo* Yatakta yakalandıysanız bunu yapın! Reflü, yaşam kalitesinin yanısıra uyku kalitesini de olunmsuz etkileyen hastalıktır. Midede yer alan yiyecek ve asitlerin yemek borusuna kaçması sonucu ortaya çıkar. Reflünün belirtilerini yok etmenin tüyosu var. Ancak bunun için 10 dakika ayırın.
4.01.2024 Yaşam
Yumuşayan turşuyu çıtır çıtır yapan tüyo* Turşu bidonuna birkaç tane atın!
Yumuşayan turşuyu çıtır çıtır yapan tüyo* Turşu bidonuna birkaç tane atın! Yumuşayan turşuyu eski haline getirip çıtır çıtır yapan tüyo var.
3.01.2024 Yaşam
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi?
Seçil Erzan kimdir, hangi banka çalışanıydı? Banka müdürü Seçil Erzan kaç yaşında, nereli, evli mi? Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle biyografisi ile ilgili merak edilenler arttı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da aralarında bulunduğu ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. Peki, Seçil Erzan kimdir, nereli, şu an nerede, kaç yaşında?
24.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Kilo kontrolü için mucize besinler! Birkaç tane tüketen tüm gün tok kalıyor
Kilo kontrolü için mucize besinler! Birkaç tane tüketen tüm gün tok kalıyor Doğru kilo aralığında bulunmak, hemen herkes için zorlanılan konulardan biri. Fakat daha sağlıklı ve zayıf bir bedene ulaşabileceğiniz, birkaç tüyo, aslında o kadar da zor olmadığını gösteriyor. Diyetisyen Kelsey Kunik, kilo kaybı için aslında birkaç besinin hem lezzetli hem de yağ yakan özelliği olduğuna vurgu yaptı.
24.10.2023 Sağlık
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası  sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı
Nurgül Yeşilçay eksi 16 sonrası sere serpe uzanıp poz verdi! Hayranları tepkisiz kalamadı Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Alışveriş yapmak için mağazaları gezen Nurgül Yeşilçay ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet etti. 16 kilo verdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay zayıflamak isteyen sevenlerine tüyo verdi.
15.08.2023 Magazin
Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
Onlara şans verirken iki kere düşünün! Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? Terazi burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır? İlişkilerinde burçları ön plana çıkaran kadınlara özel bir tüyo hazırladık. Astrolojiye merak salan pek çok kişi kadın - erkek ilişkilerinde burçların da payını inkar etmiyor. Özellikle Terazi burcu erkeğinin özelliklerini araştıranlar için onların nasıl kadınlardan hoşlandığına haberimizde yer verdik.
30.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tüyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.