Turne

Turne

Son dakika turne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turne gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 turne haberi bulunmuştur. Tüm turne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Timberlake’den yeni single: Selfish
Timberlake’den yeni single: Selfish Justin Timberlake’in, RCA Records etiketli yeni single’ı ‘Selfish’i yayınlandı. Sanatçı, parçanın klibini de izleyicilerle buluşturdu.
27.01.2024 Magazin
Eski aşklarına mesaj! Hadise: Ben olsam kendimden ayrılmam
Eski aşklarına mesaj! Hadise: Ben olsam kendimden ayrılmam Almanya'da turneye çıkan Hadise, şarkılarıyla hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı. Turneye çıkmadan önce bir YouTube programına özel açıklamalar yapan Hadise "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verirken, ilişkilerinin bitme sebeplerinden de bahsetti.
28.11.2023 Magazin
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar Vatandaşların Atatürk sevgisini kullanan bazı kişilerin, işi sosyal medyada bağış kampanyalarına kadar götürüp, para toplamasına her kesimden tepki yağıyor.
12.11.2023 Gündem
Funda Arar turne için özel karışım içiyor
Funda Arar turne için özel karışım içiyor Funda Arar’ın Türkiye turnesinde bağışıklığını korumak için özel bir karışım yaptığı ortaya çıktı.
7.10.2023 Magazin
Serdar Ortaç'ın turne heyecanı! Ünlü popçu Türkiye'yi gezecek
Serdar Ortaç'ın turne heyecanı! Ünlü popçu Türkiye'yi gezecek Pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç, Türkiye'nin dört bir yanındaki hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Tüm konserlerinde biletleri yok satan, mekanları hınca hınç dolduran ünlü sanatçı sevenlerinin ilgisine kayıtsız kalamadı ve beklenen müjdeyi verdi.
24.07.2023 Magazin
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok
Ata Demirer: Emlak alan bir insan değilim, arabam bile yok Ata Demirer, “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” adlı YouTube programında mala mülke önem vermediğini söyledi. Ünlü komedyen “Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz. Bize insan lazım. Bana ne araziden arabadan. Benim arabam bile yok” diye konuştu.
20.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi
Dünyaca ünlü sanatçı Madonna hastaneye kaldırıldı! Dünya turnesi ertelendi Dünyaca ünlü sanatçı Madonna’nın 15 Temmuz’da başlayacak olan dünya turnesi, yakalandığı "ciddi bir bakteriyel enfeksiyon" nedeniyle hastaneye kaldırılması sonucu ertelendi.
28.06.2023 Magazin
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu'
Beyonce'den şoke eden sipariş! '110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu' ‘Kraliçe Arı’ lakaplı pop yıldızı Beyonce, 7 yıl aranın ardından son albümü ‘Renaissance’ ile aynı adı taşıyan dünya turnesine devam ediyor. Beyonce, İskoçya'nın Murrayfield kentindeki konserinden önce 110 tavuk burger, 90 pide ve 9 tavuk budu sipariş etmesiyle gündeme geldi. Ünlü şarkıcının ödediği ücret dikkat çekti.
23.05.2023 Magazin
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı!
Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i yalnız bırakmadı! Birkaç ay önce İzlandalı nişanlısı Thor Saevarsson ile yollarını ayıran Dilan Çiçek Deniz ile Afra Saraçoğlu'ndan ayrılan Mert Yazıcıoğlu teselliyi birbirinde buldu. Yeni aşka yelken açan ikiliden Mert Yazıcıoğlu sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'i turnede yalnız bırakmadı. Aşıklar İstanbul Havalimanı'nda objektiflere takıldı.
10.04.2023 Magazin
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı!
Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımı! Tiyatrocu Tolga Güleryüz, kasım ayında 'Baş Belası' oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Melis İşiten, arkadaşı Güleryüz'ü anarak, duygusal bir paylaşım yaptı.
23.02.2023 Magazin
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni!
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni! Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları trafik kazası geçirdi. İçinde bulundukları minibüs, bir TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Oyuncu Zeynep Gülmez feci kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz andı.
22.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...'
Buray'dan aşk hayatı ile ilgili açıklama! '2022 yılında da...' Şarkıcı Buray geçtiğimiz akşam Bebek’te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Buray, 2022 yılında da aşk hayatının bir süre karantinada olacağını, kalbindeki maskeyi çıkarmayarak turne ve konserlerine odaklanacağını dile getirdi.
25.12.2021 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Reynmen lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş'a şok!  200 bin euro'yu faiziyle ödeyecek...
Reynmen lakaplı şarkıcı Yusuf Aktaş'a şok! 200 bin euro'yu faiziyle ödeyecek... Organizasyon şirketi sahibi Rıza Cerit, Avrupa turnesi için 500 bin euro'ya anlaştığı şarkıcı Reynmen’e turne öncesi ödediği 200 bin euro'nun iadesi için açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Reynmen’in 200 bin euro'yu faiziyle birlikte Rıza Cerit’e ödemesine karar verdi.
24.11.2021 Magazin
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri! Yeni albümlerini gelecek yıl çıkarmaya hazırlanan Arctic Monkeys, 2022’de Türkiye’ye geliyor. İngiliz indie rock müzik grubu Arctic Monkeys, ağustos ayında Türkiye’de sahne alacak. Yeni konser takvimini duyuran grup İstanbul'da iki gece üst üste konser verecek. Peki, Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
17.11.2021 Gündem
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor!
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor! Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı "Kurban" özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.
18.07.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçı ve çiftçilere büyük müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sanatçı ve çiftçilere büyük müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MFA Kocayusuf Öaske Fabrikası'nın açılış töreninde konuştu. Erdoğan,"Kuraklığın oluştuğu bölgelerde hasar tespit çalışmalarının sonuçlarına göre çiftçilerimizin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarını erteliyoruz. 31 bin sanatçıya 250 milyon liraya ulaşan destek vereceğiz. Sancılı dönem yaşayan tiyatro sektörüne de 25 milyon lira tutarında turne desteği sağlayacağız." dedi.
4.06.2021 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi...
AK Parti Sözcüsü Çelik duyurdu: 250 milyon TL'lik destek paketi... AK Parti MKYK toplantısına ilişkin Sözcü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Sözcü Çelik, "Müzisyen arkadaşlarımıza seslerini duyduğumuzu söylemek isterim. Müzik susmasın sloganı ile destekler müzisyen arkadaşlarımıza ulaştırılıyor. Daha fazlası için gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı. Çelik Marmara'yı etkisi altına alan 'deniz salyası'na ilişkin de bilgiler paylaştı. İşte detaylar...
3.06.2021 Gündem
Destek açıklaması! Kaydı olan alacak
Destek açıklaması! Kaydı olan alacak Devlet destekleri sürüyor. Pandemi döneminde birçok sektör destek ödemelerinden yararlandı. Yeni destek açıklaması ise Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamada özel tiyatrolara turne desteği sağlanacağı duyuruldu.
3.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Turne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.