Türkücü Ceylan

Türkücü Ceylan

Son dakika Türkücü Ceylan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkücü Ceylan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkücü Ceylan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkücü Ceylan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkücü ceylan gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 türkücü ceylan haberi bulunmuştur. Tüm türkücü ceylan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar Ceylan’ın Toronto’da yaşayan kızı Melodi, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Magazin
Ünlü türkücü Ceylan'ın yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı
Ünlü türkücü Ceylan'ın yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı Şarkıcı Ceylan, bu yaz konserden konsere koştu. Çok çalışmanın hediyesi olarak da kendisini 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla ödüllendirdi.
4.09.2023 Magazin
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi!
Düğüne türkücü Ceylan geldi gelin gelmedi! Mersin'de evlenmeye hazırlanan Mirhat Ekmen ve Lara Katiukha çifti düğün için çekime gittikleri esnada trafik kazası geçirdi. Kazadan yaralı olarak kurtulan çift hastaneden taburcu edildi. Fakat kaza dolayısıyla psikolojisi bozulan genç kadın kendi düğününe katılmadı.
23.01.2023 Magazin
Ünlü türkücü kızını evlendirdi!
Ünlü türkücü kızını evlendirdi! Ünlü türkücü Ceylan'ın Erhan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melodi Bozkurt bir süredir birlikte olduğu Ozan Özgül ile dünyaevine girdi.
1.12.2022 Magazin
Ceylan'ın kardeş acısı! Ablası toprağa verildi...
Ceylan'ın kardeş acısı! Ablası toprağa verildi... Bir süredir kanser tedavisi gören türkücü Ceylan Avcı'nın ablası Nalan Avcı vefat etti. Nalan Avcı, (52) Levent Camii’ndeki törenin ardından Kilyos Mezarlığı’nda defnedildi.
13.07.2022 Magazin
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi!
Türkücü Ceylan kızı ve oğlu ile poz verdi! Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
27.06.2022 Magazin
Ceylan'ın yeni mesleği ortaya çıktı! 'Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde...'
Ceylan'ın yeni mesleği ortaya çıktı! 'Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde...' Küçük yaşlarından itibaren sahnelerde olan ünlü türkücü Ceylan, farklı bir sektöre adım attığı ortaya çıktı. Geçirdiği operasyonlar sonrasında bambaşka biri olan ve klibinde Marilyn Monroe imajına bürünen Ceylan, yeni mesleği hakkında da bilgi verdi.
27.05.2022 Magazin
Türkücü Ceylan'dan Gülşen'e destek! 'Gülşen'e laf söylemek kimsenin haddi değil!'
Türkücü Ceylan'dan Gülşen'e destek! 'Gülşen'e laf söylemek kimsenin haddi değil!' Türkücü Ceylan, meslektaşı Gülşen'in merhum sanatçı Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını yorumlamasının ardından yapılan eleştirilerle ilgili konuştu. Ünlü sanatçı,Gülşen'e destek verdi ve "Gülşen'in yorumculuğuna laf söylemek kimsenin haddi değil" dedi.
6.03.2022 Magazin
Ünlü türkücü Ceylan'ın en acı günü!
Ünlü türkücü Ceylan'ın en acı günü! Ünlü türkücü Ceylan Avcı'nın babası Ahmet Avcı hayatını kaybetti. Ceylan acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
31.12.2021 Magazin
Türkücü Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt da estetik harikası çıktı!
Türkücü Ceylan’ın kızı Melodi Bozkurt da estetik harikası çıktı! Bir döneme “Küçük Ceylan” olarak damga vuran türkücü Ceylan, geçirdiği estetik operasyonlar ile sık sık gündeme geliyor. Bambaşka biri haline gelen Ceylan’ın kızı da kendisi gibi estetik konusunda çok cesur davranıyor.
17.11.2021 Magazin
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu!
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu! Sürekli değiştirdiği imajıyla gündemden düşmeyen Ceylan, yeni klibi için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu.
12.10.2021 Magazin
Şarkıcı Ceylan'ın dans videosuna yorum yağdı!
Şarkıcı Ceylan'ın dans videosuna yorum yağdı! 'Küçük Ceylan' olarak tanınan türkücü Ceylan Avcı zaman zaman yaptırdığı estetiklerle gündem oluyor. Ceylan son olarak da paylaştığı dans videosuyla gündeme bomba gibi düştü.
24.08.2021 Magazin
Ceylan'ın acı günü! Yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti
Ceylan'ın acı günü! Yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti Türkücü Ceylan, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören yeğeni Nazlıcan Arkan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
22.12.2019 Magazin
Türkücü Ceylan yeğeni Nazlıcan Arkan'ın sağlık durumuyla ilgili konuştu
Türkücü Ceylan yeğeni Nazlıcan Arkan'ın sağlık durumuyla ilgili konuştu Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan, geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Pankreas iltihabı teşhisi konulan Nazlıcan bir süredir hastanede tedavi altında.
4.12.2019 Magazin
Ceylan kötü haberi duyurdu!
Ceylan kötü haberi duyurdu! Şarkıcı Ceylan "Yeğenim Nazlıcan Arkan yoğun bakımda. Lütfen dua edin" dedi.
22.11.2019 Magazin
Liseli Ceylan
Liseli Ceylan Türkücü Ceylan, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’deydi
20.09.2018 Magazin
Ceylan'ın herkesten sakladığı oğlu
Ceylan'ın herkesten sakladığı oğlu Türkücü Ceylan, sosyal medya hesabından herkesten sakladığı oğluyla fotoğrafını paylaştı.
14.01.2018 Magazin
Cinayet şüphelisi, türkücü Ceylan’ın evinde yakalandı
Cinayet şüphelisi, türkücü Ceylan’ın evinde yakalandı Adana’da Mahmut C. cinayetinin azmettiricisi olarak müebbet hapse çarptırılan ve 1 yıldır aranan Menderes Kutlu, ünlü türkücü Ceylan’ın Sarıyer’deki evinde yakalandı.
6.04.2017 Magazin
Ceylan’a DJ damat
Ceylan’a DJ damat Türkücü Ceylan’ın kızı Melodi sevgilisi DJ Mert Aydın ile Yalıkavak’ta objektiflere yakalandı...
27.07.2016 Magazin
Aşiret düğününde gelin ve damada dolar yağmuru
Aşiret düğününde gelin ve damada dolar yağmuru ŞANLIURFA’da 29 yaşındaki Serkan Oflaz ile 22 yaşındaki öğretmen Ebru Boz’un düğün töreninde, davetliler genç çifte dolar yağdırdı...
11.07.2016 Yaşam
Coşkusu bol düğün
Coşkusu bol düğün Geçtiğimiz yıl yeşil sahalara veda eden Mustafa Sarp, iki yıldır birlikte olduğu sunucu Şehnaz Özkaya dünya evine girdi...
24.05.2016 Magazin
Ceylan’ın kızı iktisatçı olacak
Ceylan’ın kızı iktisatçı olacak Türkücü Ceylan’ın ilk eşi Erhan Bozkurt’tan olan 23 yaşındaki kızı Melodi, Samsun’da bulunan 19 Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu...
11.06.2015 Magazin
Türkücü Ceylan'ın yeni arabası servet değerinde
Türkücü Ceylan'ın yeni arabası servet değerinde Şarkıcı Ceylan, hakkındaki 'maddi sıkıntı içinde" haberlerini yalanladı.
18.05.2015 Magazin
Yeni araba daha pahalı
Yeni araba daha pahalı Türkücü Ceylan yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle aracını sattığı iddialarına yeni cipiyle yanıt verdi: Yeni arabam eskisinden üç misli pahalı...
17.05.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkücü Ceylan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkücü ceylan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.