Türkücü

Türkücü

Son dakika türkücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.305 türkücü haberi bulunmuştur. Tüm türkücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e 'akrep' göndermesi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki buzlar erimiyor. Ahmet Tatlıses, "Akli melekelerim yerinde" diyen babası için tekrar sağlık raporu isteyeceklerini açıklamıştı. Usta sanatçı, son olarak sosyal medyada yayınladığı 'akrep' videosu ile oğluna cevap verdi.
23.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses’in avukatı: Birbiriyle çelişen 3 sağlık raporu var Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
19.04.2024 Magazin
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin
İbrahim Tatlıses torununu evinden çıkartıp tazminat kazandı! Ahmet Tatlıses'e yüklendi: Babalık nasıl yapılır onu öğrensin Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlı'ya açtığı davayı kazandı. Torununu hem evinden çıkaran hem de tazminata mahkum ettiren 'İmparator' lakaplı sanatçı, Kanal D Ana Haber'e yaptığı açıklamada, oğlu Ahmet Tatlı'yı hedef alan sert sözler sarf etti.
5.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı
Türkücü Hilal Özdemir muhtar oldu! Duygularını paylaştı Türkücü Hilal Özdemir Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar
Ünlü şarkıcının kızı Türkiye'ye döndü! Havalimanında duygusal anlar Ceylan’ın Toronto’da yaşayan kızı Melodi, Türkiye’ye geldi. Anne-kızın kavuşmasında duygusal anlar yaşandı.
25.03.2024 Magazin
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses otobüs firmalarına seslendi
Yıllar önce satmıştı! İbrahim Tatlıses otobüs firmalarına seslendi İbrahim Tatlıses'in, yıllar önce sattığı otobüs firması yeniden açılıyor. Ünlü türkücü, son gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.
6.03.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses ile ilgili  Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir
İbrahim Tatlıses ile ilgili Cansever'den dikkat çeken açıklama: İmparator tektir, gerisi yedektir Bir dönem adından sıkça söz ettiren arabesk şarkıcılarından Cansever, sürpriz yaparak 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Uzun süre sonra görüntülenen ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı!
Cansever'den İbrahim Tatlıses'e: Hakkım çok yendi, bir tek O yanımdaydı! Arabesk müziğin tanınmış isimlerinden Cansever, 'İmparator' lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses'i dinlemeye gitti. Ünlü isim, Tatlıses'ten çok destek gördüğünü anlattı.
18.02.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı
İmparator İbrahim Tatlıses'e anlamlı sürpriz! Gözyaşlarını tutamadı Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ve popçu Serdar Ortaç, 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta sevenleriyle buluştu. 2024'e sahnede 'merhaba' diyen sanatçılar, yeni yıl coşkusunu ikiye katlarken, geceye özel hazırladıkları repertuvarlarıyla müzik ziyafeti sundular.
1.01.2024 Magazin
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak arasında soğuk rüzgarlar esiyor! İbo'dan şaşırtan hamle! İbrahim Tatlıses (71) ile şarkıcı kızı Dilan Çıtak'ın (34) arası "Kuşadası'nda ev" krizi yüzünden açılmıştı. Buzları eriten ikiliden Dilan Çıtak, sosyal medyada "Babacığım" mesajıyla paylaşım da yapmıştı. Ünlü türkücü ile kızı arasında yeniden soğuk rüzgarlar esiyor.
26.12.2023 Magazin
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı
Ünlü türkücü İsviçre'ye yerleşmişti! Kebap ustalarına şapka çıkarttı Yıllar önce İsviçre'ye yerleşen ünlü türkücü Seher Dilovan, mutfaktaki hünerlerini sergilemeye devam ediyor. Türkücü Seher Dilovan yerleştiği İsviçre'de, restoran açarak işletmeciliğe de başlamıştı.
16.12.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in acı günü! 'Ailemizin başı sağ olsun'
İbrahim Tatlıses'in acı günü! 'Ailemizin başı sağ olsun' İbrahim Tatlıses'in amcasının oğlu Mehmet Tatlı, yaşamını yitirdi. Tatlıses, acı haberi "Ailemizin başı sağ olsun, mekânı cennet olsun" sözleriyle duyurdu.
27.11.2023 Magazin
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu
Aşiret düğününde geline 'servet' takıldı! Dolarlar havada uçuştu Şanlıurfa'da aşiret düğününde geline 7 kilo altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan da 5 milyon TL çıktı.
15.10.2023 Yaşam
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” bu hafta Türk halk müziği sanatçısı Murat Kurşun’un evine konuk oldu. Florya’daki dairesinin kapılarını açan ünlü sanatçının giyinme odası dikkat çekti.
3.10.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa...
Ferman Toprak evinin kapılarını açtı! Beykoz'da 5 katlı villa... Kanal D ekranlarının sevilen programı Evrim Aklın ile Ev Gezmesi bu hafta türkücü Ferman Torak'ın evine konuk oldu. Beykoz'da 5 katlı muhteşem villada yok yok, spor salonu, saunası ve havuzu izleyenleri mest etti.
19.09.2023 Magazin
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum
Güler Işık: Sizlere müjdeli bir haber vermek istiyorum 2015'te meme kanserine yakalanan ve atlatan Güler Işık, ikinci kez yakalandığı kanseri yendi. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran ünlü türkücü ''Bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim'' dedi.
10.09.2023 Magazin
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü Bursa'da sahne alan türkücü Murat Kurşun, yanına gelmek isteyen hayranının koşarak üstüne atlamasıyla havuza düştü. Neye uğradığını şaşıran ve çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan şarkıcı, olayın şaşkınlığını zor atlattı.
7.09.2023 Magazin
Ünlü türkücü Ceylan'ın yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı
Ünlü türkücü Ceylan'ın yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı Şarkıcı Ceylan, bu yaz konserden konsere koştu. Çok çalışmanın hediyesi olarak da kendisini 2023 model 4 milyon TL'lik aracıyla ödüllendirdi.
4.09.2023 Magazin
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım!
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım! Barbie akımına uyup pembeler içinde poz veren Berdan Mardini sosyal medyada gündem oldu. Türkücü Berdan Mardini, paylaştığı pozlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
2.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türkücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.