Türkiyeye Geliyor

Türkiyeye Geliyor

Son dakika Türkiyeye geliyor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiyeye geliyor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiyeye geliyor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiyeye Geliyor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiyeye geliyor gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 türkiyeye geliyor haberi bulunmuştur. Tüm türkiyeye geliyor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yenilenen CLS Aralık ayında Türkiye’de!
Yenilenen CLS Aralık ayında Türkiye’de! Yeni Mercedes-Benz CLS, 2.0 litrelik turbo dizel motora sahip CLS 300 d 4MATIC, 3.0 litrelik turbo dizel motora sahip CLS 400 d 4MATIC modellerine ek olarak, 3.0 litrelik turbo benzinli Mercedes-AMG CLS 53 4MATIC+ versiyonu ile birlikte Aralık ayı itibarıyla Türkiye’de satışa sunuluyor.
26.11.2021 Otomobil
Shakira geliyor
Shakira geliyor 11 Grammy ödülü sahibi ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, dünya turnesi ‘El Dorado’ kapsamında 11 yıl sonra yeniden Türkiye’ye geliyor.
7.05.2018 Magazin
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland Türkiye’ye geliyor
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland Türkiye’ye geliyor Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjorn Jagland'ın 15-16 Şubat tarihlerinde Ankara’ya bir çalışma ziyareti gerçekleştireceğini açıkladı.
12.02.2018 Gündem
Tesettürün top modeli İstanbul’a geliyor
Tesettürün top modeli İstanbul’a geliyor Dünyanın ilk tesettürlü modeli Halima Aden, Türkiye’ye geliyor.
30.09.2017 Magazin
Türkiye’de ilk konser
Türkiye’de ilk konser Indie pop müzik grubu Oh Wonder, İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
19.09.2017 Magazin
Mulatu Astatke Türkiyeye geliyor!
Mulatu Astatke Türkiyeye geliyor! Caz müziğin efsanelerinden Etiyopyalı müzisyen Mulatu Astatke, İstanbul'da konser verecek.
28.03.2017 Kültür Sanat
Oh Land, Türkiye'ye geliyor!
Oh Land, Türkiye'ye geliyor! Nanna Øland Fabricius ya da bilinen sahne adıyla Danimarkalı şarkıcı Oh Land, 4 konserlik turne için Türkiye'ye gelecek.
24.10.2016 Magazin
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye’ye geliyor
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye’ye geliyor İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, İstanbul’da düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı 13. İslam Zirvesi’ne katılmak amacıyla yarın İstanbul’a geliyor
29.09.2021 Gündem
Angela Merkel Türkiye'ye geliyor
Angela Merkel Türkiye'ye geliyor Almanya Başbakanı Angela Merkel'in 16 Nisan'da AB'nin diğer üst düzeydeki yetkilileriyle birlikte Türkiye'ye geleceği öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Almanya İçişleri Bakanı Türkiye'ye gelecek
Almanya İçişleri Bakanı Türkiye'ye gelecek Almanya İçişleri Bakanı bugün Türkiye'ye gelecek ve hastanede yaralıları ziyaret edecek
29.09.2021 Gündem
Papa, Türkiye ziyareti için yola çıktı
Papa, Türkiye ziyareti için yola çıktı Katolik dünyasının ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, altıncı dış gezisini gerçekleştireceği Türkiye'ye gitmek üzere Roma'dan ayrıldı.
28.11.2014 Dünya
Wozniacki Türkiye'ye geliyor
Wozniacki Türkiye'ye geliyor TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta tenis dünyasının Danimarkalı yıldızı Caroline Wozniacki'nin mücadele edeceği açıklandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
İrina'ya sürpriz!
İrina'ya sürpriz! İrina Shayk yakın zamanda Türkiye'ye gelecek...
12.05.2014 Magazin
20 milyon dolarlık kemanıyla geliyor
20 milyon dolarlık kemanıyla geliyor DÜNYANIN en önemli müzik otoritelerince 20...
21.04.2014 Kültür Sanat
En güzel tüy dökücü!
En güzel tüy dökücü! Adriana Lima Türkiye’de çalışmayı sevdi
25.03.2014 Ekonomi
Türkiye'ye geliyor!
Türkiye'ye geliyor! Bir dünya starı daha Türkiye yolcusu...
17.03.2014 Magazin
Ne zaman Türkiye’ye gelecek?
Ne zaman Türkiye’ye gelecek? Miranda Kerr Antalya’da podyumu ısıtacak!
2.01.2014 Magazin
Türkiye'ye geliyor!
Türkiye'ye geliyor! Hayranlarına müjde
13.03.2013 Magazin
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları
Dünya liderlerinden maden faciası için taziye ve acil şifa mesajları Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Bartında dün akşam meydana gelen maden faciası münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğana hitaben Sevgili Kardeşim, Bartın eyaletindeki madende meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı haberi bizleri derinden sarstı ifadelerini kullanarak hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Öte yandan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
15.10.2022 Dünya
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor. Dünyada sadece 5 tane olan dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninde, yaş çay alım fiyatları konusunda da müjde verdi. Erdoğan, "Bir müjdede İkizdere Çamlıhemşinli çay üreticilerine vermek istiyorum. 100 ton kapasiteye sahip 5 binin üzerinde üreticiye sahip çay fabrikalarının inşaatlarını projeleri var." dedi.
14.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, sığınmacı polemiği konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Biz bu görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bunu öğrenen, bunu bilen, bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor." dedi.
11.05.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Türklerin, Rumların azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar
Bakan Çavuşoğlu: Türklerin, Rumların azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kıbrıs meselesi hakkında, "Bunların esas derdi, sadece Rum tarafı, Yunanistan değil. Uluslararası toplumda egemen bir Türk devletinin orada olmasını istemiyorlar. Oradaki Türklerin, Rumların bir azınlığı olarak yaşamasını istiyorlar. Biz artık buna müsaade etmeyeceğiz, müsaade etmediğimizi gördükleri için son günlerde seslerini çıkarmaya başladılar" dedi.
22.07.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 14 ay gibi rekor bir sürede tamamladık
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 14 ay gibi rekor bir sürede tamamladık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri Açılışı, Retrofiti Yapılan İlk A400M Uçağının Teslimi ve Stratejik İşbirliği Anlaşmaları Sertifika Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Projeyi 14 ay gibi rekor bir sürede tamamladık. Ülkemizi savunma sanayinde dışa bağımlılıktan tamamen kurtarıncaya kadar yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz." dedi.
8.07.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türkiyeye Geliyor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiyeye geliyor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.