Gazete Vatan Logo
Magazin Ne zaman Türkiye’ye gelecek?

Ne zaman Türkiye’ye gelecek?

Miranda Kerr Antalya’da podyumu ısıtacak!

Top Model Miranda Kerr 8-10 Ocak’ta Antalya’da düzenlenecek Dosso Dossi Show’a katılacak.

Dosso Dossi Fashion Show’un 17’ncisi 8-10 Ocak’ta Antalya’da top model Miranda Kerr’i ağırlayacak. Daha önce de Adriana Lima, Isabelli Fontana ve Erin Heaterton gibi ünlü modeller Dosso Dossi Show’da podyuma çıkmıştı.

Ünlü yıldız Tarkan’ın da konser vereceği Dosso Dossi Show’un 30 ülkeden 5 bin tekstil alıcısını Türk üreticilerle biraraya getirmesi hedefleniyor.

2005’te başladı

Hikmet Eraslan’ın 2005 yılında hayata geçirdiği Dosso Dossi Fashion Show, alıcı ve satıcıları bir araya getirip, karşılıklı alım-satım taahhüdü ile gerçekleştirilen bir organizasyon. Aynı zamanda alıcılara aileleriyle birlikte bir hafta boyunca her şey dahil lüks bir tatil yapma fırsatı sunuyor.

Bu modele “İş Tatili” (Holiday Business) adını veren Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, taklitler üzerine bu özgün iş modelinin haklarını korumak için İstanbul 36. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkeme, “Dosso Dossi Fashion Show’un özgün bir iş modeli olduğuna, taklit edilmesi durumunda haksız rekabet yaratılacağına” karar verdi.

Top model Miranda Kerr, dünyanın en ünlü modellerinin podyuma çıktığı Viktoria’s Secret Show’un vazgeçilmez isimlerden biri...

Haberin Devamı