Miranda Kerr

Miranda Kerr

Son dakika Miranda Kerr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Miranda Kerr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Miranda Kerr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Miranda Kerr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan miranda kerr gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 miranda kerr haberi bulunmuştur. Tüm miranda kerr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile!
Miranda Kerr dördüncü çocuğuna hamile! Geçtiğimiz yıl eşi Evan Spiegel'in yeni bir bebek için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyleyen Miranda Kerr, kendisinin dördüncü, eşinin ise üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Hamileliğinin artık belli olmaya başladığı bir fotoğraf paylaşan Avustralyalı model, bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.
2.09.2023 Magazin
Miranda Kerr dördüncü çocuk için ikna olmuyor!
Miranda Kerr dördüncü çocuk için ikna olmuyor! Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Miranda Kerr çoluk çocuğa karıştı. Bir yandan kendi kurduğu firmanın işleriyle ilgilenirken diğer yandan da ailesine daha fazla vakit ayırıyor. Geçen yılın son aylarında "Kocam beni dördüncü bebek için ikna etmeye çalışıyor" sözleriyle hatırlanan model öyle görünüyor ki bu konuda henüz ikna olmamış.
18.04.2023 Magazin
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç
Ünlü isimlerin zayıflama sırrı: Aralıklı Oruç Hareketsiz yaşam tarzı, hazır gıdalar, çeşitli rahatsızlıklar kilo artışına neden oluyor. Dünya genelinde obezite giderek artarken, fazla kilo kişilerin yaşam kalitesini de olumsuz etkiliyor. Bu nedenle kilo kontrolü birçok kişinin gündeme. Ünlü isimler de kilo vermek için pek çok yöntemi deniyor. Ünlülerin yeni favorisi ise 'İntermittent Fasting. Aralıklı oruç olarak bilinen İntermittent Fasting beslenme şeklini hangi ünlüler uyguluyor? İF diyeti gerçekten sağlıklı mı? İşte aralıklı oruç ile ilgili merak edilen tüm detaylar…
16.09.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum'
'Aradığım her şeyi anne olduğumda buldum' Katy Perry, Anneler Günü'nde duygusal bir mesaj yayınladı.
11.05.2021 Magazin
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Bebeğin cinsiyeti belli oldu Hamile şarkıcı, nişanlısını pembe kremaya bulayıp doğacak bebeğin cinsiyetini açıkladı.
4.04.2020 Magazin
Evim evim güzel evim!
Evim evim güzel evim! Miranda Kerr, Malibu’daki köy evinde The Hollywood Reporter’a poz verdi.
20.10.2019 Magazin
‘Anne olmayı seviyorum’
‘Anne olmayı seviyorum’ Altı ay önce ikinci çocuğunu kucağına alan Miranda Kerr, “Yerleşik ve rutinleri olan bir hayat yaşamak, lükstür” dedi.
24.11.2018 Magazin
Aslıhan Doğan 20 günde eski formuna kavuştu!
Aslıhan Doğan 20 günde eski formuna kavuştu! Oğlu Hamza Arda'yı 25 Ekim'de dünyaya getiren Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 20 günde eski formuna kavuştu.
15.11.2018 Magazin
Güne 5’te başlıyorum
Güne 5’te başlıyorum Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile evlenip ikinci oğlu Hart’ı dünyaya getiren Miranda Kerr, bir gününün nasıl geçtiğini anlattı: “Eşim her sabah 05.30’da uyanır, ben de onunla birlikte kalkıyorum.
6.06.2018 Magazin
Miranda Kerr hızla değişiyor! İşte son hali...
Miranda Kerr hızla değişiyor! İşte son hali... Manken Miranda Kerr, bir kozmetik markasının ürününü tanıtmak için basın toplantısına katıldı.
6.12.2017 Magazin
Bebek müjdesi
Bebek müjdesi Mayıs’ta Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile evlenen Miranda Kerr, ikinci bebeğine hamile olduğunu açıkladı
16.11.2017 Magazin
Kapak kızı Miranda nefes kesti!
Kapak kızı Miranda nefes kesti! Eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr Harper's Bazaar dergisinin Avustralya edisyonu için kamera karşısına geçti.
10.10.2017 Magazin
Baba-oğulun karnaval keyfi!
Baba-oğulun karnaval keyfi! Dünyaca ünlü aktör Orlando Bloom, önceki gün 6 yaşındaki oğlu Flynn'le birlikte Malibu Chili Cook-Off karnavalına katıldı.
5.09.2017 Magazin
Gelinliği sergiye çıkıyor
Gelinliği sergiye çıkıyor Avustralyalı model Miranda Kerr (34) ile Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel, geçtiğimiz mayısta sadece yakınlarının katıldığı bir törenle evlenmişti.
25.08.2017 Magazin
Gamzeleri moda oldu
Gamzeleri moda oldu Bugünlerde oldukça yaygınlaşan gamze estetiği Miranda Kerr ve Brad Pitt gibi güzel gamzeli ünlülere benzemek isteyenleri harekete geçirdi
25.07.2017 Magazin
Rüya gibi bir gelin
Rüya gibi bir gelin Mayıs ayında nikah masasına oturan Avustralyalı model Miranda Kerr ve Snapchat kurucu ortaklarından Evan Spiegel’in düğün fotoğrafları aylar sonra ortaya çıktı
17.07.2017 Magazin
Miranda Kerr bakın nerede yakalandı?
Miranda Kerr bakın nerede yakalandı? Victoria's Secret'ın eski modeli Miranda Kerr, önceki gün Beverly Hills'te objektiflere takıldı.
6.07.2017 Magazin
Miranda Kerr işe geri döndü!
Miranda Kerr işe geri döndü! Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel ile geçtiğimiz ay evlenen Miranda Kerr, vakit kaybetmeden moda çekimlerine başladı.
15.06.2017 Magazin
Cameron Diaz'dan kötü haber!
Cameron Diaz'dan kötü haber! Magazin basınında uzak duran Cameron Diaz, setlere ara verip kendisini bulduğunu söyledi.
13.06.2017 Magazin
Okulum için çok başrol kaçırdım
Okulum için çok başrol kaçırdım Oyuncu ve model Tuba Melis Türk, her iki meslekte de iddialı. Türk, "Önümdeki beş yılımı dolu dolu en top şekilde geçireceğim. 10 yıldır bu piyasanın içindeyim. Her şeyi hazmederek bu noktaya geldim. Bu yüzden artık tamamım ve uçma zamanım geldi" diyor.
10.06.2017 Arşiv
Miranda Kerr ile Evan Spiegel evlendi!
Miranda Kerr ile Evan Spiegel evlendi! Dünyanın en ünlü Victoria’s Secret modellerinden Miranda Kerr ile Snapchat’in kurucusu Evan Spiegel aile arasında yapılan bir düğünle evlendi.
29.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Miranda Kerr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki miranda kerr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.