Türkiyeye Geldi

Türkiyeye Geldi

Son dakika Türkiyeye geldi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiyeye geldi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiyeye geldi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiyeye Geldi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiyeye geldi gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 türkiyeye geldi haberi bulunmuştur. Tüm türkiyeye geldi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye...
Aylardır Hollanda'da tedavi görüyordu! Son umut Türkiye... Aylarca Hollanda’da tedavisi gerçekleştirilemeyen, ötanazi teklif edildiği belirtilen 36 yaşındaki kanser hastası Funda Gök dün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans uçağıyla Türkiye’ye getirildi. Genç kızın babası Halil Gök, “Bize ‘iğne vuralım, öldürelim, acı çekmesin’ dediler. Çocuğum nefes alıyor, o nefesi Allah veriyor, Allah alır dedim. İkinci defa öldürelim dediler, elimiz kolumuz bağlandı. Uçağı gönderdiler, geldik, inşallah iyi olacak” dedi.
19.04.2022 Yaşam
İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret
İran'dan Türkiye'ye sürpriz ziyaret İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İshak Cihangiri Türkiye'ye geldi.
18.10.2017 Siyaset
Adriana Lima ve Metin Hara bu kez birlikte ABD'ye uçtu
Adriana Lima ve Metin Hara bu kez birlikte ABD'ye uçtu Dünyaca ünlü Victoria Secret modeli Adriana Lima bu kez ABDye bir süredir birlikte olduğu yazar Metin Hara ile birlikte gitti.
18.08.2017 Magazin
Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiyeye geldi
Dünya Şampiyonu Sofuoğlu Türkiyeye geldi DÜNYA Süpersport Şampiyonası'nda İspanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2016 Şampiyonası'nda şampiyonu olan ve toplamda 5'nci kez dünya şampiyonluğunu kazanan RedBull Sporcusu Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu ailesiyle birlikte yurda döndü.
17.10.2016 Motor Sporlari
Canlı bomba avcısı Türkiye’de
Canlı bomba avcısı Türkiye’de İngiliz devletinin yüzde 75 hisse sahibi olduğu RPSS şirketi, canlı bombayı 30 metreden tespit eden cihaz geliştirdi. Dünyada 5 yıldır kullanılan teknoloji Nano Sistem’le Türkiye’ye geldi
29.09.2021 Gündem
ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye'ye geldi
ABD Başkan Yardımcısı Biden Türkiye'ye geldi ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Türkiye'ye geldi. Biden'ı taşıyan uçak saat 21.15'de Atatürk Havalimanı'na indi
29.09.2021 Gündem
42 yıl sonra Türkiye'ye geldi, hasret gideriyor
42 yıl sonra Türkiye'ye geldi, hasret gideriyor Sağlık sorunları nedeniyle askerlik yapmadığı için tutuklanma endişesiyle 42 yıldır Türkiye'ye gelemeyen Ermeni asıllı Türk vatandaşı doktor Ara Abahuni, yıllar sonra geldiği İstanbul'da özlem gideriyor.
12.11.2015 Yaşam
‘Bir parçam Türk’
‘Bir parçam Türk’ Hollywood’un efsane ismi Steven Seagal, konser için Türkiye’ye geldi...
16.07.2014 Magazin
‘İsrail askerlerine one minute dedim’
‘İsrail askerlerine one minute dedim’ Filistinli cesur yürek tamimi Türkiye’de
29.09.2021 Gündem
Kimyasal henüz teyit edilmedi!
Kimyasal henüz teyit edilmedi! Ürdün ziyaretinin ardından Türkiye’ye geldi
29.09.2021 Gündem
Adalet Bakanlığı, Finlandiya'dan teröristlerin iadesini talep etti
Adalet Bakanlığı, Finlandiya'dan teröristlerin iadesini talep etti Adalet Bakanlığı, NATO Madrid Zirvesi'ndeki 'üçlü muhtıra' çerçevesinde Ankara'ya gelen Finlandiya heyetinden, terör örgütü mensuplarının iadesini talep etti.
25.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kimyasal silah' iddialarına sert tepki: Yargıda hesabını verecek bedelini ödeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kimyasal silah' iddialarına sert tepki: Yargıda hesabını verecek bedelini ödeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Mahalle Bizim, Gençlik Bizim' programında konuştu. Erdoğan 'TSK kimyasal silah kullandı' iddialarına sert tepki göstererek, "Yargıda hesabını verecekler, üzerlerine gidiyoruz, gideceğiz. Bunları meydanı boş bırakmak suretiyle istediğiniz gibi dolaşın diyemeyiz" dedi.
22.10.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz.
MHP lideri Bahçeli: Tarihimize ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen "2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net" temalı açık hava toplantıları kapsamında Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda konuşuyor. MHP lideri Bahçeli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sözlerine tepki gösterirken "Biz tarihimizi ideolojik gayelerle saldıranlara müsaade etmeyiz. Türk tarihi onların tarihi değildir" ifadelerini kullandı.
18.09.2022 Siyaset
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni...
Kritik NATO zirvesinde Türkiye istediğini aldı İsveç ve Finlandiya'ya vetosunu kaldırdı! İşte 11 maddelik mutabakat metni... İspanya'nın başkenti Madrid'de başlayan NATO Zirvesi’nde, İsveç ve Finlandiya’nın başvurusuna Türkiye’nin koyduğu veto aşıldı. İki ülke terörle mücadelede Türkiye ile tam dayanışma ve işbirliği ile silah ambargosu olmayacağı garantisi verdiler. Türkiye de iki ülkenin üyeliği önündeki engelleri kaldırdı.
29.06.2022 Dünya
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor. Dünyada sadece 5 tane olan dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninde, yaş çay alım fiyatları konusunda da müjde verdi. Erdoğan, "Bir müjdede İkizdere Çamlıhemşinli çay üreticilerine vermek istiyorum. 100 ton kapasiteye sahip 5 binin üzerinde üreticiye sahip çay fabrikalarının inşaatlarını projeleri var." dedi.
14.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Biz görevde olduğumuz sürece geri gönderemeyeceksiniz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, sığınmacı polemiği konusunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Biz bu görevde olduğumuz sürece bu kardeşlerimizi bu ülkeden geri gönderemeyeceksiniz. Bunu öğrenen, bunu bilen, bunu duyan Suriyeli, Afgan hepsi bir gönül huzuru içine giriyor." dedi.
11.05.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye, savaşla barış arasında da bir köprü
TBMM Başkanı Şentop: Türkiye, savaşla barış arasında da bir köprü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Rusyanın, Ukraynaya yönelik askeri harekatında öncelikle insani krizin durdurulmasının gerektiğini belirterek, Acil bir ateşkes daha sonrada kalıcı bir ateşkesin sağlanması, sonrada iki ülke arasında ve bölgemizde barışı tesis edecek, güçlendirecek adımlar atılması lazım. Bu konuda iki ülkeyle konuşabilen tek bir ülke var o da Türkiye. Çeşitli eleştirilerle Türkiyeye saldıranlar bugün Türkiyenin bu anlamda adım atabilecek tek ülke olduğunu gördüler. Türkiye, savaşla barış arasında da bir köprü" dedi.
18.03.2022 Gündem
Türkiye - BAE Yatırım Toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her türlü desteğe hazırız
Türkiye - BAE Yatırım Toplantısı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her türlü desteğe hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde iş insanları ve yatırımcılarla bir araya geldi. Erdoğan, "Liderlerin görevi, ticaretten savunmaya, turizmden ulaştırmaya kadar, zemini tesis etmektir. Ticaret bakanlığımız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız, diğer kurumlarımız, yatırım projelerinde sizlere her türlü desteği vermeye hazırdır." dedi.
15.02.2022 Siyaset
Türk Hava Yolları'nın 2020 raporu
Türk Hava Yolları'nın 2020 raporu Dünya Havacılık tarihinin en zorlu yıllarından biri olan 2020 yılında koronavirüs salgını nedeniyle uçuşlarını bir süre durduran Türk Hava Yolları (THY), yılın ikinci yarısı itibariyle kriz sonrası yaptığı yatırım ve güvenli seyahat standartları ile uluslararası anlamda en çok uçuş seferi düzenleyen şirketler arasında yer aldı.
31.12.2020 Ekonomi
"Allah ABD'deki acile düşürmesin"
"Allah ABD'deki acile düşürmesin" Evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen oyuncu Didem Uzel, ülkedeki sağlık sistemi için "Allah ABD'de acil servise düşürmesin" dedi. Oyuncu ve eşi yaşanan zorlukların ardından Türkiye'ye dönme kararı aldı.
25.08.2020 Magazin
Tarlada bulduğu 'gök taşını' satılığa çıkardı
Tarlada bulduğu 'gök taşını' satılığa çıkardı Çorum'un Alaca ilçesinde çiftçi Mutlu Yılmaz, geçen yıl Nisan ayında nohut ektiği sırada tarlasında bulduğu 68 kiloluk gök taşına gözü gibi bakıyor. Yılmaz, dünya literatürüne Gerdekkaya ismiyle giren Türkiyenin en büyük üçüncü gök taşını, değeri verildiğinde satmak istiyor.
29.05.2020 Yaşam
Karantinadan çıkan Nagihan: Ölüm korkusu başlayınca Türkiye'ye getirildik
Karantinadan çıkan Nagihan: Ölüm korkusu başlayınca Türkiye'ye getirildik İtalya'dan getirildikten sonra yerleştirildikleri yurttan, 14 günlük karantina sürelerinin tamamlanmasının ardından evlerine gönderilen 401 öğrenciden Nagihan Şahin (25), "İtalyada durumlar kötüyü gitmeye başlayınca endişelenmeye başladık. İtalyada büyük korkular yaşadık. Ölüm korkusu yaşamaya başlayınca da Türkiyeye getirildik" dedi.
11.04.2020 Gündem
Karantinadan kaçtıkları ihbarı ortalığı karıştırdı
Karantinadan kaçtıkları ihbarı ortalığı karıştırdı Düzce'de hastanede karantinadan kaçtıkları iddia edilen 2 kişi, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde araçları durdurularak yakalandı. Özel kıyafetli sağlık ekiplerince ambulansla hastaneye kaldırılan bu kişilerin, Düzce'de hastanede yapılan kontrollerinin ardından evlerine gönderildiği ortaya çıktı.
26.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiyeye Geldi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiyeye geldi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.