İsveç ve Finlandiya'ya NATO'dan net mesaj: Türkiye'yle uzlaşın...
İsveç ve Finlandiya'ya NATO'dan net mesaj: Türkiye'yle uzlaşın... İsveç ve Finlandiya^ya NATO'dan 'Türkiye'yle uzlaşın' mesajı geldi. NATO Parlamenter Asamblesi’nin Litvanya’daki genel kurulunda Avrupalı siyasiler, Türkiye’nin hassasiyetlerinin karşılanmasını isteyerek, İsveç ve Finlandiya’yı uzlaşmaya çağırdı. ABD ve İngiltere temsilcileri de Türkiye’nin lehine kulis yaptı.
2.06.2022 Dünya
İdlib'deki saldırıya peş peşe kınamalar!
İdlib'deki saldırıya peş peşe kınamalar! Fransa, İdlib'de gerginliği azaltma konusunda verdiği taahhütleri yerine getirmemesi nedeniyle Esed rejimini ve Rusya'yı kınadı. Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian: "Suriye'nin kuzeybatısında dün Türk güçlerine yönelik yapılan saldırının ardından (Mevlüt) Çavuşoğlu'na başsağlığı dileklerimi ilettim ve Fransa'nın Türkiye ile dayanışma içerisinde olduğunu söyledim" açıklamasını yaptı. Öte yandan İngiltere, İdlib'de Türk askerlerin şehit edilmesini kınadı.
28.02.2020 Dünya
Pakistan'dan anlamlı Türkiye mesajı
Pakistan'dan anlamlı Türkiye mesajı Türkiye, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerini anarken, Pakistan'dan Türkiye'ye anlamlı bir mesaj geldi. Pakistan askeri ile Türk askerini resimlerinin yer aldığı bir paylaşımda 'Biz kardeş olarak birleştik' ifadeleri kullanıldı..
29.09.2021 Gündem
Obama'dan Türkiye mesajı!
Obama'dan Türkiye mesajı! Obama, Suriye'nin Türkiye, Irak, Ürdün ve Lübnan gibi komşularına desteğin arttırılacağını söyledi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri