Türkiye Kayak Federasyonu

Türkiye Kayak Federasyonu

Son dakika Türkiye Kayak Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Kayak Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Kayak Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Kayak Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye kayak federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 türkiye kayak federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye kayak federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Kayakta milli sporcular FIS kampında
Kayakta milli sporcular FIS kampında Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Milli Takım sporcuları Ceren Reyhan Yıldırım ve Demirkan Hasırcı, Uluslararası Kayak Federasyonu'nun (FIS) düzenlediği antrenman kampına katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murat Dedeman kimdir ve nerelidir?
Murat Dedeman kimdir ve nerelidir? Murat Dedeman 68 yaşında hayatını kaybetmesinin ardından kariyeri ile araştırılan isim oldu. Dedeman Otellerinde önemli pozisyonlarda görev alan Murat Dedeman, holdingin yönetim kurulu başkanlığı görevinde bulunmuştur. İşte, Murat Dedeman hakkında merak edilen bazı bilgiler...
26.07.2019 Ekonomi
İş adamı Ayhan Bozkurt, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı
İş adamı Ayhan Bozkurt, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Demirören Holding ve Demirören Medya Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören’in eşi Reyhan Demirören'in babası, Kurt Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ayhan Bozkurt'un cenazesi, Ankara'da yapılan törenin ardından, Çamlıdere'de toprağa verildi.
24.07.2018 Gündem
Mustafa Ilıcalı'dan 2026 adaylığıyla ilgili açıklama
Mustafa Ilıcalı'dan 2026 adaylığıyla ilgili açıklama AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na adaylık sürecine ilişkin bilgi verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"2026 Kış Olimpiyatları'na adayız"
"2026 Kış Olimpiyatları'na adayız" Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Kış Olimpiyatlarıyla ilgili olumsuz eleştiri getirenlere tepki göstererek, " Türkiye'de 4 yıl önce kayak alanında dünya şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan söz etmek mümkün değildi. Türkiye, 2026 Kış olimpiyatlarına Türkiye adaydır. Pyeongchang'te yapılan yarışmada 51'inci sırada yer aldık" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erdoğan, 2018 Kış Olimpiyatları'na katılacak Türk sporcuları kabul  etti
Erdoğan, 2018 Kış Olimpiyatları'na katılacak Türk sporcuları kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore'nin Pyeongchang kentinde düzenlenecek 2018 Kış Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcularla bir araya geldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muratdağı'nda kar kalınlığı 60 santimi geçti
Muratdağı'nda kar kalınlığı 60 santimi geçti KÜTAHYA'nın Gediz ilçesindeki Muratdağı Termal Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 60 santimi aştı.
4.01.2018 Yaşam
Türkiye Kayak Federasyonu'ndan kavga açıklaması
Türkiye Kayak Federasyonu'ndan kavga açıklaması Türkiye Kayak Federasyonu, Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi'ndeki bir otelin pistinde düzenlenen yarışlar sırasında iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili açıklama yaptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli Takım seçmelerinde kavga! 2 yaralı
Milli Takım seçmelerinde kavga! 2 yaralı Son dakika haberine göre, Erzurum'da bir kayak merkezinde düzenlenen yarışlar sırasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın!
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın! Türkiye Kayak Federasyonu, acilen kapatılması için resmi yazı gönderen Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın uyarılarına rağmen Ilgaz Dağı’ndaki tesisi hâlâ açık tutuyor
6.12.2017 Yaşam
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın!
Ilgaz Dağı kayıyor tesisleri boşaltın! Türkiye Kayak Federasyonu, dağdaki toprak kaymasıyla ilgili önlem almak yerine tesisleri açık tutuyor. Tesisin acilen kapatılması için resmi yazı gönderen Gençlik ve Spor Bakanlığı, yaşanılabilecek olası bir facianın önüne geçmek istiyor.
29.09.2021 Gündem
İran'ı kızdıran karar! Türkiye yasağına uymadılar
İran'ı kızdıran karar! Türkiye yasağına uymadılar İran Dışişleri Bakanlığı ve Spor Bakanlığı’nın aldığı yasak kararına uymayan bazı İranlı sporcular hakkında inceleme başlatıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Madalyayı kaçırdı gözyaşı döktü
Madalyayı kaçırdı gözyaşı döktü Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017) kayakla atlamada Türkiye'nin tek temsilcisi milli sporcu Muhammet Ali Bedir, 4. olup madalya alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kayakta madalya geldi
Kayakta madalya geldi Palandöken'de yapılan organizasyonda Türk kayakçılar Özlem Çarıkçıoğlu ve Serdar Deniz gümüş, Ayşe Durlu ve Berkin Usta ise bronz madalya kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
17 yaşındaydı 17’nci duruşmada karar çıktı
17 yaşındaydı 17’nci duruşmada karar çıktı Erzurum’da antrenmanda tahta kar perdelere çarparak yaşamını yitiren Aslı Nemutlu’nun ölümü davasında Kayak Federasyonu eski Başkanı Özer Ayık ile Kayak İl temsilcisi Nevzat Bayraktar 2.5’ar yıl, pist sorumlusu ve antrenörler 1 yıl 8’er ay hapis cezası aldı.
26.10.2015 Yaşam
Aslı Nemutlu davasında karar çıktı
Aslı Nemutlu davasında karar çıktı Erzurum'un Konaklı Kayak Merkezi'nde 12 Ocak 2012 günü antrenman yaparken pist kenarındaki tahta kar perdelere çarparak 17 yaşında hayatını kaybeden Aslı Nemutlu'nun ölümü ile ilgili davada, karar çıktı...
29.09.2021 Gündem
Göçük için başkandan açıklama
Göçük için başkandan açıklama Cafer Nuroğlu, "Çökmenin olduğu yer tamamen pistin dışında, kulelere de 500 metre uzaklıkta"
10.11.2021 Diğer Sporlar
Samet Karta'dan tarihi başarı
Samet Karta'dan tarihi başarı Milli kayakçı Samet Karta, Türkiye tarihinde ilk kez ABD'de düzenlenen Kayakla Atlama FIS Cup yarışında birinci oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Athena’nın enerjisi çok yüksek
Athena’nın enerjisi çok yüksek Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) girişimleriyle İstanbul’da düzenlenen FIS Snowboard Dünya Kupası Big Air İstanbul’un finalinde sahne alan Athena, dillerden düşmeyen şarkılarıyla izleyenleri coşturdu...
21.12.2014 Magazin
Dünyanın en iyileri İstanbul'da
Dünyanın en iyileri İstanbul'da İTÜ Stadı'nda 20 Aralık Cumartesi günü yapılacak Snowboard Dünya şampiyonası'na dünyanın 1 numaraları katılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dünya Kupası biletleri satışta
Dünya Kupası biletleri satışta İstanbul'da düzenlenecek Snowboard Dünya Kupası'nın biletleri satışa çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
‘Heyelan olur’ diye uyardık, dinlemediler!
‘Heyelan olur’ diye uyardık, dinlemediler! Erzurum’da yaşanan facia, ‘Geliyorum’ demiş. Jeoloji Mühendisleri Odası, yetkilileri pistler yapılmadan heyelana karşı uyarmış. Ancak bu uyarı dikkate alınmamakla birlikte pistin yanına toprak kaymasını tetikleyen iki gölet yapılmış
29.09.2021 Gündem
Akut takımlarından büyük başarı
Akut takımlarından büyük başarı Akut Kar Sporları Takımları il birinciliği yarışlarında başarıdan başarıya koşuyor
21.01.2014 Arşiv
Engelli sporcumuz dünya şampiyonu!
Engelli sporcumuz dünya şampiyonu! Malatya’da, zihinsel engelli çocuklara hizmet veren özel bir spor kulübünde 2008’den bu yana kayak eğitimi alan 20 yaşındaki Kadir Telli, Özel Olimpiyatlar Kış Oyunları’nda dünya şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşıyor.
26.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Kayak Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye kayak federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.