Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte Kariyer Kapısı başvuru ekranı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) duyurdu! Uzman yardımcısı alacak. Yayımlanan ilana göre, TÜİK’e istatistik, iktisat, matematik, endüstri mühendisliği ile bilgisayar mühendisliği ve yazılım bölümlerinden mezun personel alımı yapılacak. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı şartları ve Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti ekranı!
12.12.2022 Personel Alımı
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
TÜİK KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4B sözleşmeli personel alacak. Başvurular 3-12 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜİK personel alımı başvuru şartları ne? İşte başvuru şartları!
3.08.2022 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 50 sözleşmeli personel alacak! 26 ilde anketör alınacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 50 sözleşmeli personel alacak! 26 ilde anketör alınacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere 50 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, KPSS (B grubu) KPSS P3 puanı dikkate alınarak yapılacak sıralama ve sözlü sınavla 26 ilde anketör alınacak. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK anketör alımı başvuru şartları!
1.06.2022 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) duyurdu! Türkiye İstatistik Kurumu Dijital Dönüşüm ve Projeler Daire Başkanlığı Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığı ve Yazılım Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı başvurusu detayları!
17.05.2022 Personel Alımı
TÜİK personel alımı 2020 | TÜİK 37 temizlik ve  3 güvenlik görevlisi alacak! Şartlar ve başvuru linki…
TÜİK personel alımı 2020 | TÜİK 37 temizlik ve 3 güvenlik görevlisi alacak! Şartlar ve başvuru linki… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı, merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 40 işçi alımı yapacak. TÜİK'in Resmî Gazete'de yayımlanan ilanına göre, kurum, 37 temizlik ve 3 güvenlik görevlisi (Silahsız) istihdam edecek.
30.11.2020 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alıyor! TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alıyor! TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), uzman olarak yetiştirilmek ve merkez teşkilatı birimlerinde görevlendirilmek üzere 50 uzman yardımcısı istihdam edecek. Peki, TÜİK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜİK personel alımı ilanı ve başvuru şartları...
25.08.2020 Personel Alımı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı! TÜİK personel alımı başvuruları nasıl yapılır?
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı! TÜİK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alıyor. Peki, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) personel alımı ilanı...
27.07.2020 Personel Alımı
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Sözleşmeli personel alıcak. Yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? Kariyer Kapısı iş başvuru ekranı!
19.12.2022 Personel Alımı
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı duyurdu! İletişim uzman yardımcısı alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Sınava başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Adayların, 35 yaşını doldurmamış, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iletişim fakülteleri ve mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.12.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İŞKUR sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan İŞKUR’un personel alımı ilanına göre, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü/uygulamalı sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 13 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR personel alımı şartları ve ilanın detayları…
17.09.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı 5 bin 546 personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! 5 bin 546 personel alınacak. İlana başvurular 21 Haziran’da sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı şartları ne? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı ilanı!
15.06.2022 Personel Alımı
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor
107 bin eleman alınacak! Net maaş 8 bin lira! İşsiz birçok kişiyi ilgilendiriyor İş arayan binlerce kişiyi ilgilendiriyor ilgilendiriyor! Net 8 bin lira maaşla 107 bin eleman aranıyor. İşsiz milyonları yakından ilgilendiriyor. İŞKUR’a, işverenlerden gelen eleman taleplerini incelediğimde de büyük çoğunluğunun ara eleman diye adlandırılan meslekler olduğu da görülüyor. Gazaltı kaynakçısı, torna tezgahı operatörü gibi imalat sanayinde en çok ihtiyaç duyulan, üniversitelerde okutulmayan, okutulsa da üzerinden şöyle geçilen ama asıl meslek liselerinde okutulan ve uzmanlaştırılan meslekler. İşte işverenler de bu işlere eleman arıyor. Durumu anlamak için hem uzmanlarla hem de sanayicilerle konuştum. İmalat sanayinde, ara eleman olarak aranan kişilere ödenen net maaş 7-8 bin liralardan başlıyor.
12.05.2022 Çalışma Hayatı
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi
Memur ve emekliye zam! Oran belli oldu! Yüzde 20! Hesaplara yatacak! Tarih verildi Memur ve emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Memur maaşları ve emekli ikramiyeleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur maaşlarına ve emekli ikramiyelerine gelecek olan zam oranı belli oldu. Emekli aylıkları ve memur maaşlarına gelecek zam ile ilgili tarih verildi. Yapılacak düzenlemeye bağlı olarak çalışma süresine göre değişmekle birlikte 3600 ek göstergenin ikramiye ve maaşlara yüzde 10 ile yüzde 20 oranında artış olarak yansıması bekleniyor. Örneğin, 6.854 lira alan ve ek göstergesi artırılan öğretmenin maaşı düzenleme sonrası 685 lira artacak. Aynı şekilde 9.710 lira maaş alan polis memurunun maaşı 971 lira yükselecek. Benzer durum ikramiyelerde de yaşanacak ve 17 bin ila 27 bin lira arasında artış getirecek. Çalışma yılına göre bu rakam 30 bin liraya kadar çıkabilecek. 25 yıllık bir hizmeti olan kamu görevlisinin ikramiyesinde 24-26 bin liraya yakın bir artış olacak. 25 yıl çalışıp 220 bin lira ikramiye alacak bir kamu görevlisinin, 3600 ek gösterge sonrası ikramiyesi 244 bin liraya çıkacak. 2008 öncesi memuriyete başlayanlarda 3600 ek göstergenin etkisi ise maaştan çok emekli ikramiyesi ve emekli maaşında görülecek, ikramiyeyi ve maaşı artıracak. 3600 ek gösterge emeklilerde ise aylık 700 lira ile 800 lira arasında bir artış yaratacak. 3000 ek gösterge üzerinden emekli olmuş bir öğretmenin ek göstergesi 3600’e çıktıktan sonra aylık 720 lira maaşından artış olacak. 3600 ek göstergenin bir avantajı daha var; o da istihdamı arttırmak. Birçok kamu çalışanı emeklilik için 3600 ek gösterge düzenlemesini bekliyor. Birçok kişi de kamuda istihdam için sırada bekliyor. Düzenleme yapıldıktan sonra emeklilik nedeniyle boşalan kadrolara yeni memur alımı yapılabilecek. İşte milyonlarca memur ve emekliyi ilgilendiren tüm detaylar...
7.04.2022 Memur
Kamu İhale Kurumu KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu İhale Kurumu KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kamu İhale Kurumu’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekiyor. Peki, Kamu İhale Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kamu İhale Kurumu personel alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 7 Şubat’ta sona erecek. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
26.01.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 17 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular 31 Ocak’ta başlıyor. Peki, İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sınavla müfettiş yardımcısı alacak! SGK duyurdu! 6 Aralık'ta başlıyor. KPSS ile Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) personel alınacak. SGK personel alımı ve sınava giriş ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, SGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? SGK müfettiş yardımcısı alımı sınav başvurusu şartları...
15.11.2021 Personel Alımı
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu uzman yardımcısı alacak!
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu uzman yardımcısı alacak! Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na personel alınacak! Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, sigortacılık uzman yardımcılığı için giriş sınavı yapılacak. Peki, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sigortacılık uzman yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları ne? İşte detaylar...
10.11.2021 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor!
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) uzman yardımcısı alıyor! Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) personel alıyor. BTK personel alımı ilanına göre, kuruma 30 bilişim uzman yardımcısı alınacak. BTK personel alımı için bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolara personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, BTK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu uzman yardımcısı alımı ilanı, başvuru şartları ve sınava ilişkin bilgiler...
10.01.2021 Personel Alımı
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) sürekli işçi alıyor!
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) sürekli işçi alıyor! Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB), Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla sürekli işçi alımı yapacak. Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞKUR internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki, TÜSEB işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TÜSEB işçi alımı başvuru şartları...
5.01.2021 Personel Alımı
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak…
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak… Kamu personel alımı yapılacak. 22 kamu kurumu 3 bin 500 personel alımı için ilana çıkarken, toplamda 100 bine yakın personel istihdam edilecek. Öğretmenden doktora, emniyet görevlisinden eczacıya, hemşireden din görevlisine, bekçiden madenciye kadar alım yapılacak. Kamu kurumları yeni ihtiyaca göre İŞKUR üzerinden KPSS 60, 70 taban puanı şartı ile KPSS şartsız olarak memur alımı yapacak.
1.01.2021 Personel Alımı
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları!
Kamuda iş fırsatı! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları! Devlete bağlı kamu kurumlarından istihdam hamlesi... Kamuya binlerce personel alınacak. Bakanlıklar bünyesinde istihdam edilecek memur, sözleşmeli personel ve işçi ilanları tek tek duyuruldu. İşte kamu personeli ilanları ve memur ve işçi alımı başvuru şartları...
8.12.2020 Personel Alımı
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 30 personel alacak! EPDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) sınavla 30 personel alacak. Personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Enerji Uzman Yardımcılığı giriş sınavı başvuru şartları!
2.11.2020 Personel Alımı