Türkiye İnşaat Sektörü

Türkiye İnşaat Sektörü

Son dakika Türkiye inşaat sektörü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye inşaat sektörü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye inşaat sektörü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye İnşaat Sektörü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye inşaat sektörü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.477 türkiye inşaat sektörü haberi bulunmuştur. Tüm türkiye inşaat sektörü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnşaat ve Konut Konferansına ziyaretçi akını
İnşaat ve Konut Konferansına ziyaretçi akını İnşaat ve Konut Konferansı, 500’ün üzerinde inşaat profesyonellerinin üst düzey katılımı ile gerçekleşti.
27.01.2016 Arşiv
İnşaat sektörünün kalbi burada atacak!
İnşaat sektörünün kalbi burada atacak! Milliyetemlak.com'un basın sponsoru olduğu 4. İnşaat ve Konut Konferansı yarın gerçekleşecek.
25.01.2016 Arşiv
4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım
4. İnşaat ve Konut Konferansı'na geri sayım İnşaat ve Konut Konferansı, 4. yılında tekrar kapılarını açacak.
21.01.2016 Arşiv
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor
4. İnşaat ve Konut Konferansı başlıyor İnşaat ve Konut Konferansı sektörün nabzını tutmak üzere 26 Ocak'ta gerçekleşecek.
6.01.2016 Arşiv
Sektör bu sene de büyüyecek
Sektör bu sene de büyüyecek Konut sektöründe bu yıl da artış olacak ve iş olanakları artacak
8.05.2015 Arşiv
Sektörün devleri 3. Konut Konferansı'nda buluştu
Sektörün devleri 3. Konut Konferansı'nda buluştu İnşaat ve Konut Konferansı gerçekleşti.
13.01.2015 Arşiv
İnşaat durursa sanayi de durur!
İnşaat durursa sanayi de durur! Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı.
14.11.2014 Arşiv
İnşaat Sektöründeki Gelişmeler Olumlu
İnşaat Sektöründeki Gelişmeler Olumlu Türkiye Müteahhitler Birliği’nin “Ekim 2013 Analiz Raporu açıklandı
8.11.2013 Arşiv
Sürdürülebilirlik Stratejileri Ne Kadar Benimsendi?
Sürdürülebilirlik Stratejileri Ne Kadar Benimsendi? İMSAD: İnşaat Sektöründe ‘Sürdürülebilirlik Farkındalığı” Değerlendirme Raporunu Açıkladı
22.11.2012 Arşiv
Evi yıkılana kredi!
Evi yıkılana kredi! Konutun büyüklüğüne göre vadeler şekillenecek, bankadan kredi alana faiz desteği verilecek
2.08.2012 Arşiv
İnşaat Sektörü Yumuşak İnişte
İnşaat Sektörü Yumuşak İnişte Ekonomideki yavaşlamaya paralel olarak yılın birinci çeyreğinde inşaat sektöründeki üretim artışı, hem bir önceki yılın aynı dönemine hem de 2011’in son çeyreğine kıyasla önemli ölçüde hız keserek yüzde 2,8 oldu.
30.07.2012 Arşiv
İnşaat Sektörü Yüzde 2,8 Büyüdü
İnşaat Sektörü Yüzde 2,8 Büyüdü GYODER 2012 1. Çeyrek Türkiye ve Dünya Gayrimenkul Sektör Raporu: Türkiye inşaat sektörü yüzde 2.8 oranında büyüdü
4.07.2012 Arşiv
İŞKUR tehlikeyi açıklayıp en fazla eleman aranan meslekleri sıraladı
İŞKUR tehlikeyi açıklayıp en fazla eleman aranan meslekleri sıraladı İŞKUR, yılın ilk çeyreğine ilişkin açık iş, yani işverenlerin ihtiyaç duyduğu işgücü verilerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde en fazla açık iş imalat sektöründe oldu. Sektörde 110 bin 468 eleman açığı varken, bunu 90 bini aşkın açık ile toptan ve perakende ticaret ve 25 bin 631 kişilik açık ile inşaat sektörü izledi. Tüm açık işlerin yüzde 68.5’ini bu üç sektör oluşturdu. Bu durumun, üretimdeki ara eleman krizini de gözler önüne serdiği belirtildi.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde
Konut satışları 8 yılın en düşük seviyesinde Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER)'in Ziraat GYO'nun katkılarıyla hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 4. Çeyrek Raporu’na göre, 2023 yılı dördüncü çeyrek konut satışları bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yaklaşık yüzde 23,9 oranında gerileme kaydederek son sekiz yılın en düşük seviyesine indi.
22.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı
Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS ISO sertifikalarını aldı Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinin inşaat projesini yürüten ve Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom’un iştiraki Akkuyu Nükleer A.Ş, uluslararası standartları teyit eden ISO sertifikalarını aldı.
13.03.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Adana'daki konut sektörü ile ilgili çarpıcı değerlendirme geldi
Adana'daki konut sektörü ile ilgili çarpıcı değerlendirme geldi Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Genel Başkan Yardımcısı Nihat Dizman, Adana’da günlerdir konut satılmadığını, sektörün ciddi bir duraklama dönemine girdiğini söyledi.
25.02.2024 Adana
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık
Ticaret Bakanı Bolat: İhracatımızı 256 milyar dolara yükselterek rekor kırdık Ticaret Bakanı Prof.Dr. Ömer Bolat, "2022 yılında yüzde 11.4 , 2023 yılında yüzde 5 buçuk, inşallah bu yıl da ilk 9 ayda yüzde 4.7 büyümeyi başarmış bir ülke olarak milli gelirimizi yılın ilk 9 ayı sonunda 1 trilyon 75 milyar dolara çıkarmayı ve kişi başı milli gelirimizi de 12 bin 500 dolara çıkarmayı başardık. İhracatımız 2023 yılında dünya ihracatında ve ithalatındaki gerilemeye rağmen Türkiye olarak yüzde 0, 64’lük bir artışla 256 milyar dolara ulaştırdık. Bu da cumhuriyet tarihinin rekoru olarak kayda geçti" dedi.
7.02.2024 Ekonomi
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme
Türk şirketlerden Ukrayna’da önemli görüşme E-ticaret platformu Trendyol, Ukrayna pazarına girmeye hazırlandığını duyurdu.
2.02.2024 Ekonomi
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli?
Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında? AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları nereli? Şahin Şerifoğulları AK Parti Elazığ Belediye Başkan adayı oldu. Şerifoğulları'nın adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Peki Şahin Şerifoğulları kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Ekonomiye güven aralıkta arttı! TÜİK rakamları açıkladı
Ekonomiye güven aralıkta arttı! TÜİK rakamları açıkladı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekonomik güven endeksinin aralık ayında aylık yüzde 1,1 artarak 96,4 olduğunu açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı İndirim yarışının yaşandığı yılın bu son dönemlerinde lojistik ve e-ticaret sektöründe depoda yükleme elemanından mühendis seviyesine kadar hemen her alanda kalifiye elemana ihtiyaç var. Ücretler de tavan yaptı. 1 milyon kişinin istihdam edildiği sektörde eleman açığı 200 bine dayandı.
20.12.2023 Ekonomi
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz
Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte yüzde 5,9 büyüdü! Bakan Şimşek: Sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz Türkiye İstatistik Kurumu, yılın 3. çeyreğine ilişkin Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarını açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Uyguladığımız öngörülebilir ve kurala dayalı politikalarımıza; enflasyon ve cari açıkta kalıcı düşüş ve makro-finansal istikrar sağlanıncaya kadar devam edeceğiz. Böylece sürdürülebilir yüksek büyümenin temelini güçlendireceğiz" dedi.
30.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye İnşaat Sektörü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye inşaat sektörü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.