Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde! Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler: Türkiye intikam aldı...
Filenin Sultanları, FIVB Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finalde! Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler: Türkiye intikam aldı... FIVB Dünya Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2. Tur F Grubu'nda Kanada'yı 3-0 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekibimiz setleri 25-22, 26-24 ve 28-26 kazandı. Ebrar Karakurt, 26 sayıyla maça damga vururken dünya basınının da gündemine girdi. Ebrar Karakurt için övgü dolu sözler kullanıldı.
6.10.2022 Voleybol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti'ye 'Turkuaz kart' verdi.
21.07.2022 Gündem
Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!
Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati! Voleybol Milletler Ligi maçları devam ediyor. Türkiye A Milli Kadın Volaybol Takımı serinin ikinci karşılaşmasını Çin ile oynayacak. Sporseverler, kadın voleybol takımımızın maçının ne zaman oynacağını merak ediyor. Peki, Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!
2.06.2022 Diğer Sporlar