Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!

Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!

Voleybol Milletler Ligi maçları devam ediyor. Türkiye A Milli Kadın Volaybol Takımı serinin ikinci karşılaşmasını Çin ile oynayacak. Sporseverler, kadın voleybol takımımızın maçının ne zaman oynacağını merak ediyor. Peki, Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!

Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!

Milletler Ligi maçları devam ediyor. Temsilcimiz, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Çin ile karşı karşıya geliyor. Kadın voleybol takımımızın Çin ile oynayacağı mücadelenin ne zaman oynanacağı merak ediliyor. Peki, Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye A Milli Kadın voleybol maçı günü ve saati!

TÜRKİYE ÇİN KADIN VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce sporseverin merakla beklediği Türkiye Çin Voleybol Milletler Ligi 2'nci maçı, 3 Haziran Cuma günü oynanacak. Ankara Spor Salonu'ndaki karşılaşma, Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak. Karşılaşma, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca, TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak.

Ankara'daki kalan maçlar şu şekilde:

Bulgaristan Türkiye: 4 Haziran Cumartesi

Türkiye Belçika: 5 Haziran Pazar