Türk Hackerlar

Türk Hackerlar

Son dakika Türk hackerlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk hackerlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk hackerlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Hackerlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk hackerlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 türk hackerlar haberi bulunmuştur. Tüm türk hackerlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk hackerlar, Ermenistan bankasının sitesini erişime kapattı
Türk hackerlar, Ermenistan bankasının sitesini erişime kapattı Azerbaycan-Ermenistan hattında sıcak çatışmalar devam ederken, Türk hackerlar, Ermenistan'a gönderilen yardımların toplandığı iddia edilen bankanın resmi web sitesini erişime kapattı.
30.09.2020 Gündem
Türk hackerlar Yunanistan'ı hackledi!
Türk hackerlar Yunanistan'ı hackledi! Türk hackerlar son dönemde Yunanistan ile yaşanan gerginlik sonrası komşunun stratejik kurumlarına ait web sayfalarını hackledi. Türk hackerların saldırısı Yunan medyasında geniş yankı uyandırdı.
18.01.2020 Gündem
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi!
Türk hackerlar devlet sitelerine siber saldırı düzenledi! Türk bilgisayar korsanları, Mısır'daki bazı devlet kurumlarının sitelerini hackleyerek, 17 Haziran'da mahkeme salonunda hayatını kaybeden Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin fotoğrafını paylaştı.
27.06.2019 Dünya
Ibrahimovic'in hesabından Türk bayraklı paylaşımlar
Ibrahimovic'in hesabından Türk bayraklı paylaşımlar Los Angeles Galaxy forması giyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Instagram hesabından Türk bayraklı dağ görselleri paylaştı.
26.11.2018 Futbol
Türk hackerlar Mısır resmi haber ajansının sitesini hackledi
Türk hackerlar Mısır resmi haber ajansının sitesini hackledi Türk hackerlar Mısır resmi haber ajansının (MENA) sitesini hackleyerek, hakkında geçen hafta idam cezası verilen şehit Esma’nın babası Muhammed el-Biltaci’nin fotoğrafını paylaştı
11.09.2018 Dünya
Türk hackerlardan Suudi Prens'e büyük şok!
Türk hackerlardan Suudi Prens'e büyük şok! Türk hackerlar Suudi Prens Al Waleed bin Talal'ın holding şirketlerinin internet sitesine siber saldırı düzenledi.
30.03.2018 Dünya
PKK'nın sitelerine Türk hackerlardan darbe!
PKK'nın sitelerine Türk hackerlardan darbe! Türk hackerlar son zamanlarda düzenlenen en büyük hacker operasyonuyla bölücü terör örgütü PKK yanlısı siteleri ve sosyal medya hesaplarını hackleyerek, PKK yanlısı sitelerin adeta sanal alemde köklerini kazıdı.
5.01.2018 Gündem
Türk hackerlardan İsrail'e siber saldırı!
Türk hackerlardan İsrail'e siber saldırı! Kendilerini "Cyber-Warrior Akıncılar" olarak isimlendiren Türk hacker grubu, İsrailli haber ajansı "Times of Israel"in web sitesine siber saldırı düzenledi
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlardan Myanmar hükümetine şok!
Türk hackerlardan Myanmar hükümetine şok! Myanmar Hükümeti Türk hackerların saldırısı sonrası büyük şok yaşadı.
29.09.2021 Gündem
Apple yalanladı, Türk hackerlar kanıtladı
Apple yalanladı, Türk hackerlar kanıtladı Apple, bir Türk hacker grubunun 200 milyonu aşkın iCloud hesabını ele geçirdiğine dair iddiayı yalanladı. Ancak Türk hackerlar bu kez Amerikan medyasına ellerindeki şifrelerden gönderdi. ABD’li gazeteciler şifrelerin gerçek olduğunu açıkladı
24.03.2017 Dünya
İsrail televizyonlarını ele geçiren Türk hackerlar ezan yayınladı!
İsrail televizyonlarını ele geçiren Türk hackerlar ezan yayınladı! İsrail'in ezanın hoparlörle okunmasını yasaklamayı öngören yasa tasarısını protesto eden Türk hackerler İsrail'e ait 3 haber kanalını ele geçirdi.
13.03.2017 Haber
Türk hackerlar Avusturya parlamentosunun sitesine saldırdı
Türk hackerlar Avusturya parlamentosunun sitesine saldırdı Avusturya parlamentosu sözcüsü Susanna Enk, parlamentonun internet sitesinin Türk hackerların saldırısına uğradığını açıkladı. 'Aslan Neferler Tim' adlı hacker grubu saldırıyı üstlendi.
17.06.2021 Dünya
Türk hacker'lardan Avusturya'ya 'ambargo'
Türk hacker'lardan Avusturya'ya 'ambargo' Türk hackerlar, Türkiye’ye silah ambargosu koyma kararı alan Avusturya’nın Dışişleri Bakanlığı internet sitesine siber saldırı gerçekleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlar Mossad’ın internet sitesini çökertti!
Türk hackerlar Mossad’ın internet sitesini çökertti! Türk hacker grubu Aslan Neferler Tim, İsrail istihbarat servisi Mossad’ın resmi internet sitesini çökertti
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlar AP'yi hedef aldı
Türk hackerlar AP'yi hedef aldı Türk Hacker grubu Aslan Neferler Tim, Avrupa Parlamentosu'nun internet sitesini çökertti.
17.06.2021 Dünya
Türk hackerlar Avrupa Parlamentosunu hedef aldı
Türk hackerlar Avrupa Parlamentosunu hedef aldı Türk hackerlar, Avrupa Parlamentosunun internet sitesini çökertti
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlar Adil Öksüz için özel uzman ekip kurdu
Türk hackerlar Adil Öksüz için özel uzman ekip kurdu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 'Hava Kuvvetleri imamı' olan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karışan Adil Öksüz'ün yakalanması için Türk hackerlar da devreye girdi.
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlar Irak Merkez Bankası’nın sitesini çökertti
Türk hackerlar Irak Merkez Bankası’nın sitesini çökertti Irak Başbakanı Haydar El-İbadi’nin Türkiye ile ilgili sözlerinin ardından Türk hackerler, Irak Merkez Bankası’nın internet sitesini çökertti.
29.09.2021 Gündem
Türk Hackerlar, Türkiye’nin kredi notunu düşüren Moodys’i hedef aldı
Türk Hackerlar, Türkiye’nin kredi notunu düşüren Moodys’i hedef aldı Türk hackerler, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's’in internet sitesini hedef aldı. Aslan Neferler Tim Türkiye'nin kredi notunu yatırım yapılabilir seviyenin altına indiren Moody’s’in internet sitesini çökertti.
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlerdan Ermenistan'a kötü sürpriz
Türk hackerlerdan Ermenistan'a kötü sürpriz Ermenistan Enerji Bakanlığı ve Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'nin internet siteleri, bir Türk hacker grubu tarafından hacklendi
29.09.2021 Gündem
YouTube 6 saniyelik yeni reklamlara bu ay başlıyor
YouTube 6 saniyelik yeni reklamlara bu ay başlıyor Youtube, “reklamı atla” düğmesi olmadan çalışacak ve sonuna kadar seyredilmesi zorunlu olacak yeni bir reklam formatını yayına alıyor...
5.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin en beğenilen bilişim şirketi Microsoft
Türkiye'nin en beğenilen bilişim şirketi Microsoft Microsoft, Capital dergisinin düzenlediği ‘Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri 2015’ araştırması kapsamında “En Beğenilen Bilişim Şirketi” oldu...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Türk Hackerlar Katar Bankasını Hackledi
Türk Hackerlar Katar Bankasını Hackledi Türk hackerlar Orta Doğu’nun en büyük bankalarından birini hackledi...
3.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Türk hackerlarından Ermenistan'a büyük şok
Türk hackerlarından Ermenistan'a büyük şok Turan Ordusu adlı Turki cumhuriyetlerden oluşan hacker grubu Ermenistan'a siber saldırı düzenledi.
29.09.2021 Gündem
Türk hackerlardan Ermenistan'a şok!
Türk hackerlardan Ermenistan'a şok! "Aslan Neferler Tim" adlı Türk hacker grubu başta Ermenistan Genelkurmay Başkanlığı, Enerji Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve savcılık sitelerine siber saldırı yaparak erişime kapattı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Hackerlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk hackerlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.