Türk Akımı

Türk Akımı

Son dakika türk akımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk akımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk akımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Akımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk akımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 türk akımı haberi bulunmuştur. Tüm türk akımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Zamsız bir kış mümkün
Enerji fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Zamsız bir kış mümkün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı canlı yayında enerji fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Zamsız bir kış mümkün. Bu kış enerji fiyatlarında herhangi bir artış öngörmüyoruz." ifadelerini kullandı.
2.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Putin: Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz
Putin: Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Akım doğalgaz boru hatlarında meydana gelen sızıntıların ardından iletilemeyen gazın Türk Akım boru hattı üzerinden iletilebileceğini söyleyerek, "Tabi ki ortaklarımız da bunu isterlerse Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz" dedi.
12.10.2022 Dünya
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Yerli doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Bakan Dönmez duyurdu
Yerli doğal gaz ile ilgili yeni gelişme! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2023 yılının ilk çeyreğinde Karadeniz Gaz Sahası'ndaki doğal gazı vatandaşlara ulaştıracaklarını belirterek, "Karadeniz Gaz Sahası'ndaki üretimi kontrol edecek olan kablo gemisi İstanbul Boğazı'na geldi. İnşallah birkaç gün sonra o kabloyu denizin tabanına yerleştirecek olan gemiyi Filyos'a göndereceğiz. Boruları nasıl çekmeye devam ediyorsak, kabloları da bitireceğiz. Adım adım ilerliyoruz" dedi.
30.09.2022 Ekonomi
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat...
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat... Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin bugünkü köşesinde Türkiye'nin enerjide yaptığı büyük meydan okumayı yazdı. Zafer Şahin, Putin boşuna “Avrupa, Rusya’dan kesintisiz doğal gaz akışı dolayısıyla Türkiye’ye minnettar olmalı” demiyor, notuyla Türkiye'nin enerjide küresel bir güç olduğunun altını çizdi
12.08.2022 Gündem
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak
Özhaseki: Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, düzenlenen 2021 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, 2022’nin Kayseri’de daha fazla hizmetin sunulacağı bir yıl olacağını söyleyerek, ““Hızlı tren sözleşmesi haftaya imzalanacak” dedi.
2.01.2022 Siyaset
Doğal gaz keşfi! Flaş açıklama! 2027 yılında...
Doğal gaz keşfi! Flaş açıklama! 2027 yılında... Doğal gaz keşfi ile ilgili flaş açıklama! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz’de keşfedilen doğal gaz rezervinin, 2027 yılında en yüksek üretim kapasitesine ulaştığında, Türkiye’nin yıllık iç ihtiyacının yaklaşık üçte birini karşılar hale geleceğini söyledi.
27.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memur zammı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dün imzalanan kamu çalışanlarına yönelik toplu sözleşmenin ülkemize ve kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek bakanımızı, gerek bu noktada Memur-Sen tarafını, tüm işçi ve memur kesimini, 2022-2023 yılları için memur maaşlarındaki artış oranı ortalama yüzde 31,2 ve miktar olarak 1352 lira olarak gerçekleşmiştir. En düşük memur maaşı 4 bin 348 liradan 5 bin 700 liraya yükselmiştir." dedi.
24.08.2021 Siyaset
Mevlüt Çavuşoğlu ile Sergey  Lavrov görüşmesinde 'Kanal İstanbul' mesajı
Mevlüt Çavuşoğlu ile Sergey Lavrov görüşmesinde 'Kanal İstanbul' mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu ve Lavrov'dan peş peşe Kanal İstanbul açıklamalar yapıldı
30.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çok çekiyor. CHP zihniyeti mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar şu kadar para nerede? O kadar paranın hepsi Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Ve şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı" dedi. TBMM’de '100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi'nde konuşma yapan Erdoğan, 'Nasıl 100 yıl önce Sevr’i yırtıp atmışsak; bugün de FETÖ, DEAŞ, PKK gibi taşeronlar aracılığıyla ülkemize dayatılmaya çalışılan modern Sevrleri yırtıp atıyoruz' dedi.
10.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş ateşkes açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'deki ateşkesle ilgili "Rejimin olası ihlal ve saldırılarına karşı her an teyakkuz halinde olacağız. Bir yerde çatlak olursa hemen müdahale edeceğiz." dedi.
6.03.2020 Gündem
Türk ve Rus heyeti Libya gündemiyle toplandı
Türk ve Rus heyeti Libya gündemiyle toplandı Libya’da ateşkes anlaşmasının imzalanması için Moskova’da yapılacak olan görüşmeler öncesinde arabuluculuk görevini üstlenen Türk ve Rus heyetleri toplantıya başladı.
13.01.2020 Siyaset
Türk Akımı nedir? Türk Akımı nasıl bir proje? Türk Akımı projesi nerelerden geçiyor?
Türk Akımı nedir? Türk Akımı nasıl bir proje? Türk Akımı projesi nerelerden geçiyor? Türk Akımı'nda vanalar açılıyor. Proje, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle hizmete girecek. Bu gelişmenin ardından Türk Akımı nedir? Türk Akımı nerelerden geçiyor? Türk Akımı nasıl bir proje? soruları çok merak ediliyor. İşte detaylar…
8.01.2020 Gündem
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı!
Tarihi gün! TürkAkım'da vanalar açıldı! Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya nakledecek TürkAkım'da vanalar açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı açıklamada; "Doğu Akdeniz'de, ülkemizin dışlandığı hiçbir projenin ekonomik, hukuki, diplomatik bakımdan hayata geçme şansı yoktur" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile İran arasında yaşanan gerilime ilişkin; "Hiç kimsenin sadece kendi çıkarları uğruna Irak başta olmak üzere tüm bölgeyi yeni bir ateş çemberine atmaya hakkı yoktur." açıklamasında bulundu.
8.01.2020 Gündem
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Beştepe'deki kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklamalarda bulundu.
7.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısında konuştu. Kalın, "İdlib'te rejim ihlallerinin arttığını görüyoruz. Rusya tarafına sert bir mesaj gönderdik." derken, "Saldırıların bir an önce durmasını, bunun yeni bir ateşkesle hayata geçirilmesini bekliyoruz. Rus tarafından da temel beklentimiz bu." ifadelerini kullandı.
24.12.2019 Siyaset
Putin'den Libya ve Türkiye açıklaması!
Putin'den Libya ve Türkiye açıklaması! Rusya Devlet Başkanı Putin, "Libya konusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sürekli konuşuyoruz. Türk heyeti ile Libya konusunu önümüzdeki günlerde Moskova'da görüşeceğim" dedi.
19.12.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT Özel'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir sondaj gemisi daha alacağız. Sadece Akdeniz'de değil, Karadeniz'de hatta uluslararası sularda da bu çalışmaları sürdüreceğiz." dedi.
9.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı? Londra'daki dörtlü zirvenin perde arkasını anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma ve Doğu Akdeniz'deki son durumun gündeme geldiğini söyledi. Erdoğan, "Dörtlü Zirve’de de Fransa ve Almanya da bu konunun üzerinde durdu. Biz gerekli açıklamaları yapınca da gene tabi Fransa maalesef bu işte hala rahatsızlığını devam ettiriyor. Ondan sonra dedim ki “Sen niye bunun üzerinde bu kadar duruyorsun? Burada senin bir hakkın var mı? Buranın garantör ülkesi Türkiye’dir, garantör ülkesi Yunanistan’dır, İngiltere’dir. Peki sen nereden buraya giriyorsun? Biz garantör ülke olma hakkımızı burada kullanıyoruz. Orada bizim soydaşlarımız var ve soydaşlarımızdan tarafız" ifadelerini kullandı.
5.12.2019 Siyaset
Rusya ve Çin arasında ilk! Dünyanın en büyüğü açıldı
Rusya ve Çin arasında ilk! Dünyanın en büyüğü açıldı Rusya ve Çin arasındaki ilk doğalgaz boru hattı, Putin ve Şi tarafından video bağlantısıyla devreye sokuldu. Hat, Rusya ve Çin arasındaki stratejik işbirliği açısından bir dönüm noktası olarak görülüyor.
2.12.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan 'Kanal İstanbul' mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kanal İstanbul'a kazmayı vurduğumuz zaman, dünyada denizcilik ve ulaşım bakımından tarih değişecek, dönüm noktası olacak" dedi.
1.12.2019 Siyaset
Bakan Dönmez: Türk Akım projesi bu yıl sonuna kadar tamamlanacak
Bakan Dönmez: Türk Akım projesi bu yıl sonuna kadar tamamlanacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus doğal gazını Türkiye'ye ulaştıracak Türk Akım Doğal Gaz Boru Hattı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, "İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl sonuna kadar projeyi bitirmiş olacağız" dedi.
16.11.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması ABD ziyaretine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "F-35 konusunda görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm." ifadelerini kullandı.
14.11.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türk Akımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk akımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.