Turgay Kıran

Turgay Kıran

Son dakika Turgay Kıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turgay Kıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turgay Kıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turgay Kıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turgay kıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 turgay kıran haberi bulunmuştur. Tüm turgay kıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi
İşte Dursun Özbek'in yeni yönetimi Başkan Dursun Özbek ekibinde büyük değişime gidecek. Muhalefette heyecan yaratan isim ise Burak Elmas!..
22.12.2017 Galatasaray
O isim adaylıktan çekildi! Özbek'e karşı...
O isim adaylıktan çekildi! Özbek'e karşı... Turgay Kıran, Galatasaray Kulübü başkan adaylığından çekildi! Kıran, Özbek'in karşısında yer alacak adayı destekleyeceğini açıkladı.
21.12.2017 Galatasaray
Ünal Aysal: Başkan adayı değilim
Ünal Aysal: Başkan adayı değilim Galatasaray başkan adayı olup olmayacağı büyük bir merak konusu olan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı taraftarların ve spor kamuoyunun beklentisine cevap verdi; "Aday olmayacağım"
20.12.2017 Galatasaray
Eski Galatasaray yöneticisi Turgay Kıran, şirketinin iflasını istedi
Eski Galatasaray yöneticisi Turgay Kıran, şirketinin iflasını istedi Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Turgay Kıran, ortağı oldu bir şirketin iflası için mahkemeye başvurdu. Kıran, iş insanı Deniz Anapa ile ortak oldukları Akder Turistik Tesisler İşletmecilik ve Gıda Sanayi AŞ için mahkemeye başvuruda bulundu. Otel ve restoran işletmeciliği yapan şirket, mahkemenin iflas kararı ile birlikte tasfiye edilecek.
29.11.2017 Galatasaray
Galatasaray'da erken seçim sesleri!
Galatasaray'da erken seçim sesleri! Erken seçim için başlatılan imza kampanyasına özellikle ‘liseliler’den büyük destek geldi.
13.05.2017 Galatasaray
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele Televizyon, sanat ve iş dünyasının saygın isimleri, Türkiye genelindeki otistik ve down sendromlu çocukların yararına düzenlenen ‘Çevre Ve Doğa İçin Çocuklarla El Ele Bahar Defilesi’ için podyuma çıktı.
3.05.2017 Magazin
UEFA'dan gelecek cezadan kurtulamayacaklar!
UEFA'dan gelecek cezadan kurtulamayacaklar! Galatasaray'daki kötü sonuçların ardından camiada istifa sesleri yükselirken, eski yönetici ve başkan adayı Turgay Kıran, sarı kırmızılı kulübün geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı. UEFA'dan ceza geleceğini belirten Kıran, Dursun Özbek'in bir an evvel istifa etmesi gerektiğini dile getirdi.
12.04.2017 Galatasaray
Tuğba Ünal'dan yeni kitap: Öyküm Sensin
Tuğba Ünal'dan yeni kitap: Öyküm Sensin Tuğba Ünal, deneme tarzında 'Öyküm Sensin' kitabının tanıtımını La Maison Otel Çırağan’da yaptı.
23.02.2017 Kültür Sanat
Emre Altuğ iş dünyasında da iddialı
Emre Altuğ iş dünyasında da iddialı Turizm dünyasının ayrılmaz duayenleri Turgay Kıran ve Deniz Anapa, yine turizmci dostlarından FHS ve Gezgin Damaklar markalarının yaratıcısı Ferzan Kırhan ve ünlü Sanatçı Emre Altuğ ile elele verip Alaçatı'ya yeni bir soluk getirdi...
5.08.2016 Magazin
‘G.Saray erken seçime gitmeli’
‘G.Saray erken seçime gitmeli’ Galatasaray'ın eski yöneticilerinden ve son seçimde başkan adaylarından Turgay Kıran, Olağanüstü Genel Kurul'u işaret ederek Galatasaray'a erken seçim gerektiğini ifade etti. Öte yandan adaylık konusunda ise artık aday olmayacağının altını çizdi.
28.02.2016 Galatasaray
Galatasaray'da deprem!
Galatasaray'da deprem! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in, ligde ve Avrupa’da yaşanan hüsranın ardından gelen yoğun taraftar tepkisi üzerine, Mart ayında yapılacak mali genel gurulda, erken seçim kararı almaya hazırlandığı ortaya çıktı.
27.02.2016 Galatasaray
'G.Saray'ın varlığı tehlikede'
'G.Saray'ın varlığı tehlikede' UEFA'nın, Galatasaray'ı 2015-2016 sezonunda finansal fair play kurallarını yerine getiremediği gerekçesiyle Finansal Kontrol Kurulu (CFCB) Yargı Komisyonuna sevk etmesi, camiada yankı buldu.
19.01.2016 Galatasaray
Zaccherino-Terim buluşması
Zaccherino-Terim buluşması Spor Türkiye Medya’nın bu yıl 14. kez düzenlenen X Body Türkiye Spor Adamları Ödülleri töreninde çok özel iki konuk bir araya geliyor.
16.12.2015 Futbol
Dünya devleri İstanbul’a geliyor
Dünya devleri İstanbul’a geliyor Spor Türkiye Medya’nın bu yıl 14. kez düzenlenen X Body Türkiye Spor Adamları Ödülleri törenine Türkiye devlerinin yanı sıra Avrupa’nın yıldız isimleri de konuk olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
G.Saray'dan Hamzaoğlu geçti!
G.Saray'dan Hamzaoğlu geçti! Galatasaray Kulübü'nün beklenmedik şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 352 güne üç kupa sığdırmasına rağmen bu sezonun devre arasını dahi göremeden gönderildi.
19.11.2015 Galatasaray
Bomba iddia: İstifası cebinde!
Bomba iddia: İstifası cebinde! G.Saray'da başkan Dursun Özbek, bugün ve yarın camianın ileri gelenleriyle bir araya gelecek.
5.09.2015 Galatasaray
'G.Saray'ın imajı yerle bir ediliyor'
'G.Saray'ın imajı yerle bir ediliyor' Galatasaray'ın, yeni transferi Kevin Grosskreutz'a, lisans çıkaramamasına tepkiler sürüyor.
3.09.2015 Galatasaray
Beşiktaş'tan Ramos'a teklif
Beşiktaş'tan Ramos'a teklif Beşiktaş, İspanyol teknik adam Juande Ramos'a teklif yaptı.
3.06.2015 Beşiktaş
‘Ben kazandım  G.Saray’a da kazandıracağım’
‘Ben kazandım G.Saray’a da kazandıracağım’ Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
23.05.2015 Galatasaray
Dursun Özbek kimdir?
Dursun Özbek kimdir? Dursun Özbek kimdir? Hayatı, geçmişi, Galatasaray'daki görevleri...
23.05.2015 Süper Lig
Dursun Özbek farkı
Dursun Özbek farkı Sarı-kırmızılı kulüpte dün yapılan seçimde Dursun Özbek, rakiplerini geride bırakıp G.SARAY’IN 36. başkanI olDU
23.05.2015 Galatasaray
Aslan sandık başında
Aslan sandık başında Galatasaray Kulübü, bugün 36. başkanını seçecek.
22.05.2015 Galatasaray
Turgay Kıran listesini tanıttı
Turgay Kıran listesini tanıttı Galatasaray Kulübü'nün 23 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran, yönetim kurulu aday listesini tanıttı.
20.05.2015 Galatasaray
'Şen ola G.Saray'
'Şen ola G.Saray' Başkan Duygun Yarsuvat Divan Kurulu Toplantısı’nda şu sözlerle veda etti:
13.05.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Turgay Kıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turgay kıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.