Gazete Vatan Logo
Futbol Zaccherino-Terim buluşması

Zaccherino-Terim buluşması

Spor Türkiye Medya’nın bu yıl 14. kez düzenlenen X Body Türkiye Spor Adamları Ödülleri töreninde çok özel iki konuk bir araya geliyor.

Zaccherino-Terim buluşması

Bu yıl 14. X Body Marka Sponsorluğunda gerçekleşecek olan gala gecesine Avrupa’nın önemli spor adamlarının da katılması organizasyonu daha güçlü kılıyor.

İtalya’nın dünyaca ünlü Teknik Direktörü Alberto Zaccherino gala gecesine katılırken İtalya’da büyük rekabet yaşayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile buluşması yıllar sonra yine büyük dikkat çekecek.

Terim, Zaacherino'nun kabusu olmuştu

Fatih Terim hem Galatasaray'ın başındayken hem de Fiorentina'yı çalıştırırken, Milan'ın hocalığını yapan Alberto Zaccherino ile beş kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 1'ini kaybeden Terim 3'ünü kazandı. Bir kez de ikili puanları bölüştü.

Terim, Zaccherino'nun ekibini Şampiyonlar Ligi'nde saf dışı bırakmış ve Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanan yolu açmış, İtalya'da ise Federasyon Kupası'nda saf dışı bırakmıştı.

Bu önemli buluşma gala gecesine farklı bir renk katacak.

Organizasyon Komitesi Başkanlığını Turgay Kıran ve Organizasyon Kurucu Başkanlığını Nedim Delibaş’ın yaptığı organizasyon Yurt dışı ve Türk spor,iş,sanat,basın ve televizyon dünyasının seçkin isimlerinin katılımı ile 21 Aralık 2015 Pazartesi Akşamı saat 19:30’da Harbiye Hilton Convention Center’de yapılacak

Haberin Devamı