Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘Ben kazandım G.Saray’a da kazandıracağım’

‘Ben kazandım G.Saray’a da kazandıracağım’

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Dursun Özbek, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

‘Ben kazandım  G.Saray’a da kazandıracağım’

“Ben amacıma ulaştım. G.Saray’ı amacına ulaştırma eksiğim kaldı. Yeni değil yine G.Saray, daima G.Saray. Seçim bitti artık maça kilitlenelim.”

SEÇİM zaferi sonrasında Dursun Özbek, kürsüye çıkarken tüm ekibini de yanına davet etti... Yönetim kurulu ve diğer kurullardaki çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Özbek, şunları söyledi:

“G.Saray gibi çok kıymetli bir emaneti 3 yıl boyunca bize emanet ettiği için tüm üyelere teşekkür ediyorum. Bu ehliyete mazhar olmak önemliydi. Bu emaneti önümüzdeki dönemlere taşımak adına var gücümüzle çalışacağız.

ÖZEL bir teşekkürü de 7 ay birlikte çalıştığım, hep önümü açan Duygun ağabeyime gönderiyorum. G.Saray’ın etiklerine yakışın bir seçimdi. Bir teşekkür de eşime... Beni hep motive etti, hep arkamda oldu destekledi.

G.SARAY’DA kazanmak esas. Seçime girerken kazanma arzusu ile girdim, G.Saray’a kazandırma arzusu ile girdim. Amacıma ulaştım. G.Saray’ı amacına ulaştırma eksiğim kaldı.

Ben ve ekibim var gücümüzle çalışacağız. Yeni değil yine G.Saray, daima G.Saray. Seçim bitti artık maça kilitlendik. Sportif başarı önemli.”

Haberin Devamı