Tuncay Şanlı

Tuncay Şanlı

Son dakika Tuncay Şanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuncay Şanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuncay Şanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuncay Şanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuncay şanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 868 tuncay şanlı haberi bulunmuştur. Tüm tuncay şanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Tuncay Şanlı'dan İsmail Kartal'a transfer telefonu! Fenerbahçe'nin yıldızı yuvadan uçuyor
Tuncay Şanlı'dan İsmail Kartal'a transfer telefonu! Fenerbahçe'nin yıldızı yuvadan uçuyor Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Sakaryaspor, devre arasında takıma takviye yapmanın planlarını yapıyor. Teknik Direktör Tuncay Şanlı, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile görüşerek genç oyuncuyu istediklerini açıkladı. İşte detaylar...
10.01.2024 Fenerbahçe
Tuncay Şanlı görüştükleri Fenerbahçeli oyuncuyu açıkladı
Tuncay Şanlı görüştükleri Fenerbahçeli oyuncuyu açıkladı Süper Lig'i hedefleyen Sakaryaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Tuncay Şanlı, Fenerbahçeli oyuncuyla görüştüklerini açıkladı.
5.01.2024 Fenerbahçe
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var!
Tuncay Şanlı'nın ultra lüks villası hayran bıraktı! Giyinme odasında jakuzi var! Ünlülerin yaşadığı evler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Berdan Mardini Kanal D ekranlarında Evrim Akın'ın sunduğu "Evrim Akın İle Ev Gezmesi" programının bu haftaki konuğuydu. Mardini'nin evini görenler büyülendi. İşte ünlü isimlerin lüks evleri...
13.09.2023 Magazin
Fenerbahçe camiası Tuncay Şanlı'nın Jorge Jesus istihbaratını konuşuyor! 'Samandıra'da ipler koptu...'
Fenerbahçe camiası Tuncay Şanlı'nın Jorge Jesus istihbaratını konuşuyor! 'Samandıra'da ipler koptu...' 3-0 biten Galatasaray-Fenerbahçe maçından sonra GurmeSpor kanalında yaptığı açıklamalarla olay yaratan Tuncay Şanlı, Jorge Jesus hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Eski takım arkadaşı Serhat Akın'la birlikte derbinin analizini yapan Şanlı takım içerisinde yaşanan krizi gözler önüne sererken, 42 yaşındaki genç antrenörün '75 transfer yaptınız aklınızda hangi oyuncu kaldı?' sözleri ise camiada oldukça dikkat çekti.
5.06.2023 Fenerbahçe
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
Büyük pişmanlık! Jorge Jesus Bruma'ya imza attırdı 'Yeni Tuncay Şanlı'yı' elinden kaçırdı!
Büyük pişmanlık! Jorge Jesus Bruma'ya imza attırdı 'Yeni Tuncay Şanlı'yı' elinden kaçırdı! Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşma yapar yapmaz Ali Koç'a transfer listesini veren ve Armindo Bruma'ya sarı lacivertli formayı giydiren Jorge Jesus'un Portekizli yıldızda büyük bir pişmanlık yaşadığı iddia edilirken, deneyimli antrenörün Fenerbahçe'de oynayan 'Yeni Tuncay Şanlı' yakıştırmaları alan 19 yaşındaki kanat oyuncusunu elinden kaçırması ise büyük fiyasko yorumlarının yapılmasına sebep oldu
19.07.2022 Süper Lig
Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'e geri döndü! Tuncay Şanlı...
Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig'e geri döndü! Tuncay Şanlı... Sakaryaspor ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve Spor Toto 1. Lig'e yükseldi.
24.04.2022 TFF 1.Lig
Efsane Sakaryaspor geri döndü! Tuncay Şanlı ile şampiyonluk
Efsane Sakaryaspor geri döndü! Tuncay Şanlı ile şampiyonluk Türk futbolunun en köklü kulüplerinden biri olan ve efsane oyuncuları milli takıma kazandıran Sakaryaspor TFF 1.Lig'e yükseldi.
24.04.2022 TFF 1.Lig
Sakaryaspor, Tuncay Şanlı'yı resmen duyurdu!
Sakaryaspor, Tuncay Şanlı'yı resmen duyurdu! TFF 2. Lig ekibi Sakaryaspor, Ercümend Coşkundere'den boşalan teknik direktörlük görevine eski hocası Tuncay Şanlı'yı getirdi.
31.03.2022 Şampiy10
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı
Tuncay Şanlı bastırdı Yılmaz Vural'ın ismi 57 yıllık köklü kulüpte heyecan yarattı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan sonra takım çalıştırmayan ve Fenerbahçe yeni teknik direktör ararken 'İnşallah Ali Koç'un aklına geliriz' açıklamalarıyla dikkat çeken Yılmaz Vural'ın yeni adresi belli oldu.
30.03.2022 Futbol
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı!
Erkan Petakkaya sevinçten ağladı! Sanat, spor, iş ve dünyası, Portexe’de gerçekleşen düğünde bir araya geldi. Yeğeninin düğününde yakın dostlarını ağırlayan oyuncu Erkan Petekkaya, mutluluğunu sevinçten ağlayarak gösterdi.
24.09.2021 Magazin
Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko aşk yaşıyor! Olay itiraf...
Ersin Düzen ile Seyhan Şaşko aşk yaşıyor! Olay itiraf... Senenin son günlerinde bomba bir aşk iddiası ortaya atışmıştı. Ersin Düzen ve Seyhan Şaşko'nun aşk yaşadığına dair iddialarla ilgili ünlü sunucu Ersin Düzen konuştu. Düzen, “Evet doğru” diyerek ilişkiyi itiraf etti.
30.12.2020 Magazin
Çok sert! 'Ne oynadığı belli değil'
Çok sert! 'Ne oynadığı belli değil' Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Tuncay Şanlı, Erol Bulut'u topa tuttu.
19.12.2020 Fenerbahçe
Denizlispor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak 2006 paylaşımı
Denizlispor'dan Fenerbahçe'yi kızdıracak 2006 paylaşımı Süper Lig'de pazar akşamı kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Denizlispor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla rakibini kızdıracak gibi gözüküyor.
1.12.2020 Fenerbahçe
'Ali Koç ile Emre Belözoğlu daha ne yapsın'
'Ali Koç ile Emre Belözoğlu daha ne yapsın' Fenerbahçe'nin eski iki futbolcusu Tümer Metin ve Tuncay Şanlı satı lacivertli kulübün yaptığı transferleri değerlendirdi.
6.10.2020 Fenerbahçe
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu Süper Lig'in eski yıldızları Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin ve Abdullah Avcı yeni sezonda yayıncı kanal BeIN Sports'un yorumcuları olacak. TRT Spor ekranlarında ise Tümer Metin ve Ali Gültiken'in yanı sıra Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı olacak.
10.09.2020 Futbol
Fenerbahçe'de flaş karar! Aurelio ile devam...
Fenerbahçe'de flaş karar! Aurelio ile devam... Kasımpaşa, Göztepe, Sakaryaspor ve Çorumspor’da yardımcı antrenörlük ve teknik adamlık görevlerini üstlenen Aurelio kalan haftalarda takımı hazırlayacak. Aurelio’nun prolisansı olmasa da bir çözüm bulunacak ve kalan bölümde takımın idaresinde aktif rol oynayacak.
27.05.2020 Fenerbahçe
MEB N95 standardında maske makinesi üretti
MEB N95 standardında maske makinesi üretti Milli Eğitim Bakanlığınca, koronavirüs önlemleri kapsamında yürütülen Ar-Ge çalışmaları sonucu Tekirdağ Çerkezköy Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde N95 maske makinesi üretildi.
21.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak Depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşümü Türkiye başlatıyor. TOKİ eliyle yapılacak 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler geliştirecek.
12.01.2020 Ekonomi
Tuncay Şanlı'dan '6-0' göndermesi
Tuncay Şanlı'dan '6-0' göndermesi Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, Galatatasaray'ın Real Madrid mağlubiyeti sonrası yaptığı paylaşımla sarı kırmızılı taraftarı kızdırdı.
7.11.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tuncay Şanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuncay şanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.