Tuna Arman

Tuna Arman

Son dakika Tuna Arman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuna Arman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuna Arman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuna Arman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuna arman gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 tuna arman haberi bulunmuştur. Tüm tuna arman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda 55 yaşında hayatını kaybetti Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında yaşamını yitirdi. Elvan Gruda'nın vefatının ardından acı gerçeği yakın arkadaşı oyuncu Tuna Arman açıkladı: 'Kendi seçimiydi, kanseri umursamadı'
25.12.2023 Magazin
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı!
Muhlis Asan son yolculuğuna uğurlandı! Usta sanatçı Muhlis Asan, 17 Ocak’ta tiyatro galasında kalp krizi geçirdi ve tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Ünlü isim son yolculuğuna uğurlandı.
27.02.2023 Magazin
Açelya Akkoyun'un acı günü!
Açelya Akkoyun'un acı günü! Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun anne acısıyla sarsıldı. İncila Akdeniz'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü isme, çok sayıda başsağlığı mesajı geldi.
22.12.2022 Magazin
Çiçek Taksi'nin Manolya'sı Tuna Arman'ın oğlu büyüdü, asker oldu
Çiçek Taksi'nin Manolya'sı Tuna Arman'ın oğlu büyüdü, asker oldu 'Çiçek Taksi' dizisinde Manolya karakterine hayat veren Tuna Arman'ın oğlu Sinan Yıldız askere gitti. Arman, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, paylaşımına 'Güle güle git güle güle gel oğlum, kendine iyi bak. Bizim için iyi bak' notunu düştü.
11.06.2022 Magazin
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında?
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra trend oldu ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
'Hayvanları yaşatmak sapkınlıksa evet sapkınım'
'Hayvanları yaşatmak sapkınlıksa evet sapkınım' Oyuncu Tuna Arman, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Arman, Bülent Ersoy'un hayvanseverlere yönelik dile getirdiği sözlere çok kızdığını ifade etti.
21.03.2019 Magazin
Tuna Arman'a 'Hayvansever değil paragözsün' suçlaması!
Tuna Arman'a 'Hayvansever değil paragözsün' suçlaması! Niğde'deki hayvan barınağına kulübe ve mama götüren oyuncu Tuna Arman, sosyal medyada kendisine "Hayvanseverlik bahanesiyle para kazanıyor” diyen kişiyle davalık oldu
15.12.2018 Magazin
'Tamer Karadağlı beni korkutuyor'
'Tamer Karadağlı beni korkutuyor' Oyunculuğunun yanı sıra hayvan hakları savunuculuğu ile tanınan Tuna Arman, geçtiğimiz gün Vadistanbul AVM'de görüntülendi.
5.12.2018 Magazin
Asuman Dabak: Kerem Alışık hepimizi kovdu!
Asuman Dabak: Kerem Alışık hepimizi kovdu! Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Asuman Dabak, Doğa Rutkay'ın sunuculuğunu yaptığı programa konuk oldu. Deneyimli oyuncu, tiyatro açmaya nasıl karar verdiğini canlı yayında anlattı.
26.01.2018 Kültür Sanat
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Ortalık karışacak... Geçtiğimiz haftalarda final yapacağı iddiaları ortaya atılan ama reytinglerde son hafta çıkışa geçen Çocuklar Duymasın dizisine sürpriz bir oyuncu katıldı.
13.12.2017 Televizyon
İki Yalancı dizisinin başlangıç tarihi belli oldu!
İki Yalancı dizisinin başlangıç tarihi belli oldu! İki Yalancı Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak. Yeni dizi İki Yalancı'nın başrollerini sevilen oyuncular Yağmur Tanrısevsin ve Keremcem paylaşıyor. İşte İki Yalancı'nın konusu, oyuncuları, başlangıç tarihi ve ilk bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Sinema tarihine geçen film!
Sinema tarihine geçen film! Muharrem Özabat'ın yazıp yönettiği ve 18 Kasım'da vizyona giren 'Bir Şey Değilim' filmini ilk üç günde sadece 34 kişi izledi. Film böylece Türk sinema tarihinin en az izlenen filmi oldu.
23.11.2016 Magazin
Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Show TV'nin yeni yaz dizisi Tutar Mı Tutar son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Süreya’ya ilk görüşte vurulan Cemal, Ayhan’ı da peşine takarak ona ulaşmaya çalıştı. Bu çabalar ikilinin başına çeşitli dertler açtı. Peki yeni bölümde neler olacak? Tutar Mı Tutar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
3.07.2015 Magazin
Tutar mı Tutar 2.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Tutar mı Tutar 2.Bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Tutar mı Tutar dizisi 2.bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Show Tv'nin ilk bölümü izleyenler tarafından beğenilen dizisi Tutar mı Tutar'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Tutar mı Tutar 2.bölüm fragmanı ve detaylar...
2.07.2015 Magazin
Onlar da ceza alsın!
Onlar da ceza alsın! Hayvanseverler, hayvana şiddet ve tecavüzün TCK kapsamına alınmasını istedi
21.02.2012 Yaşam
Başbakan sanatçılarla görüştü
Başbakan sanatçılarla görüştü Dolmabahçe’de aralarında Yonca Evcimik, Ajda Pekkan gibi ünlü isimlerin de olduğu hayvanseverleri kabul eden Erdoğan, sorunları dinledi...
29.09.2021 Gündem
Başbakan’dan ‘hayvansever’ açılımı
Başbakan’dan ‘hayvansever’ açılımı Başbakan Erdoğan, bugün hayvan hakları savunucusu sanatçıları kabul edecek...
29.09.2021 Gündem
Hayvanlar için biraradalar!
Hayvanlar için biraradalar! Hayvana şiddet ve tecavüzün suç olması için Başbakanlıtan görüşme talebinde bulundular
29.09.2021 Gündem
Ajda Pekkan şaşırttı!
Ajda Pekkan şaşırttı! Hayvan haklarına destek için düzenlenen imza kampanyasına geldi ama bakın ne oldu?
30.09.2010 Magazin
Ajda yanlış standa gitti!
Ajda yanlış standa gitti! Pekkan, hayvan hakları için gittiği İstiklal'de TAYAD’lıların standına gelince “Size uğrayacağım” diyerek uzaklaştı
30.09.2010 Yaşam
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı…
21.03.2008 Arşiv
Hafta sonu rehberi
Hafta sonu rehberi Betül Memiş sizler için hazırladı
15.02.2008 Arşiv
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Aşk ve Günah Kanal D ekranlarında başlıyor-izle
Aşk ve Günah Kanal D ekranlarında başlıyor-izle Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelecek olan Aşk ve Günah 31 Ağustos Pazartesi günü saat 16:00'da Kanal D'de başlıyor! Aşk ve Günah 1.bölüm fragmanın yayınlanmasının ardından konusu ve dikkat çeken oyuncularıyla izleyiciyi ekrana kitlemesi bekleniyor.
25.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuna Arman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuna arman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.