Tumblr

Tumblr

Son dakika Tumblr haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tumblr ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tumblr haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tumblr

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tumblr gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 tumblr haberi bulunmuştur. Tüm tumblr haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Burçlar değişti mi? Yılan burcu var mı? NASA'nın yeni açıklaması!
Burçlar değişti mi? Yılan burcu var mı? NASA'nın yeni açıklaması! Burçlar değişti mi? Yılan burcu var mı? NASA yeni burçlar doğru mu? gibi haberlerinin ardından NASA açıklama yaptı. NASA'nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Birkaç yılda bir yeniden ortaya çıkan burçlar değişti haberleri ile ilgili yorumlarınızı gördük." denildi. Peki, Burçlar değişti mi? Yılan burcu var mı? NASA yeni burçlar hakkında açıklaması!
28.07.2020 Gündem
Burçlar değişti mi? Burcum ne oldu? Nasa'ya göre yeni burç tarihleri!
Burçlar değişti mi? Burcum ne oldu? Nasa'ya göre yeni burç tarihleri! 'Burçların tarihleri değişti' iddiası sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında geliyor. Ortaya atılan "Yıldızların dünyaya göre konumu değişti, dolayısıyla burçların tarihleri de değişti" iddiası NASA'ya dayandırılıyor. İddiaya göre, Dünya'dan görülen yıldızların 3 bin yıl öncesine göre farklı konumda olduğu gerekçesiyle burçların tarihi değişiyor. 13. yeni bir burç olduğu iddiası ortaya atıldı. Peki, burçlar değişti mi? Burcum ne oldu? İşte Nasa’ya göre yeni burç tarihleri…
16.07.2020 Gündem
Rusya parmağı ifşa oldu
Rusya parmağı ifşa oldu Moskova'nın iki yıl önceki başkanlık seçimlerinde büyük bir kampanya yürüttüğü belirtilen rapora göre, müdahale yalnızca Facebook ve Twitter'la sınırlı değildi. Diğer sosyal medya devleri YouTube, Instagram, Tumblr, PayPal ve Google+'da yapılan paylaşımlarla özellikle muhafazakar seçmen hedeflendi.
18.12.2018 Dünya
Tumblr, App Store'a geri döndü
Tumblr, App Store'a geri döndü Kısa bir süre önce yetişkinlere yönelik cinsellik içeren içerikleri yasakladığını açıklayan Tumblr, tekrar App Storea geri döndü.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Manzaraya uzaktan değil yakından baktıran fotoğraflar
Manzaraya uzaktan değil yakından baktıran fotoğraflar Fotoğrafçı Cansu Korkmaz adını ilk olarak Tumblr serisi olarak başlattığı sonrasında kitap haline getirdiği “Garip ve Enerjin Var” projesi ile duyurmuştu. Sanatçı şu sıralar New York’ta çalışmalarına devam ediyor. Korkmaz ile genç sanatın son dönemde dikkat çeken unsurlarını konuştuk.
28.04.2018 Magazin
Mavi Balina alarmı
Mavi Balina alarmı Rusya’da geliştirilen Mavi Balina oyunu nedeniyle dünya genelinde 100’den fazla çocuğun intihar etmesi üzerine birçok ülke alarma geçti
18.11.2017 Dünya
Pikaçu Rus ajanı çıktı!
Pikaçu Rus ajanı çıktı! CNN’in ‘Pokemon Go oyunu Rus istihbaratı tarafından ABD’deki seçimleri etkilemek için kullanıldı’ haberi tartışma yarattı. Rusya ise, ABD’yi ‘Pikaçu’yu bile Rus ajanı yaptılar’ diyerek dalga geçti
13.10.2017 Dünya
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı...
Anne Hathaway şokta! Çıplak fotoğrafları sızdırıldı... ABD'li oyuncu Anne Hathaway'ın özel fotoğrafları internete sızdırıldı. Ünlü oyuncu Anne Hathaway'in fotoğrafları Reddit ve Tumblr siteleri tarafından yayınlandı.
17.08.2017 Magazin
İnternet devi Yahoo'nun satışı tamamladı! Adı değişiyor…
İnternet devi Yahoo'nun satışı tamamladı! Adı değişiyor… ABD'li internet hizmetleri şirketi Yahoo'nun, iletişim devi Verizon'a satışının tamamlandığı duyuruldu. Cuma gününden itibaren Yahoo'nun yeni isminin "Altaba Inc." olacağı bilgisi verildi.
13.06.2017 Ekonomi
O elbisenin rengine bilimsel açıklama
O elbisenin rengine bilimsel açıklama 21 yaşındaki sosyal medya kullanıcısı Caitlin McNeill’in Tumblr hesabına yüklediği ve milyonlarca kişinin farklı renklerde gördüğü elbisenin sırrı sonunda çözüldü!
10.04.2017 Yaşam
Instagram'dan 'hassas' işler!
Instagram'dan 'hassas' işler! Instagram, hassas içerikleri engellemek için yeni bir güncelleme yayınlama hazırlığında. Peki, Instagram'a yeni gelecek olan filtreleme ile hangi içerikler engellenecek?
24.03.2017 Bilim ve Teknoloji
ABD, "kirli savaş" dönemine ait 500 gizli belgeyi daha yayınladı
ABD, "kirli savaş" dönemine ait 500 gizli belgeyi daha yayınladı ABD, Arjantin'daki 'Kirli Savaş' döneminde yaşanan insan hakları ihlallerini içeren yaklaşık 500 gizli belgeyi daha yayınladı.
17.06.2021 Dünya
Sosyal medya yıkılıyor! Bu terlik hangi renk?
Sosyal medya yıkılıyor! Bu terlik hangi renk? Terliğin görseli, Portekizce yazan Falsiane adlı bir Twitter hesabından Perşembe gecesi paylaşıldı.
17.06.2021 Dünya
Seçim günü siber saldırı provası!
Seçim günü siber saldırı provası! İnternet tarihinin en büyük siber saldırısında ABD’nin yüzde 78’i internetsiz kaldı. 7 milyar dolarlık zarar oluştu. WikiLeaks kaynaklı saldırının ABD’yi seçim günü felce uğratacak eylemin provası olduğu iddia edildi
17.06.2021 Dünya
Rusya ve Çin'den ABD'ye siber saldırı!
Rusya ve Çin'den ABD'ye siber saldırı! İnternetteki siber saldırı Twitter, Spotify, Reddit, Soundcloud başta olmak üzere bir çok önemli siteyi etkiledi.
17.06.2021 Dünya
"Arcan saatli bomba gibiydi"
"Arcan saatli bomba gibiydi" ABD’de bir AVM’de 5 kadını katleden Adanalı Arcan’ın komşuları anlattı: Ondan korkuyorduk. Şikayet ettik. Şok tabancası bile taşıyorduk. Kız öğrencileri taciz ediyordu
17.06.2021 Dünya
IŞİD'in en ünlü Türk'ü öldürüldü!
IŞİD'in en ünlü Türk'ü öldürüldü! Sosyal medya fenomeni Adana asıllı Hollandalı terörist İsrafil Yılmaz'ın, örgütün kalesi Rakka'daki hava saldırısına hedef olduğu bildiriliyor. Kedili ve bebekli fotoğraflarıyla tanınan terörist, kadın hayranlarından 10 bin rakamını aşan evlilik teklifi almıştı.
17.06.2021 Dünya
Kariyerini 26 milyar $’a sattı
Kariyerini 26 milyar $’a sattı Sosyal kariyer ağı LinkedIn, 26.2 milyar dolara Microsoft’un oldu. LinkedIn bu fiyatıyla sosyal ağlar arasında rekor kırdı, hisseleri yüzde 48 yükseldi.
13.06.2016 Ekonomi
360 milyon MySpace ve Tumblr hesabı çalındı
360 milyon MySpace ve Tumblr hesabı çalındı Sosyal paylaşım siteleri MySpace ve Tumblr’dan çalınan yüzlerce milyon hesap bilgileri internette satışa çıkarıldı...
1.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Tumblr'a ait 65 milyon hesap hacklendi
Tumblr'a ait 65 milyon hesap hacklendi ABD üretimi olan sosyal ağ ve blog sitesi Tumblr'a ait 65 milyon hesabın hacklendiği öğrenildi. Bu hesapların bir tanesi 225 dolar ediyor.
1.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Yahoo Games de kapatılacak
Yahoo Games de kapatılacak Geçirdiği sıkıntılar sonrası küçülme kararı alan Yahoo, servislerini kapatmaya devam ediyor. 20 yılı aşkın süredir hizmette olan Yahoo Games de kapatılacak.
14.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Yahoo iş gücünü yüzde 15 azaltıyor
Yahoo iş gücünü yüzde 15 azaltıyor İnternet şirketi Yahoo, yeniden yapılanma kapsamında 2016 sonuna kadar 9 bin çalışanını işten çıkarma kararı aldı...
3.02.2016 Ekonomi
Tumblr, Live Photos ve 3D Touch için güncellendi
Tumblr, Live Photos ve 3D Touch için güncellendi Tumblr, ülkemizde de yaygın şekilde kullanılan popüler bir blog servisi. Bu servis kısa bir süre önce iOS uygulamasını güncelledi ve yeni özelliklere kavuştu. Tumblr üzerinden artık Live Photos (Canlı Fotoğraflar) paylaşmak mümkün ve uygulamayı 3D Touch ile kullanabiliyoruz.
14.12.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tumblr ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tumblr haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.