Tuğrul Odabaş

Tuğrul Odabaş

Son dakika tuğrul odabaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğrul odabaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğrul odabaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğrul Odabaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğrul odabaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 tuğrul odabaş haberi bulunmuştur. Tüm tuğrul odabaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim"
Işın Karaca davayı kazandı! "Seni korumaya yemin etmiştim" Klip yönetmeni Sedat Doğan ile Mayıs 2011'de nikâh masasına oturan, bir kez ayrılıp barıştıktan sonra Kasım 2013'te resmi olarak boşanan Işın Karaca, eski eşi Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanıp cezaevine girince harekete geçmişti. Ünlü şarkıcı, bu evlilikten dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Mia'ya kendi soyadını vermek için açtığı davayı kazandı.
9.12.2022 Magazin
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak
Işın Karaca, Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı! Adlarını dahi anamayacak Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya ve televizyon kanalları üzerinden kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla eski eşi Sedat Doğan hakkında konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca’nın avukatı Levent Karakoç, “Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak” dedi.
9.03.2022 Magazin
Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan iddia!
Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan iddia! Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında, şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Tuğrul Odabaş hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi.
30.12.2019 Magazin
Tuğrul Odabaş'dan Işın Karaca açıklaması
Tuğrul Odabaş'dan Işın Karaca açıklaması Işın Karaca, kendisinden 19 yaş küçük müzisyen ile yeni bir aşka yelken açtı. Karaca ile 3 yıllık evliliği geçtiğimiz ay sürpriz şekilde sona eren Tuğrul Odabaş'dan açıklama geldi.
28.12.2019 Magazin
Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu'ndan ilk fotoğraf
Işın Karaca ve Can Yapıcıoğlu'ndan ilk fotoğraf Işın Karaca 3 yıllık eşi Tuğrul Odabaş'tan geçtiğimiz ay boşanmıştı. Karaca, gönlünü 1992 doğumlu müzisyen Can Yapıcıoğlu'na kaptırdı.
25.12.2019 Magazin
Işın Karaca hakkında şok iddia!
Işın Karaca hakkında şok iddia! Üç yıl evli kaldığı Tuğrul Odabaş’tan geçtiğimiz ay boşanan ve "Neden boşandığımızı bilmiyorum" tepkisiyle karşılaşan şarkıcı Işın Karaca ile ilgili magazin programında ekrana getirilen haber hayranlarını şaşırttı.
24.12.2019 Magazin
Işın Karaca'nın eski kocası ortaya çıktı! Rahatsız olursam, rahatsız ederim
Işın Karaca'nın eski kocası ortaya çıktı! Rahatsız olursam, rahatsız ederim Işın Karaca’yla evliliği sona eren Tuğrul Odabaş’ın ünlü şarkıcının kızı Mia’nın fotoğrafını “Seni seviyorum kızım” notuyla paylaşması, minik kızın babası Sedat Doğan’ı çıldırttı. Doğan, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla Odabaş’a tepki gösterdi.
30.11.2019 Magazin
Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş’ın ayrılığının perde arkasından at krizi çıktı!
Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş’ın ayrılığının perde arkasından at krizi çıktı! Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş’ın ayrılığının perde arkasından at krizi çıktı. Popçu, ‘Atları Işın’a ben aldırdım’ diyen Odabaş’ı boşadı. Değeri 5 milyon lirayı bulan 11 yarış atının paylaşım süreci de ikili arasındaki ipleri yeniden gerdi...
8.11.2019 Magazin
Işın Karaca: Bebek istiyoruz
Işın Karaca: Bebek istiyoruz 46’ncı yaşını kutlamak için eşi Tuğrul Odabaş ile Amerika’ya tatile giden Işın Karaca, sürpriz bir karar aldı. 2016 yılında evlenen çiftin çocuk sahibi olmak istedikleri öğrenildi
29.03.2019 Magazin
'Müslüm filminde eşim uyudu'
'Müslüm filminde eşim uyudu' Geçtiğimiz günlerde Müslüm Gürses'in hayatını konu alan 'Müslüm' adlı filmi izleyen ve olumsuz yöndeki tepkisini sosyal medyada açıklayan Işın Karaca, önceki akşam katıldığı düğün sonrası konuştu.
9.11.2018 Magazin
Mia’yla geri saydı
Mia’yla geri saydı Işın Karaca, yeni yılı Florya Crowne Plaza’da karşıladı.
1.01.2018 Magazin
Demet Akalın'ı hayatından çıkardı!
Demet Akalın'ı hayatından çıkardı! Demet Akalın ile arasında soğuk rüzgarlar esen şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada yazdığı ''Mutsuz olabilirsin. Ama bana bulaştırmazsan olmaz mı?'' sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.
29.08.2017 Magazin
Onu sokakta kimse tanımıyor
Onu sokakta kimse tanımıyor Aleyna Tilki “Google’da en çok aratılan ilk isim benimki. Youtube’da ise ‘A’ yazınca ilk Ahmet Kaya’nın ismi sonra benimki çıkıyor” demişti.
16.08.2017 Magazin
Işın Karaca'dan jet-ski şov!
Işın Karaca'dan jet-ski şov! Şarkıcı Işın Karaca, yılın yorgunluğunu ailesiyle beraber Bodrum'da atıyor.
24.07.2017 Magazin
Jetski keyfi
Jetski keyfi Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ve kızı Mia ile tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
23.07.2017 Magazin
Kardeş istiyorum
Kardeş istiyorum Şarkıcı Işın Karaca önceki akşam eşi Tuğrul Odabaş ve kızı Mia’yla Nişantaşı Develi’de bir iftar yemeğine katıldı.
17.06.2017 Magazin
Işın Karaca: Senden korkuluk olmaz aşkım
Işın Karaca: Senden korkuluk olmaz aşkım Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ile keyifli saatler geçirirken çektiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
23.05.2017 Magazin
Işın Karaca ameliyat oldu!
Işın Karaca ameliyat oldu! Işın Karaca, sessiz sedasız bir ameliyat daha geçirdi.
18.04.2017 Magazin
"Demet yine sattı"
"Demet yine sattı" Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş’ın hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde 44’üncü yaşını kutladı.
8.03.2017 Magazin
Barış yüzüğü 22 bin TL
Barış yüzüğü 22 bin TL Demet Akalın, 29 Aralık’ta evlenen yakın dostu Işın Karaca’nın düğününe “Kızım Hira hasta” diyerek gidememişti...
1.02.2017 Magazin
Şaka gerçek oldu! Işın Karaca evinden oldu!
Şaka gerçek oldu! Işın Karaca evinden oldu! Ünlü popçu Işın Karaca, Demet Akbağ’ın yaptığı şaka yüzünden evinden oldu.
30.01.2017 Magazin
Kırılmadan tamir ettim
Kırılmadan tamir ettim Işın Karaca ve Demet Akalın eşleri Tuğrul Odabaş ve Okan Kurt’la birlikte Günay Restaurant’ta buluştu. Karaca, “Kavga yok, patırtı yok. Doğru mu bacım?” diye Akalın’a seslendi
28.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğrul Odabaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğrul odabaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.