Tuğba Melis Türk

Tuğba Melis Türk

Son dakika Tuğba Melis Türk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğba Melis Türk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğba Melis Türk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Melis Türk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba melis türk gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 tuğba melis türk haberi bulunmuştur. Tüm tuğba melis türk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? 2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
26.07.2022 Televizyon
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu…
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu… 2021 yılında gösterime giren Aşka Dair filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. romantik türü filmin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken, filmin başrollerini Tuğba Melis Türk ve Alper Saldıran paylaşıyor. Peki Aşka Dair filmi konusu nedir, Aşka Dair oyuncuları kimlerdir?
26.07.2022 Televizyon
Tuğba Melis Türk Bodrum'da! Akşama kadar denize girmedi
Tuğba Melis Türk Bodrum'da! Akşama kadar denize girmedi 2011 yılında düzenlenen Best Of Model yarışmasında birinci seçilen sinema ve dizi oyuncusu Tuğba Melis Türk, Bodrum Türkbükü'nde objektiflere takıldı.
10.07.2021 Magazin
Boğaz'ın en güzel balıkçısı!
Boğaz'ın en güzel balıkçısı! İstanbul’da kent yaşamından biraz uzaklaşıp doğayla baş başa kalıp iç huzuru yakalamak isteyenler olta balıkçılığına gönül veriyor.
25.04.2021 Magazin
Survivor performans sıralaması 2020 (Survivor performans sıralamasından birinci kim?)
Survivor performans sıralaması 2020 (Survivor performans sıralamasından birinci kim?) Survivor performans sıralaması 2020, 23 Şubat’ta gerçekleşen ada konseyinde gündeme gelen performans liginden sonra araştırılmaya başlandı. Acun Ilıcalı, Survivor performans ligine dair detayları, yarışmacılar ve ekran karşısındakilerle paylaştıktan sonra, Survivor hayranları performans sıralamasını merak ediyor. Survivor performans ligi nedir? Survivor performans sıralaması nasıl belirlenir?
24.02.2020 Gündem
Survivor 2020 kadrosu | Survivor 2020 kimler var?
Survivor 2020 kadrosu | Survivor 2020 kimler var? Survivor 2020 kadrosu günlerdir en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Survivor yarışmasının yeni sezonu başladı, yarışmacılar ilk haftadan dikkatleri üzerine çekti. Peki, Survivor 2020 kimler var? İşte Survivor 2020 kadrosu…
17.02.2020 Gündem
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga...
Survivor 2020 başladı! Survivor’da ilk kavga... Survivor 2020 başladı. Sunucu Acun Ilıcalı adaya 3 farklı araçla ulaştı. İlk önce spor arabayla belli bir noktaya gelen Ilıcalı daha sonra atv aracına bindi. Son olarak Ilıcalı, yarışmacıların yanına jet-ski ile ulaştı. Yayınlanan ilk bölümde 'baraka' oyununda kavga yaşandı. İşte detaylar...
17.02.2020 Magazin
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da
Tuğba Melis Türk 'Survivor'da 'Survivor'a katılacak bir isim daha belli oldu. Masterchef Yasin Obuz ve sosyal medya fenomeni Cem Can Canseven'in ardından oyuncu Tuğba Melis Türk de 'Survivor' kadrosuna dahil oldu.
5.02.2020 Magazin
'İki yıldır hayatımda kimse yok'
'İki yıldır hayatımda kimse yok' Manken ve oyuncu Tuğba Melis Türk, önceki gün annesi Metehanet Türk ile birlikte City's AVM'de objektiflere takıldı.
29.10.2019 Magazin
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti...
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti... Bozcaada geçtiğimiz hafta sonu ünlü isimleri ağırladı
2.08.2019 Magazin
Kayınvalide ile  yardım iftarı
Kayınvalide ile yardım iftarı Türk Böbrek Vakfı’nın diyaliz hastaları yararına düzenlenen iftarına Mustafa Ceceli, annesi ve kayınvalidesi ile katıldı. Ceceli’nin elindeki zikirmatiği dikkatlerden kaçmadı
1.06.2018 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan!
Fazilet Hanım ve Kızları 25. bölümde şok eden plan! Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Hazan ve Sinan, Yağız için güzel bir sürpriz yapmak istemektedir fakat Yasemin'in tuzağı her şeyi alt üst eder.
29.09.2021 Gündem
Çocuklar için koştular
Çocuklar için koştular Dünyada kıtalararası koşulan ilk yarış olan, Türkiye’nin en geniş katılımlı etkinliği Vodafone İstanbul Maratonu, dün 39’uncu kez gerçekleştirildi. Bu yıl “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla koşulan maratona birçok ünlü isim katıldI
12.11.2017 Magazin
Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar
Star TV yayın akışında bugün neler var? 17 Eylül Pazar Star TV’de 17 Eylül Pazar günü tarihindeki yayın akışı, İki Aile adlı yerli dizinin tekrar bölümünün saat 07.00’de ekrana gelmesi ile başlayacak. Yayın akışı Müthiş Dadı adlı yabancı sinema, Star Life adlı magazin programı, İstanbullu Gelin ve Fazilet Hanım ile Kızları dizileri ile devam edecek. 19.00’da Star Haber’in yayınlanmasından sonra, akşam kuşağından sonra Çarkıfelek adlı yarışma programı ve Ateşböceği adlı yerli dizi sizlerle olacak.
29.09.2021 Gündem
Film görüşmeleri var
Film görüşmeleri var Tuğba Melis Türk, önceki akşam Etiler Bazilik çıkışı görüntülendi.
20.06.2017 Magazin
Mülteci çocukları kucaklayacaklar
Mülteci çocukları kucaklayacaklar Bu yıl 60’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan Türkiye Milli Pediatri Derneği, uzun süredir kol kanat gerdiği mülteci çocukları, bu kez de “Her Şey Sevgiyle Başlar” adlı sosyal sorumluluk projesiyle kucaklıyor.
19.06.2017 Magazin
İftarda baygınlık geçirdi!
İftarda baygınlık geçirdi! Türk Böbrek Vakfı'nın iftar yemeğinde İpek Tanrıyar, sık sık ziyaret ettiği bir böbrek hastasının öldüğünü duyunca baygınlık geçirdi
3.06.2017 Magazin
Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi
Fazilet Hanım ve Kızları 11. bölüm fragmanı ekranlara geldi Annelerin fedakarlıkları bilinir. Fazilet Hanım ve Kızlarında dizisinde ise anne Fazilet’in kendi hayatını kurtarmak için fedakarlıktan öte hırsları ile hareket etmesi görülüyor. Başrollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol gibi isimlerin yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları Star Tv’nin sevilen dizileri arasında yer alıyor. Fazilet Hanım ve Kızları yayınlanan son bölümünden sonra yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Ünlü oyuncuyu yıkan haber
Ünlü oyuncuyu yıkan haber Türk Böbrek Vakfı, diyaliz tedavisi gören böbrek hastaları için her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl da Yeşilköy Dürümcü Baba’da gerçekleştirdi.
2.06.2017 Magazin
İpek Tanrıyar  acı habere dayanamadı yere yığıldı!
İpek Tanrıyar acı habere dayanamadı yere yığıldı! Ünlü oyuncu, model ve sunucu İpek Tanrıyar, iftarda baygınlık geçirdi.
2.06.2017 Magazin
Dosso Dossi’nin Türk melekleri
Dosso Dossi’nin Türk melekleri Dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleklerinin podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’da, Türk modellerden Didem Soydan, Tuğba Melis Türk, Ece Begüm Yücetan, Begüm Yılmaz ve Cansu Melis Karakuş da görev alacak
1.06.2017 Magazin
Hiçbir zaman hırslarım olmadı
Hiçbir zaman hırslarım olmadı Star TV’de ekrana gelen Fazilet Hanım ve Kızları son dönemin dikkat çeken yapımlarından biri oldu. Dizideki hırslı bir aşığı canlandıran Nil karakteri ile ekrana gelen Tuğba Melis Türk ile oyunculuğa yaklaşımını konuştuk
9.04.2017 Magazin
Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...'
Çok sert tepki! 'Oh olsun diyenler...' Yeni yılın ilk saatlerinde Ortaköy'de ünlü bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısında en az 35 kişi hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesabından korkunç saldırıyı lanetledi.
1.01.2017 Magazin
Alışveriş güzeli
Alışveriş güzeli Tuğba Melis Türk önceki akşam Nişantaşı’nda alışveriş turu yaptı...
12.01.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Melis Türk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba melis türk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.