Tugay Mercan

Tugay Mercan

Son dakika tugay mercan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tugay mercan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tugay mercan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tugay Mercan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tugay mercan gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 tugay mercan haberi bulunmuştur. Tüm tugay mercan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu! Mahkum dizisi gün sayıyor! Yeni dizi için geri sayım başladı! Innocent Defendant dizisinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek Mahkum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Mahkum dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş uyarlıyor. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne? İşte Mahkum oyuncu kadrosu!
10.12.2021 Gündem
Azize bu akşam başlıyor!
Azize bu akşam başlıyor! Kanal D’nin Süreç Film imzalı yeni dizisi Azize, bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak.
19.11.2019 Kültür Sanat
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek"
"İzleyici muhteşem bir hikayeye tanıklık edecek" Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin ekrana gelmesine sayılı günler kala Hande Erçel ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, rolü ve Azize ile ilgili konuştu.
14.11.2019 Televizyon
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk
Hande Erçel: Çok iyi partner olduk Hande Erçel ile Buğra Gülsoy başrolünü paylaştığı "Azize" 19 Kasım'da ekrana gelecek.
12.11.2019 Magazin
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor
'Azize' iddialı oyuncu kadrosuyla geliyor Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Azize’nin tüm oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimi için bir araya geldi.
7.11.2019 Televizyon
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu!
'Azize'nin yayın tarihi belli oldu! Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Azize”nin yayın tarihi belli oldu.
2.11.2019 Televizyon
Azize setinden ilk kareler geldi
Azize setinden ilk kareler geldi Kanal D’nin yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu Azize’nin setinden ilk fotoğraflar geldi.
23.10.2019 Televizyon
Azize’nin yeni afişi yayınlandı
Azize’nin yeni afişi yayınlandı Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Azize'nin yeni afişi yayınlandı.
16.10.2019 Televizyon
Azize önceki gün sete çıktı!
Azize önceki gün sete çıktı! Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize, imkânsızlıklara meydan okuyan tutkulu bir aşk hikâyesini izleyiciyle buluşturacak.
12.10.2019 Televizyon
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin yayınlanan tanıtımlar büyük heyecan yarattı. Konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken Kızım dizisi 1. bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. İşte TV8'in yeni dizisi Kızım hakkında merak edilen tüm bilgiler...
19.09.2018 Gündem
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin ilk tanıtımı merak ediliyordu ve yayınlandı. TV8'in yeni dizisi Kızım ne zaman başlayacak? Kızım dizisinin konusu ve oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
3.09.2018 Gündem
Baş başa kahvaltı
Baş başa kahvaltı Kendisi gibi oyuncu olan Ekin Türkmen ile ilişkisini bitiren Tugay Mercan önceki gün meslektaşı Türkü Turan ile Ortaköy’de görüntülendi.
6.02.2018 Magazin
Sevgilim değil
Sevgilim değil Oyuncu Ekin Türkmen kendisi gibi oyuncu Tugay Mercan’dan ayrıldıktan sonra ilk kez bir erkek arkadaşıyla Cihangir’de görüntülendi.
21.09.2017 Magazin
Kayıtdışı dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek!
Kayıtdışı dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek! Kayıtdışı dizisi 1. bölümüyle bu akşam Fox TV'de başlayacak. Merakla beklenen Kayıtdışı dizisi fragmanlarıyla oldukça ilgi topladı. Peki Kayıtdışı dizisinin konusu, oyuncuları nedir? İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Sürpriz  proje
Sürpriz proje Tugay Mercan, yeni bir proje hazırlığında. Zorlu AVM’de objektiflere yansıyan oyuncu, muhabirlerin diziyle ilgili sorularını cevapladı.
19.08.2017 Magazin
Devr-i İbrahim'in güzelleri
Devr-i İbrahim'in güzelleri Muhteşem Yüzyıl Kösem’e yepyeni oyuncular katılıyor.
5.06.2017 Magazin
Hande Doğandemir ve Müge Boz'dan 'Muhteşem' transfer!
Hande Doğandemir ve Müge Boz'dan 'Muhteşem' transfer! İki ünlü oyuncu Hande Doğandemir ve Müge Boz, sürpriz bir şekilde FOX'un dizisininin kadrosuna katıldı.
9.05.2017 Televizyon
8 mülteci kadın 8 ayrı hikâye…
8 mülteci kadın 8 ayrı hikâye… W Hotel Superjazz Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’ye göç etmiş Suriyeli kadınların hikâyesine ortak oldu
10.03.2017 Arşiv
Ortaya çıktılar
Ortaya çıktılar Ekin Türkmen ve Tugay Mercan çifti önceki gün Bebek’te görüntülendi...
12.12.2016 Magazin
Asla Vazgeçmem 59. final bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında!
Asla Vazgeçmem 59. final bölümü ile bu akşam Show TV ekranlarında! Show TV ekranlarından yayınlanan Asla Vazgeçmem bu akşam final bölümü ile ekrana gelecek. Asla Vazgeçmem'in final bölümünde Nur, Fatih’in evlenme teklifi ile şaşkına dönüyor. Asla vazgeçmem 59. Final bölümüne dair merak edilen soruların cevapları ve fragmanlar bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV
Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV Heyecanla beklenen Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu yanıt buldu. Asla Vazgeçmem bu akşam Show TV ekranında olacak...
29.09.2021 Gündem
Bu kez kaçmadılar
Bu kez kaçmadılar Ekin Türkmen ve sevgilisi Tugay Mercan, önceki gün Arnavutköy Adem Baba Restorant’da akşam yemeği yedi...
17.09.2016 Magazin
Sıkı arkadaşız
Sıkı arkadaşız Tolgahan Sayışman, ‘Asla Vazgeçmem’ dizisindeki rol arkadaşı Tugay Mercan’la önceki akşam Bebek’te görüntülendi...
4.09.2016 Magazin
Aşıklar tatilde
Aşıklar tatilde Ekin Türkmen ve Tugay Mercan çifti tatil için Bodrum’a geldiler...
6.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tugay Mercan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tugay mercan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.